Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti na soy pw re filtate agent_47. Pantws se emena poy eixa ms28 den eixe doylepsei o tropos poy leei o GabrielConnor isws giati eixa ena onboard sata controller(ich5) tis intel kai mallon ithele to pci sata controller via chipset 6421 gia na doylepsei. Makari na ta katafereis kai na soy doylepsei. An ta katafereis filtate agent_47 pesto kai se emas na xeroyme an toylaxiston ta katafere kapoios xwris ayti ti pci sata controller me via chipset 6421.

Τα συνδέεις όλα, ανοίγεις xbox. Περιμένεις καμια δεκαριά seconds.

Boot-άρεις pc. γραφεις την εντολή την κλασσική που έχεις γράψει και παραπάνω. Διαλέγεις την επιλογή XTREME. ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ENTER!!!

κλείνεις το 360. Πατάς Enter στο PC. Σου βγάζει το ίδιο error που έχεις και τώρα.

Ανοίγεις το 360 και τότε θα ξεκινήσει το dumping του firmware αυτόματα.

Kai GabrielConnor einai sigoyro oti afineis anoixto(Gia 10sec) to 360 prin dialexeis tin xtreme(Sto sata controller) epilogi giati egw dokimaza to 10sec trik afoy eixa kleisto to 360 kai dialega tin xtreme epilogi na perimenw 10sec kai na anoixw to 360. Esena me ayton ton tropo soy exei doylepsei GabrielConnor?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

to dokimasa egw ala akoma psaxnw to pws na pexw me kapion tis apostoles tou sigle game sto live...

YG: enw pezw edw kai 2 meres me antigrafo asfalias ;) akoma den exw faei ban kai mou kanei entiposi, fenete to stelth kanei tin doulia tou gia tin wra! :D

Δημοσ.
Γεια χαρά πρώτον σε όλους..

Έχω αγοράσει ένα 360 εδώ και κανά μήνα και αφού του πέρασα το

ixtreme 1.2b όλα δουλεύουν καλά.Παρατήρησα μεν με το καιρό οτι οι

κόπιες χαράσονται πολύ απο το laser του 360 drive με αποτέλεσμα

όλο και πιο δύσκολα να τις διαβάζει το xbox. To 2o πρόβλημα είναι

ότι θέλω να περάσω το xtreme 5.3b και δεν ξέρω πως μιας και η διαδικασία

είναι διαφορετική απο του ixtreme..

Έχω ψάξει τα πάντα σχετικά με το θέμα και το αποτέλεσμα είναι ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο απορρίπτοντας το τρόπο του προηγούμενου.

Εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν 3-4 οδηγοί αναλυτικοί, βγαίνει ο καθένας

με το δικό του τρόπο και στο τέλος δεν ξέρεις τι να κάνεις???

Αν υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει και έχει τη καλή θέληση και διάθεση

να βοηθήσει ας επικοινωνήσει..!

plz όχι links αν γίνεται γιατί ήδη έχω μπερδευτεί αρκετά...

Γιατι θες να βάλεις το 5.3; Αυτό που έχεις είναι το τελευταίο και ασφαλέστερο.

Σχετικά με το γρατσούνισμα υπάρχει λύση αλλά πρέπει να ανοίξεις το drive.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς για ποιο λόγο μου βγαζει αυτό το μήνυμα λαθους την ωρα που πατάω στο Xtreme boot maker για να φτιάξει την δισκέτα... δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στη διαδρομή 'C:Program files/X-projects/Xtreme boot maker/res/inject.cmd αν ξέρετε καποιο αλλο πρόγραμμα που να έχει επιλογές για ms28 παρακαλώ πείτε μου. Τρελένομαι με τέτοια ανεξήγητα μηνύματα λαθους Σημείωση.. Είναι επείγον! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Μολις πηρα ενα Xbox 360 την Limited Edition εκδοση μαζι με το Halo!!! Δυστυχως ομως εχω ακομη SDTV και τα γραφικα ειναι καπως.... θολα :( Γνωριζετε αν παρω RGB Scart θα διορθωθει καπως το προβλημα? Εχει η Microsoft επισημα καλωδια για κατι τετοιο?

Δημοσ.
Αμαν με τις παραπανω σελιδες στο topic μου την εχει βιδωση!!!

Ρε φίλε χαλάρωσε το topic ανοίχτηκε για να μιλάμε όχι για να το κοιτάμαι θα ρωτήσει κάποιος κάτι και θα βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που το έκανε δηλαδή έλεος! Εξάλου δεν νομίζω να έχει υποθεί καμιά χαζή ερώτηση το οτι δεν έχει συμβεί σε έμας κάτι δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί σε καποιόν άλλον. Καλά η περίπτωση του fits ήταν κάτι το υπερβολικό πράγματα που μπορούσε να βρει εύκολα στο google για παράδειγμα, τα έκανε για πλάκα post εδώ αλλά γενικά αυτό το topic κινείται ομαλά οπότε relaxάρετε και αν μπορείτε βοηθήστε στο πρόβλημα μου (1 σελίδα πίσω):idea: Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Μολις πηρα ενα Xbox 360 την Limited Edition εκδοση μαζι με το Halo!!! Δυστυχως ομως εχω ακομη SDTV και τα γραφικα ειναι καπως.... θολα :( Γνωριζετε αν παρω RGB Scart θα διορθωθει καπως το προβλημα? Εχει η Microsoft επισημα καλωδια για κατι τετοιο?

Όχι φίλε δυστυχώς θα έχεις γραφικά επιπέδου xbox1 μέχρι να το συνδέσεις σε κάποια οθόνη υπολογιστή ή Lcd-Tv για να το απολαύσεις.

Δημοσ.
Ρε φίλε χαλάρωσε το topic ανοίχτηκε για να μιλάμε όχι για να το κοιτάμαι θα ρωτήσει κάποιος κάτι και θα βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που το έκανε δηλαδή έλεος! Εξάλου δεν νομίζω να έχει υποθεί καμιά χαζή ερώτηση το οτι δεν έχει συμβεί σε έμας κάτι δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί σε καποιόν άλλον. Καλά η περίπτωση του fits ήταν κάτι το υπερβολικό πράγματα που μπορούσε να βρει εύκολα στο google για παράδειγμα, τα έκανε για πλάκα post εδώ αλλά γενικά αυτό το topic κινείται ομαλά οπότε relaxάρετε και αν μπορείτε βοηθήστε στο πρόβλημα μου (1 σελίδα πίσω):idea: Ευχαριστώ!

Βασικα νομιζω οτι κανεις λαθος.ο jimaros προφανως αναφερεται στην επιπλεον σελιδα που δειχνει πανω δεξια...Εκει που διαλεγεις σε ποια σελιδα θελεις να πας,αμα προσεξεις σε αυτο το τοπικ και σε μερικα ακομη,εμφανιζει μια επιπλεον "σελιδα" στο τελος η οποια δεν υπαρχει.Αν πατησεις πανω της θα σε παει στην αμεσως προηγουμενη...:)

Δημοσ.
Αμαν με τις παραπανω σελιδες στο topic μου την εχει βιδωση!!!

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοεί... :mrgreen:

(Χα, με πρόλαβε ο ReZonanZ!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...