Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γεια στο xbox360 hack topic

θελω να παρω xbox και θελω σαν ολους τους λογικους ανθρωπους να το hackαρο

επειδη ειναι αδυνατο να διαβασω ολα τα topic και με search δεν βρικα κατι, θελω να σας ρωτησω μερικα πραγματα πριν παρω το xbox.

αν το κανω hack θα μπορω να μπορω να παιζω online games? και αν ναι με πιο τροπο θα πρεπει να το κανω hack για να μην banaristo.?

και επειδη εχω laptop δεν νομιζω να μπορω να το hackaro μονος μου, μηπως ξερετε καποιον που να κανει σωστη δουλεια? και να δινει stealth games?

επεισης πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα του ωστε να μπορει να hackaristi πιο ευκολα? με το core θα εχω προβλημα?

χανω την εγγυηση αν το hackaro?

ευχαριστω

Δημοσ.

αν το κανω hack θα μπορω να μπορω να παιζω online games? και αν ναι με πιο τροπο θα πρεπει να το κανω hack για να μην banaristo.? Θα μπαναριστείς, σίγουρος τρόπος δεν υπάρχει.

και επειδη εχω laptop δεν νομιζω να μπορω να το hackaro μονος μου, μηπως ξερετε καποιον που να κανει σωστη δουλεια? και να δινει stealth games? Εγώ πάντως όχι.

επεισης πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα του ωστε να μπορει να hackaristi πιο ευκολα? με το core θα εχω προβλημα? Απέφυγε το Hitachi 79, βρες καλύτερα BenQ, συμβουλέψου το drive database

χανω την εγγυηση αν το hackaro? Φυσικά!

Δημοσ.

επεισης πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα του ωστε να μπορει να hackaristi πιο ευκολα? με το core θα εχω προβλημα? Απέφυγε το Hitachi 79, βρες καλύτερα BenQ, συμβουλέψου το QUOTE]

και πως μπορω να δω τι drive εχει επανω? ακομα και αν το ανοιξω.

Δημοσ.
δεν ενωουσα να ανοιξω το xbox μεχρι το drive, ενωουσα πως μπορω να δω τη φοραει αν ανοιξω μονο τη συσκευασια, (τη χαρτινη).

Σου έχω ήδη δώσει το link. Δες το LOT και ΤΕΑΜ number.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μετά απο αρκετές μέρες ταλαιπωρίας, αποφάσισα να φλασάρω μόνος μου το benq drive μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής βασικά. Πρώτον, γίνεται να το πετύχω απο το λάπτοπ μέσω αντάπτορα usb? Επίσης ποια κάρτα με via 6421 chipset λέτε να πάρω, ώστε να μη μου βγει σύνολο πάνω απο 20-25 ? και να μην καθυστερήσει πολύ. Δηλαδή εσάς πόσο σας πήρε απο την ημέρα παραγγελίας? Ακόμη, απο το πρώτο tutorial Που βγήκε στο xbox-scene έχουν βγει κι άλλα προγράμματα νομίζω. Είδα σε tutorial να χρησιμοποιούν το iprep. Επίσης κάπου εδώ στο φόρουμ ειπώθηκε οτι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μέσω windows, και όχι απο dos bootup. Ποιο tutorial λέτε να ακολουθήσω με γνώμονα την ευκολία στην διαδικασία που προτείνει.

Ευχαριστώ πολύ, μέσα στην εξεταστική και εγώ αυτά κοιτάω. Αχ, καίγομαι όμως. Περίμενα έναν γνωστό ενός φίλου τόσες μέρες για να μου πει οτι δεν μπορεί γιατί δεν έχει via chipset. Θα το πάρω πάνω μου όμως.

Δημοσ.

Καλησπερα.Δοκιμασα να γραψω ενα παιχνιδι,με το xbox backup creator.

Οταν πηγα να κανω την εγγραφη,μου εμφανισε αυτο το μηνυμα

Initializing Writer [E]

Opening for exclusive access [E]

Error opening for exclusive access [E]

Το drive μου ειναι το Pioneer 112D

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γραψω το .iso?Με το nero?

Δημοσ.
Καλησπέρα. Μετά απο αρκετές μέρες ταλαιπωρίας, αποφάσισα να φλασάρω μόνος μου το benq drive μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής βασικά. Πρώτον, γίνεται να το πετύχω απο το λάπτοπ μέσω αντάπτορα usb? Επίσης ποια κάρτα με via 6421 chipset λέτε να πάρω, ώστε να μη μου βγει σύνολο πάνω απο 20-25 ? και να μην καθυστερήσει πολύ. Δηλαδή εσάς πόσο σας πήρε απο την ημέρα παραγγελίας? Ακόμη, απο το πρώτο tutorial Που βγήκε στο xbox-scene έχουν βγει κι άλλα προγράμματα νομίζω. Είδα σε tutorial να χρησιμοποιούν το iprep. Επίσης κάπου εδώ στο φόρουμ ειπώθηκε οτι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μέσω windows, και όχι απο dos bootup. Ποιο tutorial λέτε να ακολουθήσω με γνώμονα την ευκολία στην διαδικασία που προτείνει.

Ευχαριστώ πολύ, μέσα στην εξεταστική και εγώ αυτά κοιτάω. Αχ, καίγομαι όμως. Περίμενα έναν γνωστό ενός φίλου τόσες μέρες για να μου πει οτι δεν μπορεί γιατί δεν έχει via chipset. Θα το πάρω πάνω μου όμως.

Αυτό το καταστημα: http://www.shinyhardware.co.uk/products/product.asp/pid=1264 να το εμπιστευτώ; Είναι στην Αγγλία. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω απο το newegg γιατί είναι μακριά. Ή δεν έχει σημασία στον χρόνο παραλαβής;

Επίσης να χρησιμοποιήσω το ixtreme 1.1 που είναι στο tutorial, ή να βάλω το 1.4;

Δημοσ.
Πρώτον, γίνεται να το πετύχω απο το λάπτοπ μέσω αντάπτορα usb?

χλωμο. εγω το εψαξα αλλα δε βρηκα πουθενα καποιον να αναφερει οτι εκανε τη δουλεια με καποια συγκεκριμενη PCMCIA καρτα

Επίσης ποια κάρτα με via 6421 chipset λέτε να πάρω, ώστε να μη μου βγει σύνολο πάνω απο 20-25  και να μην καθυστερήσει πολύ. Δηλαδή εσάς πόσο σας πήρε απο την ημέρα παραγγελίας?

Εγω πηρα αυτην http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000MR7SNS/shopzilcouk-computer-software-21/ref=nosim αλλα απο το γαλλικο amazon. Πηρε καμμια εβδομαδα να ερθει.

Ακόμη, απο το πρώτο tutorial Που βγήκε στο xbox-scene έχουν βγει κι άλλα προγράμματα νομίζω. Είδα σε tutorial να χρησιμοποιούν το iprep. Επίσης κάπου εδώ στο φόρουμ ειπώθηκε οτι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μέσω windows, και όχι απο dos bootup. Ποιο tutorial λέτε να ακολουθήσω με γνώμονα την ευκολία στην διαδικασία που προτείνει.

Ξερω μονο boot-αροντας ειτε μεσω δισκετας ειτε μεσω CD (ntfs4dos).

Θα το πάρω πάνω μου όμως.

Καντο, αμα εχεις ηδη μαστορεψει λιγο PC, δεν ειναι τιποτα!

Βαλε καλυτερα την 1.4 αν θελεις να παιξεις στο live...

Τσεκαρε κι αυτο το post : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222987

Δημοσ.

Βαλε καλυτερα την 1.4 αν θελεις να παιξεις στο live...

Τσεκαρε κι αυτο το post : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222987

360's with iXtreme 1.4 banned

by Luvbeers7 on December 18th, 2007, 8:35 am

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=634199

It appears that MS has started banning people over the past week (happy holidays xbox360 users!).

As always, we would like to gather data and input from the community as to what may be causing these bans. It appears to effect the new ixtreme 1.4 aswell as the older ixtreme and non ixtreme versions, and all of the drives have been effected. We even have a few reports of a few trusted people in the community who were banned and had not played anything but a retail copy. As of this moment we do not know if a new security was implemented, or if they are further scrutinizing the already given criteria (SS, DMI, PFI alterations, timings, etc).

ειναι αληθεια?

Δημοσ.

κοιτα, υποτιθεται οτι με την 1.4 διορθωθηκαν καποιοι τροποι να καταλαβει τις φλασαρισμενες κονσολες η Microsoft (ή μαλλον τα backups), αλλα ποτε δεν εισαι εξασφαλισμενος. Εγω προσωπικα δεν εχω μπει ακομα στο live, αλλα οπως λενε ολοι το καλυτερο ειναι να εχεις δυο κονσολες, μια για offline, μια για online.

Δημοσ.
κοιτα, υποτιθεται οτι με την 1.4 διορθωθηκαν καποιοι τροποι να καταλαβει τις φλασαρισμενες κονσολες η Microsoft (ή μαλλον τα backups), αλλα ποτε δεν εισαι εξασφαλισμενος. Εγω προσωπικα δεν εχω μπει ακομα στο live, αλλα οπως λενε ολοι το καλυτερο ειναι να εχεις δυο κονσολες, μια για offline, μια για online.

καλη λυση δε λεω, αλλα θα προτιμουσα μια πιο οικονομικη επιλογη

Δημοσ.
Καλησπερα.Δοκιμασα να γραψω ενα παιχνιδι,με το xbox backup creator.

Οταν πηγα να κανω την εγγραφη,μου εμφανισε αυτο το μηνυμα

Initializing Writer [E]

Opening for exclusive access [E]

Error opening for exclusive access [E]

Το drive μου ειναι το Pioneer 112D

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γραψω το .iso?Με το nero?

Όταν στο λέει αυτό πρέπει να σου βγάζει 3 επιλογές.Αν πατήσεις τη μία από αυτές(ignore πρέπει να λέγεται) θα συνεχίσει και θα στο γράψει κανονικά.Και μένα μου βγάζει το μήνυμα αλλά το αγνοώ και το γράφει κανονικά:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...