Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σημερα πηρα τηλ στην ms στην ελλαδα για να δω τι γινεται με το xbox360 μου που ειχα στειλει για φτιαξημο επειδη το ειχα flasharei λαθοσ και ειχα χασει το κλειδακι και δεν μου επαιζε κανενα game..εχουν περασει 11 μερεσ που το εχω στειλει και σημερα μου ειπαν οτι ειναι ακομα στο service οποτε σημαινει οτι δεν εχουν καταλαβει οτι εχει ανοιχτει(εγω για να το στειλω ειχα δωσει δικαιολογια οτι μου ειχαν βγει τα 3 κοκκινα φωτακια)..η κονσολα δεν παιζει αυθεντικα games και το αυτοκολιτακι εχει λιγο χαλασει...δν ξερω ομωσ πωσ δεν καταλαβαν οτι εχει ανοιχτει και μου την επισκευαζουν...ελεοσ απλα ειμαι πολυ τυχεροσ :D

Δημοσ.

Ποιός σου είπε ότι δεν το κατάλαβαν? Δεν είναι μόνο το "αυτοκολιτάκι" (sic) που μαρτυράει ότι το άνοιξες για "φτιάξημο" (sic).

Συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις το επιστρέφουν πίσω όπως είναι, ανεπισκεύαστο.

Υ.Γ. Ευτυχώς ξανάνοιξαν τα σχολεία (Δημοτικό πηγαίνεις φαντάζομαι), ευκαιρία ν' ασχοληθείς περισσότερο με την ορθογραφία και τη γραμματική και λιγότερο με τα φλασαρίσματα.

Δημοσ.

μα λογικα αμα το ειχαν καταλαβει θα μου το ειχαν στειλει ηδη πισω....οχι λυκειο πηγαινω και επειδη δν εχω συνηθισει ακομα τα ελληνικα στο pc ειναι λογικο να κανω καποια λαθη...μια χαρα ηταν τα greeklish τι ηθελαν και τα απαγορευσαν :-p!!!

Δημοσ.

εγω φιλε danny ειχα προτεινει στο Δ.Σ του insomnia για καθιερωση της Αρχαιας Ελληνικης Γλωσσας στο φορουμ μπας και μαθουμε τπτ σε αυτη την ζωη.Και πανω απο ολα να μαθουμε γιατι διαφερουμε απο τους αλλους.Γιαυτο ξεχνα τα greeklish

Δημοσ.
εγω φιλε danny ειχα προτεινει στο Δ.Σ του insomnia για καθιερωση της Αρχαιας Ελληνικης Γλωσσας στο φορουμ μπας και μαθουμε τπτ σε αυτη την ζωη.

Εύκολα γινόταν μέλος και πόσταρε συνεχώς ο Άδωνις Γεωργιάδης; :lol::lol::lol:

Δημοσ.
εγω φιλε danny ειχα προτεινει στο Δ.Σ του insomnia για καθιερωση της Αρχαιας Ελληνικης Γλωσσας στο φορουμ μπας και μαθουμε τπτ σε αυτη την ζωη.Και πανω απο ολα να μαθουμε γιατι διαφερουμε απο τους αλλους.Γιαυτο ξεχνα τα greeklish

ωραίος....

Δημοσ.

Ποια Αρχαία Ελληνικά ρε xrest sorry κιόλας, αν κάνω λάθος, αλλά έγραφες σε greeklish μέχρι που τα απαγόρευσαν...

Μην το παίρνεις στραβά.. απλά μου φάνηκε κάπως προκλητικό...

Αν είμαι κάπου λάθος απλά πες το μου, ο μόνος λόγος που postαρα ήταν για να μου πεις πως συγχέονται αυτά τα δυο...

Φιλικά πάντα.:-)

Και sorry για το off-topic.

Δημοσ.

oχι παλια(μηνες και μηνες πριν) εγραφα οντως με greeklish.μονο συ το ειδες προκλητικο.τελειως χιουμοριστικα το ειπα στο παιδι.Ειναι τελειως θεμα συνηθειας,και ειναι @@ να γραφουμε greeklish.

Βασικα χρεισιμοποιουσα greeklish γιατι οτι ποστ news κανω ειναι στα αγγλικα και βαριομουν να το γυρναω σε ελληνικα στα λιγοστα κειμενα συζητησεως που συμμετειχα.Αλλα και επειδη σπουδαζω εκτος φοβομουν την ορθογραφια μετα απο τοσο καιρο.Τεσπα παντως πραγματικα τα Ελληνικα ειναι μοναδικα στο ειδος τους και ειναι κριμα να τα ξεχναμε-καταστρεφουμε.

Αυτα με το off topic στο θεμα

Δημοσ.
oχι παλια(μηνες και μηνες πριν) εγραφα οντως με greeklish.μονο συ το ειδες προκλητικο.τελειως χιουμοριστικα το ειπα στο παιδι.Ειναι τελειως θεμα συνηθειας,και ειναι @@ να γραφουμε greeklish.

Βασικα χρεισιμοποιουσα greeklish γιατι οτι ποστ news κανω ειναι στα αγγλικα και βαριομουν να το γυρναω σε ελληνικα στα λιγοστα κειμενα συζητησεως που συμμετειχα.Αλλα και επειδη σπουδαζω εκτος φοβομουν την ορθογραφια μετα απο τοσο καιρο.Τεσπα παντως πραγματικα τα Ελληνικα ειναι μοναδικα στο ειδος τους και ειναι κριμα να τα ξεχναμε-καταστρεφουμε.

Αυτα με το off topic στο θεμα

Ok είσαι σωστός γιατί έχεις αυτή την γνώμη για τα greeklish και δεν είσαι σαν κάτι άλλα κολλημένα που δεν παραδέχονται οτί είναι λάθος ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για πρακτικούς λόγους!!!

Δημοσ.
σημερα πηρα τηλ στην ms στην ελλαδα για να δω τι γινεται με το xbox360 μου που ειχα στειλει για φτιαξημο επειδη το ειχα flasharei λαθοσ και ειχα χασει το κλειδακι και δεν μου επαιζε κανενα game..εχουν περασει 11 μερεσ που το εχω στειλει και σημερα μου ειπαν οτι ειναι ακομα στο service οποτε σημαινει οτι δεν εχουν καταλαβει οτι εχει ανοιχτει(εγω για να το στειλω ειχα δωσει δικαιολογια οτι μου ειχαν βγει τα 3 κοκκινα φωτακια)..η κονσολα δεν παιζει αυθεντικα games και το αυτοκολιτακι εχει λιγο χαλασει...δν ξερω ομωσ πωσ δεν καταλαβαν οτι εχει ανοιχτει και μου την επισκευαζουν...ελεοσ απλα ειμαι πολυ τυχεροσ :D

Don't worry ρε συ.Ένας γνωστός μου το είχε flashάρει,και ούτε αυτοκόλητα ούτε τπτ...Καραφαινόταν ότι είχε ανοιχτεί.Μια μέρα του έβγαλε τα 3 κόκκινα,το έστειλε και του το έφτιαξαν ( και το έστειλαν πίσω με ένα BenQ drine ... ). γύρω στα 80 ευρώ νομίζω του ζήτησαν...

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος για φλασάρισμα σε ενα hitachi ver 0047dj? Είναι καινούργιο το παρήγγειλα απο έξω γιατί το παλιό μου το brickara. Έχω κρατημένο το κλειδί απο το παλιό.Πώς θα το περάσω στο καινούργιο?Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...