Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω με χιλιαρα παιζω μια χαρα αλλα εξαρταται σε μεγαλο βαθμο κι απο το παιχνιδι που παιζεις..Π.χ. με pro 2008 δεν παλευεται με τιποτα...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

-----------------------------------------------------------------------

C4EVA_iXTRM-Benq V1.4.1

-----------------------------------------------------------------------

Media Stealth, Disc-Jitter,Xbox 360 backup firmware modification!

Features

-----------------

(v1.41) Read Sector fix

(v1.41) 8x firmware dashboard speed fix

(v1.4) Disc jitter fix

(v1.1) Extra compatability for some DVD movies

(v1.0) Defeats all current Xbox Live detection attempts

(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups

(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups

(v1.0) Boots all Xbox 360 originals

(v1.0) Boots all compatible Xbox 1 originals on Xbox 360

Use on Xbox Live at own risk

Δημοσ.

Παιδες, αν παω με το τηλεκοντρολ που εχω για το 360 σε ενα κιοσκι σαν αυτα στα Mall και του πατησω να κλεισει, θα το κανει?..Θα πεσει πολυ γελιο αμα γινετε.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πριν λιγες μερες παρελαβα απο εδω:

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=16F406531FC61144838E174F22E7F15F&pa=A5FAD75EA97A594796218BFF4633B653

το SH-D162C

ολο χαρα και εγω πειγα να περασω τους οδηγους της kreon...και διαπιστωσα οτι το μοντελο που εχω στειλανε δεν ειναι το sh-d162c αλλα το sh-d162D ελεος..!

τωρα δεν μπορω να κανω κατι (αλαγη)γιατι αν προσεξετε στη σελιδα στην περιγραφη του προιν γραφει!Part Number Κατασκευαστή ---SH-D162D/BEBP :mad::mad::mad:

μπενουν σε αυτο που εχω fir kreon????

καμια ιδεα>>>?

ευχαριστω και sorry για την ορθογραφια!!:o

Δημοσ.

Θα κλείσει.. Φαντάσου όμως να βγάζεις το μαργκούτσι μέσα στο mall.. κάρτα θα είσαι :P

Την ίδια απορία είχα και εγώ για τις τηλεοράσεις στα mediamarkt (γύρω στις 70ίδιες στον πίσω τοίχο) και θα λύσω την απορία μου σύντομα :P

Ούύύύύ pranksters! :P

Δημοσ.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=16F406531FC61144838E174F22E7F15F&pa=A5FAD75EA97A594796218BFF4633B653

το SH-D162C

ολο χαρα και εγω πειγα να περασω τους οδηγους της kreon...και διαπιστωσα οτι το μοντελο που εχω στειλανε δεν ειναι το sh-d162c αλλα το sh-d162D ελεος..!

τωρα δεν μπορω να κανω κατι (αλαγη)γιατι αν προσεξετε στη σελιδα στην περιγραφη του προιν γραφει!Part Number Κατασκευαστή ---SH-D162D/BEBP :mad::mad::mad:

καμια ιδεα>>>?

Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική..

Δέν έχω δοκιμάσει βέβαια το d, αλλα θεωρώ πως δεν γίνεται άδικα τόσος ντόρος για το Συγκεκριμένο μοντέλο..Μεταξύ μας ήταν αβλεψία σου το D! εφόσον το έγραφε ξεκάθαρα στο σάιτ.. Ούτως η άλλως τα περισσότερα προιόντα σε αυτές τις μικροδιαφορές ξεχωρίζουν! Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αν μπορέσεις να γυρίσεις πίσω το drive και να πάρεις το C, αλλιώς να βρείς κάπου να το "ξεφορτωθείς" και να αρχίσεις και πάλι το ψάξιμο για το σωστό αυτή τη φορά drive!

good luck :)

edit: ΏΠΑ Άκυρο!!!! Τώρα είδα το σάιτ βασικά και είναι καθαρά δική τους αβλεψία.. Νομίζω οτι μπορείς να κάνεις εύκολα παράπονο για αλλαγή/επιστροφή (κράτα και ένα screenshot για καλό και για κακό)

Δημοσ.
Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική..

Δέν έχω δοκιμάσει βέβαια το d, αλλα θεωρώ πως δεν γίνεται άδικα τόσος ντόρος για το Συγκεκριμένο μοντέλο..Μεταξύ μας ήταν αβλεψία σου το D! εφόσον το έγραφε ξεκάθαρα στο σάιτ.. Ούτως η άλλως τα περισσότερα προιόντα σε αυτές τις μικροδιαφορές ξεχωρίζουν! Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αν μπορέσεις να γυρίσεις πίσω το drive και να πάρεις το C, αλλιώς να βρείς κάπου να το "ξεφορτωθείς" και να αρχίσεις και πάλι το ψάξιμο για το σωστό αυτή τη φορά drive!

good luck :)

edit: ΏΠΑ Άκυρο!!!! Τώρα είδα το σάιτ βασικά και είναι καθαρά δική τους αβλεψία.. Νομίζω οτι μπορείς να κάνεις εύκολα παράπονο για αλλαγή/επιστροφή (κράτα και ένα screenshot για καλό και για κακό)

λες εεε???το c δεν το εχουν!!

θα παρω τηλ.αυριο να δουμε!!ευχαριστω παντως!

(θα το αλαξω με κατι αλλο.)

:rolleyes:

βρηκα αυτο:

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6023

ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι οκ.:-(

καλο βραδυ!

Δημοσ.

το SH-D162C

καμια ιδεα>>>?

Kαι λιγο Google δεν βλαπτει για να βρεις αυτο που θελεις και να μην κανεις ασκοπες κινησεις, σου παραθετω αυτο που ζητας, απο κει και περα ψαχνεις και το βρισκεις για κατεβασμα.

>November 18th 2007
**********************************************************************************
*  XBOX 360 enabled alternative firmware for the Samsung SH-D162D drive - V1.00  *
**********************************************************************************

Hmm...so Samsung decided it was time to revise their DVD-ROM drives. The SH-D162C was replaced by SH-D162D and while the two drives have a lot
of things in common, there was really no way to make the 162C firmware work on the 162D. I've had a lot of firmware requests for the new
line of drives, and here it finally is....a shiny new firmware that should make your SH-D162D do all the tricks that only the SH-D162C and 
SH-D163A have been able to do so far.

Changes/fixes in this release..
--------------------------------
- Nothing 8O) This is the first release for the SH-D162D based on the SH-D162C source.

This is what you get..
- Full challenge/response functionality. 
- Two types of unlock for XBOX 360 game discs. One for making xtreme style images and one for making wxripper style images. 
 Both types of iso can be made using isobuster, even though this method is no longer recommended.  
- A 'lock' function that will cancel any enabled unlock state. This can be very useful for custom applications.
- A much more streamlined command interface which is good news if you intend to write an application that makes use of the drives
 extra features.
- The drive will default to unlock state 2 and error skip enabled when a 360 media is inserted. You can in other words use isobuster to 
 obtain a wxripper style image without issuing any commands to the drive  .
- RPC1 support (RPC-2 actually but with automatic change of drive region and RCE support).

Δημοσ.
Θα κλείσει.. Φαντάσου όμως να βγάζεις το μαργκούτσι μέσα στο mall.. κάρτα θα είσαι :P

Την ίδια απορία είχα και εγώ για τις τηλεοράσεις στα mediamarkt (γύρω στις 70ίδιες στον πίσω τοίχο) και θα λύσω την απορία μου σύντομα :P

Ούύύύύ pranksters! :P

:devil::devil::devil:...Ε ρε γελιο που θα πεσει!!!!Το καλυτερο ειναι να τους πατας το guide button και να τους πεταγεται το παραθυρο στη μαπα..:devil:..Α!..Και δεν εχω το μεγαλο το χειρηστηριο που πουλαγανε ξεχωριστα (το μεγαλο το μαρκουτσι που ειχε και αριθμους για το media center) εχω αυτο το μικρο που ηταν στις πρωτες πρωτες παρτιδες του 360...Συλλεκτικο κομματι:P...:devil::devil:

Δημοσ.
Kαι λιγο Google δεν βλαπτει για να βρεις αυτο που θελεις και να μην κανεις ασκοπες κινησεις, σου παραθετω αυτο που ζητας, απο κει και περα ψαχνεις και το βρισκεις για κατεβασμα.

>November 18th 2007
*  XBOX 360 enabled alternative firmware for the Samsung SH-D162D drive - V1.00  *

Hmm...so Samsung decided it was time to revise their DVD-ROM drives. The SH-D162C was replaced by SH-D162D and while the two drives have a lot
of things in common, there was really no way to make the 162C firmware work on the 162D. I've had a lot of firmware requests for the new
line of drives, and here it finally is....a shiny new firmware that should make your SH-D162D do all the tricks that only the SH-D162C and 
SH-D163A have been able to do so far.

Changes/fixes in this release..
- Nothing 8O) This is the first release for the SH-D162D based on the SH-D162C source.

This is what you get..
- Full challenge/response functionality. 
- Two types of unlock for XBOX 360 game discs. One for making xtreme style images and one for making wxripper style images. 
 Both types of iso can be made using isobuster, even though this method is no longer recommended.  
- A 'lock' function that will cancel any enabled unlock state. This can be very useful for custom applications.
- A much more streamlined command interface which is good news if you intend to write an application that makes use of the drives
 extra features.
- The drive will default to unlock state 2 and error skip enabled when a 360 media is inserted. You can in other words use isobuster to 
 obtain a wxripper style image without issuing any commands to the drive  .
- RPC1 support (RPC-2 actually but with automatic change of drive region and RCE support).

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

βασικα εχω ψαξει google αλλα δεν βρεικα κανενα fir-kreon!!

το κειμενο που εβαλες τι λεει στο περιπου (δεν ξερω καλα το αγγλικο!)

...κατι για το iso buster:rolleyes: ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ αλλα απο μονο του δεν κανει τιποτα σαν το αλκοχολ δεν ειναι?:-(

Δημοσ.
November 18th 2007

SH-D163A have be

sorry λαθος!!

[b]please delete!![/b]!:rolleyes:

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

βασικα εχω ψαξει google αλλα δεν βρεικα κανενα fir-kreon!!

το κειμενο που εβαλες τι λεει στο περιπου (δεν ξερω καλα το αγγλικο!)

...κατι για το iso buster:rolleyes: ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ αλλα απο μονο του δεν κανει τιποτα σαν το αλκοχολ δεν ειναι?:-(

Λεει οτι υπαρχει και για το D firmware, σου στελνω pm για να το κατεβασεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...