Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια,

πια πιστευετε οτι ειναι η ελαχιστη ταχυτητα συνδεσης στο internet για ευχαριστο gaming στο xbox live ?

με μια 1000αρα μπορει να γίνει δουλεια?

thanks

Δημοσ.

Μπορώ να συνδέσω κάπως την κονσόλα μου στο ίντερνετ και να παίξω διπλάκι με ενά φίλο μου χωρίς να συνδεθώ στο Live???? Και αν ναι πως γίνεται????

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

λοιπον.με την 1000αρα,θα παιζεις και γαμω τα παιχνιδια.θα αδειαζεις 4 γεμιστηρες στο COD4,στον αντιπαλο σου,και δεν θα τον πετυχαινει καμοια. :-)

και οταν θα σε παρει χαμπαρι αυτος που πυροβολας,(ο οποιος εχει 24αρα Forthnet),μολις γυρισει και σε δει,θα σου αναψει μια στο κεφαλι και παπαλα :lol:

4mbit και πανω,για να παιξεις καπως αξιοπρεπως.

Δημοσ.
λοιπον.με την 1000αρα,θα παιζεις και γαμω τα παιχνιδια.θα αδειαζεις 4 γεμιστηρες στο COD4,στον αντιπαλο σου,και δεν θα τον πετυχαινει καμοια. :-)

και οταν θα σε παρει χαμπαρι αυτος που πυροβολας,(ο οποιος εχει 24αρα Forthnet),μολις γυρισει και σε δει,θα σου αναψει μια στο κεφαλι και παπαλα :lol:

4mbit και πανω,για να παιξεις καπως αξιοπρεπως.

Ρε σεις πριν ένα χρόνο πως παίζαμε με 1Mbit κ τώρα δεν μπορούμε?

Εγώ εκτός από το COD3 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα!

Τώρα πόσοι είναι αυτοί με 24άρα forthnet (lol) είναι άλλο καπέλο....

Δημοσ.

δεν ξερω ρε φιλε,αλλα πολυ ping,και με 24αρα.φταιει βεβαια και το οτι δεν εχουμε server στην ελλαδα.

παιζω GoW,και τα γκετσερ (αν τα λεω σωστα),που πανε γρηγορα,δεν τα πατυχαινω με τιποτα.πολυ ping.

μονο με τα boomer την παλευω,και αυτο γιατι ειναι πλασματακια χαζα και "το βασικο" αργα!

για το COD4,τι να πω.οτι δεν μπορω να κανω πανω απο 3-4 Kill,την ωρα που οι αλλοι στο εξωτερικο,εχουνε 30-40?

Δημοσ.

οντως τα ping ειναι χαλια.το διαπιστωνω και στο ut3 για ps3 με ping που δεν πεφτει κατω απο 150 στην καλυτερη.βεβαια Halo3 ηταν ψιλοαψογη η κατασταση

Δημοσ.

Θα σουμε τελικα ποτε xbox live στην ελλαδα????Ξεχασα να το ζητησω απο τον αι βασιλη γαμωτο..Του χρονου κι αμα..

Υ.Γ. Υπαρχει κανεις απο δω που να εχει φτιαξει μια κονσολα με rrod μονος του και ειτε να παιζει ειτε να τον εχουν διωξει απο το live?

Δημοσ.

Eρωτηση χειμερινου κολυμβητη :)

Επειδη προσφατα πηγα για μπανιο και εγω σκεφτηκα κατι αλλα δεν ξερω αν εχει βαση. Θελω να κατεβασω κατι απο ΧΒΟΧ live, αν βγαλω τον σκληρο

και τον βαλω σε αμπαναριστη κονσολα θα συνδεθω? Και αν ναι θα εχει κανεναν κινδυνο ο κατοχος της για ban?

Δημοσ.
Eρωτηση χειμερινου κολυμβητη :)

Επειδη προσφατα πηγα για μπανιο και εγω σκεφτηκα κατι αλλα δεν ξερω αν εχει βαση. Θελω να κατεβασω κατι απο ΧΒΟΧ live, αν βγαλω τον σκληρο

και τον βαλω σε αμπαναριστη κονσολα θα συνδεθω? Και αν ναι θα εχει κανεναν κινδυνο ο κατοχος της για ban?

ΝΑΙ - ΟΧΙ....

Δημοσ.
για κούνα λίγο το κεφάλι σου... κάνει ντλιν ντλον?

Να σέβεσαι τους υπόλοιπους και τους κανόνες του forum... Αυτές τις εκφράσεις να τις απευθύνεις στον εαυτό σου... Σου αξίζεις, τι άλλο να πει κανείς...

Δημοσ.
Γεια,

πια πιστευετε οτι ειναι η ελαχιστη ταχυτητα συνδεσης στο internet για ευχαριστο gaming στο xbox live ?

thanks

Εγώ με 1 mb δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αυτό δεν είναι κανόνας όμως,εξαρτάται από την ποιότητα της γραμμής σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...