Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά μάλλον το DVD φταίει.Πρέπει αναγκαστικά να ξανακάνω backup το αυθεντικό και να το ξαναγράψω ή γίνεται να αντιγράψω αυτό το DVD σε άλλο(Verbatim) ή να κάνω backup από αυτό;

Μπορείς να αντιγράψεις αυτό φίλε. Βάλτο στο clonecd και πάτα αντιγραφή δίσκου.

Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μη χαλάσω τζάμπα το DVD.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι servers του live συνεχίζουν να έχουν διάφορα προβλήματα:

http://www.xbox.com/en-US/support/

(Για να μη σπάσετε την κονσόλα σας χρονιάρες μέρες...)

"Users may experience issues performing transactions dependent on Windows Live ID availability including but not limited to Xbox 360 and Zune account creation, renewal, recovery, all DMP transactions, and logging into or creating Windows Live ID accounts. Users will experience intermittent issues including but not limited to: Tournaments, Storage Downloads, Gamer Tile, Statistics through Arbitration, Match Making, and Messaging. Additionally, Halo 3 and Call of Duty 4 users may experience issues joining matches or posting statistics. Customer Support may also experience issues referencing customer data. We are aware of the issue and are currently working to resolve it. We apologize for any inconvenience."

Μα δεν αφήσατε και τίποτα να δουλεύει σωστά ρε μάστορα... :lol:

Δημοσ.
kalispera katevasa to xbox backup creator 2.7 kai mou vgazei auto to error http://img257.imageshack.us/my.php?image=56146331ps5.jpg

na pw oti exw winXP kai SP2

Πρώτα βεβαιώσου ότι ''τρέχεις'' τα windows με δικαιώματα (Λογαριασμό) Admin. Αν όντως, και το XBC συνεχίζει να σου βγάζει σφάλμα, κατέβασε αυτο το αρχείο http://www.majorgeeks.com/files/mscomctl.zip

και τοποθέτησέ το εδώ -> C:\Windows\System32\

Μετά πήγαινε στην Έναρξη(Start) -> Εκτέλεση -> και πληκτρολόγησε ''REGSVR32 MSCOMCTL.OCX'' χωρίς τις παυλίτσες.

Λογικά θα είσαι O.K! ;)

Δημοσ.
Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μη χαλάσω τζάμπα το DVD.

Αποψή μου, για καλύτερη ποιότητα εγγραφής μην κάνεις αντιγραφή on the fly. Πάρε το αντίγραφο-αντέγραψέ το σε μορφή image (.iso) στο σκληρό, με imgburn, και μετά ξαναγράφεις το αρχείο image σε οτι DVD+DL θες. :-)

Δημοσ.
Ευχαριστω.Κατι ασχετο και σχετικο μαζι.Τα καρφουρ εχουν -20% σε παιχνιδια και παιχνιδομηχανες.Οποιος ενδιαφερεται να τρεξει

Δηλαδή το ps3 το έχουνε 360E και το xbox 360 280Ε ???? Σίγουρα ή θα τρέχω τσάμπα αύριο?

Δημοσ.
Αποψή μου, για καλύτερη ποιότητα εγγραφής μην κάνεις αντιγραφή on the fly. Πάρε το αντίγραφο-αντέγραψέ το σε μορφή image (.iso) στο σκληρό, με imgburn, και μετά ξαναγράφεις το αρχείο image σε οτι DVD+DL θες. :-)

Δικό μου λάθος που δεν το εξήγησα. Δεν εννοώ On the fly, αλλά με εμταφορά σαν εικόνα στο σκληρό. Το κάνει από την επιλογή που είπα, αντιγραφή δίσκου, απλά έπρεπε να το διευκρινήσω.

Δημοσ.

to kerato mou kuriakatika... to pioneer 111DBK pou ixa exepnefse malon, ksafnika den ton vlepoun ta windows , enw sto bios fenete. telos panton, na dokimasw na grapsw me ena nec pou exw? i na parw kapio alo?

YG: oracle 22 se efxaristw gia tin apantisi tha dokimasw auta pou mou egrapses

Δημοσ.

ababapanos auto to provlima me to dvd drive na eksafanizete einai poli sinithismeno kai mallon den exei provlhma to antigrafiko sou, psakse sto google . prepei na sviseis kapoia registry sta windows gia na to ksanadoun pali san fresko kai na sto emfanisoun.

Δημοσ.

παιδια μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να δω στο xbox μια hd ταινια που εχω κατεβασει απο καπου στο pc μου????πρεπει να την μετατραψω σε καποιο συγκεκριμενο τυπο αρχειου???υποτιτλους μπορω να βαλω???

Δημοσ.
to kerato mou kuriakatika... to pioneer 111DBK pou ixa exepnefse malon, ksafnika den ton vlepoun ta windows , enw sto bios fenete. telos panton, na dokimasw na grapsw me ena nec pou exw? i na parw kapio alo?

YG: oracle 22 se efxaristw gia tin apantisi tha dokimasw auta pou mou egrapses

Ειναι κλασικο προβλημα τον XP αυτο man...Μου ειχε πρηξει τα @@ στο προηγουμενο pc..

Δημοσ.
τι εννοεις οταν λες "άλλα κι άλλα μου κάνει" ?

Λόγω περιορισμένου χρόνου θα κάνω αντιγραφή του κειμένου που είχα κάνει σε ένα ξένο φόρουμ. Δεν προλαβαίνω αυτήν την στιγμή να κάνω την μετάφραση...

I am Desperate....

The drive of the xbox says VAD6038...I suppose this is Benq as it doesn't say anithing about labels except the phrase "Philips and Benq Digital Storage Corporation"

My PC has ICH7.

So far so good...or not?

I used iprep loaded iXtreme 1.4 x8,patched MTKFlash and formatted and made a diskete bootable...

I connected the 360's DVD drive to an empty SATA socket if my pc and booted my pc to the diskete I created. ( the xbox 360 is off )

dBen XXXXXXX XXXXX

make sure its off

press any key... my 360 is off and I press a key

everything is ok till now...

At the next step I have to press y and then boot up the 360.

I press y the status changed from 51 to D1 and back... I start the 360 the status goes to 80,then D1...nice eh????I close the 360 for 2 seconds ( I tried it many times with 1-5 seconds ) the status is still D1. I start the 360 again...whathever I do...it remains there

Status 0xD1

I don't know what to do...I changed Sata ports but the only things I got was a constant 7f status and the other thing I got was

360 on=status going from 51 to D1 and back

360 off=D1

I kept swiching it on and off but nothing else happened...

Thanks a lot to someone that can help me...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

μια ερωτηση για οποιον ξερει... αν γραφτω σε καποιον καλο newsgroup server , ποια ειναι η μεγιστη ταχυτητα που σου δεινει για κατεβασμα? για παραδειγμα αν καποιος εχει 24αρα γραμμη την τερματιζει?

Δημοσ.

για κούνα λίγο το κεφάλι σου... κάνει ντλιν ντλον?

Δες λίγο μερικές απο τις 205 σελίδες αυτού του τοπικ , σε πόσες απο αυτές δύνονται πραγματικές συμβουλές για το hack του 360, και τις μεθόδους, και οχι απαντήσεις του τύπου πήγαινε το στους grmods (από συγκεκριμένα άτομα, επειδή έτσι συμφέρει κάποιους και όποιος κατάλαβε κατάλαβε) η άλλα άσχετα για το hack, και μετά έλα να μου πεις ότι είμαι εγώ offtopic, η όλο αυτό topic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...