Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα και χρόνια πολλά μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω : πρόσφατα αγόρασα το Samsung SH-S203 SATA Το παρών dvd recorder μπορεί να γράψει επιτυχώς δισκάκια του 360? Tο εχει δοκιμάσει κανείς? Με το pioneer 112d είναι όλα οκ αλλά για το samsung δεν ξέρω.

Και γω αυτο αγορασα και εκαψα προχτες το πρωτο δισκακι και ολα μια χαρα, Traxdata το δισκακι με ταχυτητα 6χ και μελι γαλα, στο χβοχ εχω το MS28 με firmware 5.2 αν θυμαμαι καλα, με το ban δεν ξανασχοληθηκα με τα firmware...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Geia sa Mages,

Gia kapion pou den thelei na asxolithei me to live pio pistevete oti einai to kalitero firmware gia na flasharei to xbox360? Ta kritiria einai simvatotita paixnidion apo to internet, taxitita tou dvd kai tou fortomatos, diavasma copy ftiagmena apo ta perissotera drives, dinatotita gia na pezei original games, kai oti allo xrisimo mporite na skefteite.

Thelo na flasharo tou adelfou mou pou den paizei live kai thelo na apofigo mellontika provlimata tou stil den mou pezei, klp.

Thanks kai xronia polla

Δημοσ.

Βάλε ixtreme δεν έχουν τέτοιες διαφορές τα xtreme και ixtreme, παρά μόνο στον κίνδυνο του ban στο live. Και αν σου τη δώσει χτυπάς και μια συνδρομή στο live... Και αν φας εσύ ban στο live παίρνεις την κονσόλα του αδερφού σου και του δίνεις τη δικιά σου...

Δημοσ.

Μην παραπληροφορείτε.Αν βάλεις ixtreme παιζει πολλά από τα παλιά παιχνίδια να μην μπορείς να τα παίξεις (πρέπει να κατεβάσεις περισσότερα αρχεία που πολλές φορές δεν βρίσκεις) ενώ πλέον όλα τα τελευταία παιχνίδια βγαίνουν σε stealth εκδόσεις που σημαίνει ότι και καλά με όσα ξέρουμε είσαι ασφαλής(?) από banning

Δημοσ.

Ασφαλής από ban?

Όλοι οι πρόσφατα μπανιαρισμένοι, τα "stealth ασφαλείας" παίζανε..

Με φλασαρισμένη κονσόλα δεν υπάρχει ασφαλές παιχνίδι στο live παίδες..

Δημοσ.
Έχω αντιγράψει το pro αλλά μερικές φορές όταν φορτώνει τους αγώνες μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να καθαρίσω το DVD.Βέβαια ίσως φταίει το DVD(Intenso) μιας και το έγραψα εκεί αφού μου περίσσευε ένα.

Τελικά μάλλον το DVD φταίει.Πρέπει αναγκαστικά να ξανακάνω backup το αυθεντικό και να το ξαναγράψω ή γίνεται να αντιγράψω αυτό το DVD σε άλλο(Verbatim) ή να κάνω backup από αυτό;

Δημοσ.
Μην παραπληροφορείτε.Αν βάλεις ixtreme παιζει πολλά από τα παλιά παιχνίδια να μην μπορείς να τα παίξεις (πρέπει να κατεβάσεις περισσότερα αρχεία που πολλές φορές δεν βρίσκεις) ενώ πλέον όλα τα τελευταία παιχνίδια βγαίνουν σε stealth εκδόσεις που σημαίνει ότι και καλά με όσα ξέρουμε είσαι ασφαλής(?) από banning

A, ναι... Για ρώτα πόσοι από εδώ μέσα μπαίνουν στο live με xtreme και δεν έχουν φάει ban ακόμη... Mετά ρίξε μια ματιά στο γιατί βγήκε το ixtreme 1.4 - γιατί προφανώς το να είναι μόνο stealth το game δεν ήταν αρκετά ασφαλές: http://www.xbl-hackers.co.uk/forum/index.php?showtopic=1327... Τέλος αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι η MS δεν κάνει log τι παιχνίδια παίζεις offline - αν με μια αναβάθμιση στο dashboard κάνει log, ρισκάρεις να βάζεις μη stealth παιχνίδια στην κονσόλα σου? Αν είναι μη stealth και συνδεθείς κάποια στιγμή με silver για να κατεβάσεις demo και ξεχάσεις το μη stealth game στο drive?

Δημοσ.
Τελικά μάλλον το DVD φταίει.Πρέπει αναγκαστικά να ξανακάνω backup το αυθεντικό και να το ξαναγράψω ή γίνεται να αντιγράψω αυτό το DVD σε άλλο(Verbatim) ή να κάνω backup από αυτό;

Μπορείς να αντιγράψεις αυτό φίλε. Βάλτο στο clonecd και πάτα αντιγραφή δίσκου.

Πάντω εγώ μετά από πολλές αποτυχίες πήγα στα verbatim και δεν μου έχει ξαναβγάλει clean disc.(Είχα δοκιμάσει intenso και tdk)

Δημοσ.
Ασφαλής από ban?

Όλοι οι πρόσφατα μπανιαρισμένοι, τα "stealth ασφαλείας" παίζανε..

Με φλασαρισμένη κονσόλα δεν υπάρχει ασφαλές παιχνίδι στο live παίδες..

καπως ετσι ειναι τα πραγματα.

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο μενα που μπορει να ειναι χαζη επειδη δεν γνωριζω καθολου απο xbox live.Πηρα δευτερο xbox για το live.Θα του βαλω το σκληρο δισκο απο το παλιο που ειναι φλασαρισμενο.Υπαρχει φοβος να μπαναριστει το καινουργιο αφλασαριστο xbox επειδη οσα save παιχνιδιων περιεχει ο δισκος ειναι απο αντιγραφες?Και παλυ συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση.

Δημοσ.
Μια ερωτηση και απο μενα που μπορει να ειναι χαζη επειδη δεν γνωριζω καθολου απο xbox live.Πηρα δευτερο xbox για το live.Θα του βαλω το σκληρο δισκο απο το παλιο που ειναι φλασαρισμενο.Υπαρχει φοβος να μπαναριστει το καινουργιο αφλασαριστο xbox επειδη οσα save παιχνιδιων περιεχει ο δισκος ειναι απο αντιγραφες?Και παλυ συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση.

μπα οχι φιλε μου.και γω ετσι το εχω κανει,οπως και οι περισσοτεροι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...