Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν, Χρόνια Πολλά!

αμα ειναι ακυρωσε το και παρηγγηλε το απο πλαισιο που εχει σιγουρα το FDOU - 0740 που ειναι με BenQ,και μητρικη Falcon.

για να φλασαριστει χρειαζεσε αυτην την καρτα:

http://www.connectland.net/fiche-629-pci_card_combo_sata_150_et_ide_p_ata.html

θα την βρεις στην στουρναρη στο κεντρο. κανα 15ευρω εχει.

σε περιπτωση που δεν σε βολευει η στουρναρη,θα ρωτησω ενα φιλο απο που την παρηγγηλε και θα σου πω. μονο 22 ευρω απο εξωτερικο,με αντικαταβολη,και σε μονο 3 μερες.

Διάβασα αρκετές σελίδες και θέλω να ρωτήσω κάτι.

Αυτό γιατί το λές? Υπάρχουν διάφορα προγραμμάτακια ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω ποια είναι, είναι πάντως γνωστό το συγκεκριμένο πρόγραμμα ) που πειράζουν αναλόγως το MTKFlash για να ταιριάζει με την υποδοχή SATA της μητρικής...

Επίσης,το μαγαζί που λες στη Στουρνάρη αν μπορείς να μου πεις πιο λεπτομερώς πιο είναι ( έστω σε ΡΜ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση ) καθώς δεν είμαι Αθήνα ακόμα αλλά θα ανέβω σε λίγες μέρες και θέλω να πάρω την κάρτα αυτήν.

Sorry για το μεγάλο ποστ :D

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
wb fits:devil:

Ολοκληρο ποστ με 4 ερωτηματικα κι ουτε μια τελεια..:lol::mrgreen::mrgreen:

Καλα χριστουγεννα σε ολους ρε....B)

Δημοσ.

Intruder7s ,το μαγαζι που λεω ειναι απεναντι απο το πλαισιο,και διπλα στην κοσμοντατα.ονομα δεν θυμαμε.πουλαει κυριος μεταχειρισμενο hardware.

Δημοσ.

Για να flashαρω ενα Benq drive πρεπει να κανω την πατεντα με τα καλωδια στην πλακετα;;; Διαβασα οτι υπαρχει και ενας αλλος τροπος με καρτα me chipset της VIA...

Δημοσ.
Για να flashαρω ενα Benq drive πρεπει να κανω την πατεντα με τα καλωδια στην πλακετα;;; Διαβασα οτι υπαρχει και ενας αλλος τροπος με καρτα me chipset της VIA...

Μην κάνεις πατέντες η εγγύηση πάει περίπατο...

Το φλασάρισμα με mobo ή sata card με VIA chipset είναι για τα όλα τα drive (φυσικά και το Benq) εκτός του hitachi 79...

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως ότι και να δοκιμάζω...το Benq άλλα κι άλλα μου κάνει.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί για να με βοηθήσει λιγάκι ας μου το πει να ποστάρω τί μου βγάζει. Γιατί ΟΠΟΥ και αν έψαξα δεν βρήκα άκρη...

Δημοσ.

Επιτελους το φλασαρα με την πατεντα με τα καλωδια πανω στην πλακετα με το iXtreme 1.4, ευχαριστω πολυ τον φιλο furious99 που βοηθησε με καποια links. Τωρα εχω αλλο προβλημα...με ποιο προγραμμα πρεπει να γραφω τα iso για να μου παιζουν;;;Δοκιμασα με DVD Decrypter σε ενα Philips Dual Layer αλλα δεν παιζει...

Δημοσ.

paidia aplos mia enimerosi:

eixa na bo xbox live edo kai kana dimino (apo tote pou bgike to NFS Pro Speed). eimai me ms25 kai ixtreme 1.2b (oute kan c!), kai eipa as dokimaso na bo...

Paizo kapou 2 meres tora, kai to fall update mou ekane, kai to Bioshock update mou ekane, kai Pro sto Live epaixa kai ap' ola (kai me tis "palies copies").

Bariomouna na anoixo to 360, pali antigrafes dual layer kai tetoia kai leo as bo kai o,ti ginei :P

kali fasi!

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω : πρόσφατα αγόρασα το Samsung SH-S203 SATA Το παρών dvd recorder μπορεί να γράψει επιτυχώς δισκάκια του 360? Tο εχει δοκιμάσει κανείς? Με το pioneer 112d είναι όλα οκ αλλά για το samsung δεν ξέρω.

Δημοσ.
imgburn

kai sta settings sto write ekei pou leei user specified 1913760 bale auto to noumero kai eisai komple

Με το Xbox Backup Creator χρειάζεται πάλι να βάλεις από μόνος σου αυτό το νούμερο ή το κάνει αυτόματα;Έχω αντιγράψει το pro αλλά μερικές φορές όταν φορτώνει τους αγώνες μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να καθαρίσω το DVD.Βέβαια ίσως φταίει το DVD(Intenso) μιας και το έγραψα εκεί αφού μου περίσσευε ένα.

Δημοσ.
Με το Xbox Backup Creator χρειάζεται πάλι να βάλεις από μόνος σου αυτό το νούμερο ή το κάνει αυτόματα;Έχω αντιγράψει το pro αλλά μερικές φορές όταν φορτώνει τους αγώνες μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να καθαρίσω το DVD.Βέβαια ίσως φταίει το DVD(Intenso) μιας και το έγραψα εκεί αφού μου περίσσευε ένα.

μαλλον το dvd θα φταιει...το Xbox Backup Creator το εχω παρει απο φοβο....μιας και συνεχεια στην εγγραφει μου κολλαγε και εκαψα τοσα δισκακια...ενω με το Imgburn ολα οκ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...