Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχη ... καλο θα ηταν ενας moderator να εφαρμοσει αυτο " Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται" .-

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιστεύω δεν θα αργήσει να επιστρέψει ο fits .... είναι αρκετά εύκολο να κάνει νέο λογαριασμό ακόμα κ με ban ip χωρίς να πειράξεις router ή να ενοχλήσεις τον isp του. Αρκεί να του το σφυρίξει κάποιος καλοθελητής...

Δημοσ.
Προς όλους τους μπανιαρισμένους:

Για δοκιμάστε να ξαναμπείτε και αναφέρετε!

Φαίνεται ότι η φίλη μας ξεμπανιάρει μεγάλο αριθμό μπανιαρισμένων, καθώς το jitter angle error στο οποίο βασίστηκε η ανίχνευση φλασαρισμένων κονσολών του προηγούμενου banwave, αναφέρει λανθασμένα ως φλασαρισμένες και original μη φλασαρισμένες κονσόλες των οποίων το laser πνέει τα λοίσθια και προκαλεί παρόμοια error.

Παιζει τετοια περιπτωση? Το εχει επιβαιβεωσει καποιος με επιτυχια στο δικο του? Αν ναι ας ποσταρει. Εσυ φιλε που το διαβασες να ριξω μια ματια και εγω?

Δημοσ.
H ekdosi falcon iparxei kai stin premium ekdosi me ta dyo games doro? Mipos kai stin elite? Mipos iparxei kamia foto gia na doume tin diafora?

Kati allo. Oso pio megalo to Lot toso pio fresko to mixanima? O kodikos sto team gnorizoume ti simenei?

Thanks

Geia sas mages,

Epeidi thelei kai o adelfos mou na agorasei ena 360 pigame mazi stin gira tis kaliteris timis alla kai tis katalilis consolas. Loipon sas pliroforo oti den iparxei h ekdosi premium me forza kai viva me 175W ola einai me 203W. antitheta ta elite kai to arcade itan 175W. Ksexasa na po oti piga sxedon se 10 magazia - alisides. Afto simenei oti den iparxei afti i ekdosi me 175 w h toulaxiston den exei esaxthei akoma stin ellada. To eipa loipon tou brother na perimenei min pari tin palia, kaladen ekana? eseis pia einai i gnomi sas gia afto?

Oi times einai pano kato oi idies kai den iparxei kanena paketo prosforas me deftero xeiristirio. Exete dei kamia prosfora tis prokopis?

Episeis mipos mporei na me boithisei me ta erotimata mou se proigoumeno post?

Akou na theleis na psoniseis kai na min mporeis !!!

Thanks

Δημοσ.

Πηρα και εγω το 360 την elite εκδοση.

Τιμες πανω κατω οι ιδιες,450ε σε ολη την στουρναρη.Στην χαλκοκονδυλη το κλασικο μαγαζι με κονσολες την δινει 440 και δωρο ενα μεταχειρισμενο παιχνιδι(οχι απο τα τελευταια προφανως).Ομως ειχε τις παλιες κονσολες,το ιδιο και το πλαισιο που κοιταξα.Microland και Παπασωτηριου εχουν θεωρητικα αυτες με την καινουργια motherboard(175)

Το φλασαρα και στους grmods,60ε μου πηραν τα παιδια με δωρο ενα παιχνιδι(κοπια φυσικα).Μπορει να ακουγονται πολλα τα λεφτα για μια διαδικασια 15-20 λεπτων,αλλα ειμαι της γνωμης οτι οποιος δεν ξερει,καλο ειναι να αφηνει αυτα τα πραγματα σε πιο εμπειρα χερια,απο την στιγμη κιολας που δινουμε και σεβαστα λεφτα για την αγορα της κονσολας.

Μεχρι στιγμης,ολα καλα,μην το ματιασω,αν εξαιρεσουμε τον θορυβο,κανει αρκετο η κονσολα(κυριως το drive,γιατι ο θορυβος ειναι πιο εντονος οταν παιζω καποιο παιχνιδι).

Υ.Γ.Για να γραψω παιχνιδια που τα εχω κατεβασει απο νετ,κατεβαζω το xbox backup και χρησιμοποιω δισκακια verbatin?(παιζει ρολο αν θα ειναι + ή -?)

Δημοσ.
Geia sas mages,

Epeidi thelei kai o adelfos mou na agorasei ena 360 pigame mazi stin gira tis kaliteris timis alla kai tis katalilis consolas. Loipon sas pliroforo oti den iparxei h ekdosi premium me forza kai viva me 175W ola einai me 203W. antitheta ta elite kai to arcade itan 175W. Ksexasa na po oti piga sxedon se 10 magazia - alisides. Afto simenei oti den iparxei afti i ekdosi me 175 w h toulaxiston den exei esaxthei akoma stin ellada. To eipa loipon tou brother na perimenei min pari tin palia, kaladen ekana? eseis pia einai i gnomi sas gia afto?

Oi times einai pano kato oi idies kai den iparxei kanena paketo prosforas me deftero xeiristirio. Exete dei kamia prosfora tis prokopis?

Episeis mipos mporei na me boithisei me ta erotimata mou se proigoumeno post?

Akou na theleis na psoniseis kai na min mporeis !!!

Thanks

Δεν είναι και τεράστια η διαφορά όσο περιμέναμε. Τα reports από το εξωτερικό δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Τα μηχανάκια πάλι σκάνε όπως πρώτα. Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα ακόμα.

Όταν αλλάξουν την άθλια κατασκευή που έχει από την αρχή και μικρύνουν και τον πυρήνα της Gpu που εκεί είναι το πρόβλημα ίσως κάτι να κάνουν.

Δημοσ.
Πηρα και εγω το 360 την elite εκδοση.

Τιμες πανω κατω οι ιδιες,450ε σε ολη την στουρναρη.Στην χαλκοκονδυλη το κλασικο μαγαζι με κονσολες την δινει 440 και δωρο ενα μεταχειρισμενο παιχνιδι(οχι απο τα τελευταια προφανως).Ομως ειχε τις παλιες κονσολες,το ιδιο και το πλαισιο που κοιταξα.Microland και Παπασωτηριου εχουν θεωρητικα αυτες με την καινουργια motherboard(175)

Το φλασαρα και στους grmods,60ε μου πηραν τα παιδια με δωρο ενα παιχνιδι(κοπια φυσικα).Μπορει να ακουγονται πολλα τα λεφτα για μια διαδικασια 15-20 λεπτων,αλλα ειμαι της γνωμης οτι οποιος δεν ξερει,καλο ειναι να αφηνει αυτα τα πραγματα σε πιο εμπειρα χερια,απο την στιγμη κιολας που δινουμε και σεβαστα λεφτα για την αγορα της κονσολας.

Μεχρι στιγμης,ολα καλα,μην το ματιασω,αν εξαιρεσουμε τον θορυβο,κανει αρκετο η κονσολα(κυριως το drive,γιατι ο θορυβος ειναι πιο εντονος οταν παιζω καποιο παιχνιδι).

Υ.Γ.Για να γραψω παιχνιδια που τα εχω κατεβασει απο νετ,κατεβαζω το xbox backup και χρησιμοποιω δισκακια verbatin?(παιζει ρολο αν θα ειναι + ή -?)

Δε νομιζω οτι υπαρχoυν -R double layer..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...