Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις τη ειναι αυτο το error ?? μου το εχει βγαλει σε 2 games στην σειρα που προσπαθησα να γραψω

post-85705-129062957342_thumb.jpg

Δημοσ.

Meven, μαλλον φταιει το δισκακι που το γραφεις..Εμενα το εβγαλε αυτο μια φορα σε ridisk κι απο τοτε δεν τα γραφει με τπτ..Του βαζω verbatim και ολα ΟΚ..Δοκιμασε δεν ξερω..

Man_of_the_moon, αν εννοεις πως εκτος του οτι περνας με το nero το image στο σκληρο,το γραφεις κι ολας με αυτο το προγραμμα τοτε αυτο φταιει..Το iso στο σκληρο το κανεις με οποιο προγραμμα θες αλλα θα πρεπει να το γραψεις ειτε με imgburn(καλυτερο αν δεν εχεις και το .dvd αρχειο),ειτε με clonecd κ.α. γιατι το προγραμμα που το γραφεις θα πρεπει να υποστηριζει layerbrake, πραγμα που το nero δεν κανει..

Klainmaingr...Κοπια και παλι κοπια.. :P

Δημοσ.
Meven, μαλλον φταιει το δισκακι που το γραφεις..Εμενα το εβγαλε αυτο μια φορα σε ridisk κι απο τοτε δεν τα γραφει με τπτ..Του βαζω verbatim και ολα ΟΚ..Δοκιμασε δεν ξερω..

:P

To ίδιο μου κάνουν τα Ridisk σε optiarc, ενώ στον LG φορητό μου γράφονται μια χαρά...

Μήπως ξέρει κανείς που πουλάνε αυτή τη στιγμή ridisk xtreme? Please pm...

Δημοσ.

Σε verbatim γραφω ρε γμτ λετε να ειναι χαλια ι παρτιδα εχω χαλασει 5 dvd μεχρι τωρα

Δημοσ.
Σε verbatim γραφω ρε γμτ λετε να ειναι χαλια ι παρτιδα εχω χαλασει 5 dvd μεχρι τωρα

Σε ποιο γραφτήρι γράφεις?

Έχεις δοκιμάσει σε 2,4x ταχύτητα?

Δημοσ.

2,4 speed me img burn se lg dvdr gsa-h20l μεχρι τςρα εγραφα κανονικα στα 2 last games ομως μου εβγαλε αυτο η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι τα verbatim ειναι καινουργια και οτι εβαλα το 7zip αν εχει σχεση

Δημοσ.

Βάλε το τελευταίο firmware στο LG αν δεν το έχεις περάσει ήδη...

Δοκίμασε να γράψεις και με το xbox backup creator...

Τόσα πολλά καμμένα verbatim μαζί είναι απίθανο να είναι τα dvd...

Δημοσ.

Meven το recorder σου φταιει.και εγω 4 εχω,αλλα μονο το Pioneer 111-L μπορει να καψει δισκακια.ειτε αυτα ειναι απο γνησια DVD,ειτε απο αντιγραφες η απο αρχεια iso.

Δημοσ.
Meven το recorder σου φταιει.και εγω 4 εχω,αλλα μονο το Pioneer 111-L μπορει να καψει δισκακια.ειτε αυτα ειναι απο γνησια DVD,ειτε απο αντιγραφες η απο αρχεια iso.

Καλά αυτό δε συνέβαινε παλιά με τις πρώτες εκδόσεις xtreme?Ισχύει ακόμα?

Δημοσ.
:-(!!!cmr piga stous grmods gt eno telika katefera na peraso kanonika t ixtreme 1.4 fw dn m pezan ta games...pao stous grmods k dokimazoun k ena original game oute afto epeze...i m@lakia p ekana itan oti eixa balei t idio key k sta dio k exasa t kanoniko to key me apotelesma na prepei na t stilo stn MS i na doso 80euro!!!iparxei kapios allos tropos na bro to arxiko key etc oste na mn t stilo stn ms h na mn doso t 80euro?
Δημοσ.

τα arcade εχουνε τα 9/10 BenQ. και χρειαζετε PCI καρτα για να τα φλασαρεις.

δες εδω. (το philips,ειναι το BenQ).

360drives.jpg

ανοιξε το drive σου,και θα καταλαβεις πιο εχεις.

η μπες εδω

http://www.360drives.com/list

και δες στο κουτι σου στο ασπρο αυτοκολλητακη με τους κωδικους στο πλαι,τι LOT-TEAM εχεις,και συμπληρωσε τα αντιστοιχα πεδια,και θα σου δειξει ποιο drive εχεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...