Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά το μπανάκι μου λέω τελικά να τσιμπήσω ένα falcon arcadακι στα 280 που και πιο αθόρυβο είναι και έχει και hdmi . Σκέφτομαι να κρατήσω το παλιό καβάντζα (launch που δουλεύει ρολόι παρ΄ότι του έχω βγάλει τα ματάκια) και να φλασάρω και το καινούργιο. Οπότε όταν/αν ξαναφάω μπαν δίνω άλλα 80 και ξεμπανάρω την καινούργια και βλέπουμε. Αυτά :-)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσείς που από ατυχία φάγατε το ban δώστε καμιά πληροφορία τι firmware είχατε και τι παιχνίδια παίξατε online ειδικά τους τελευταίους 1-2 μήνες(σε νόμιμα αντίγραφα πάντα...).

Δημοσ.
Λοιπόν, μετά το μπανάκι μου λέω τελικά να τσιμπήσω ένα falcon arcadακι στα 280 που και πιο αθόρυβο είναι και έχει και hdmi . Σκέφτομαι να κρατήσω το παλιό καβάντζα (launch που δουλεύει ρολόι παρ΄ότι του έχω βγάλει τα ματάκια) και να φλασάρω και το καινούργιο. Οπότε όταν/αν ξαναφάω μπαν δίνω άλλα 80 και ξεμπανάρω την καινούργια και βλέπουμε. Αυτά :-)

εγω το εκανα ηδη..

Δημοσ.
milto gia na einai falcon na koitakseis sto aspro autokolito pou exei to barcode na grafei 175watt kai oxi 203.

Thanks

Εσείς που από ατυχία φάγατε το ban δώστε καμιά πληροφορία τι firmware είχατε και τι παιχνίδια παίξατε online ειδικά τους τελευταίους 1-2 μήνες (σε νόμιμα αντίγραφα πάντα...).

firmware 1.4

Μην το ψάχνεις όμως, δεν θα βγάλεις άκρη

Δημοσ.

παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ εχω ενα 360 τις πρωτες εκδοσεις και το εχω φλασαρει πριν απο κανενα χρονο μεχρι τωρα ολα οκ εχω κανει 2 updates αλλα μου ζηταει πλεον και το pro 2008 να κανω update λετε να παθει τιποτα ????Να το κανω ?

Δημοσ.

telika den mporo na bgalo akri me to flash to pc m fteei einai g ta baza!!ama mporei kapios leo ama k menei a8ina k 8elei na me help as m steilei ena pm ama mporei na m to flasharei (exo agorasei k sata card k exo samsung ms28)!!plz opios mporei tora pou einai k ta xristougenna pou 8a exo k xrono na asxoloume!!euxaristo pl perimeno pm apo opion 8elei!!

Δημοσ.

βεβαιως και θα το κανεις update,αλλιως πως θα παιξεις? και το assassins creed σου ζηταει.

Danny7 ,προσεχε μην σου στηλει πμ κανας φιτς,και ψαχνεσε μετα!

Δημοσ.
milto gia na einai falcon na koitakseis sto aspro autokolito pou exei to barcode na grafei 175watt kai oxi 203.

H ekdosi falcon iparxei kai stin premium ekdosi me ta dyo games doro? Mipos kai stin elite? Mipos iparxei kamia foto gia na doume tin diafora?

Kati allo. Oso pio megalo to Lot toso pio fresko to mixanima? O kodikos sto team gnorizoume ti simenei?

Thanks

Δημοσ.
H ekdosi falcon iparxei kai stin premium ekdosi me ta dyo games doro? Mipos kai stin elite? Mipos iparxei kamia foto gia na doume tin diafora?

Kati allo. Oso pio megalo to Lot toso pio fresko to mixanima? O kodikos sto team gnorizoume ti simenei?

Thanks

falcon.jpg

πρεπει τα νεα 360 να εχουν την ενδειξη 175w

Δημοσ.

mpa m eixe steilei mia fora o ftis tora dn 3anastelnei!!!:D...elpizo na steilei kanenas p na 3erei!!!

Edit:afou kaneis dn m estile pm gia help:-( apofasisa na 3anaprospa8iso alli mia fora monos m!!!aftin tn fora telika katafera na to kano apo usb k o oxi apo floppy!!omos otan teliosei to read stn arxi m leei no valid key found in backups/*******/*****/sam-ofw.bin.3erete t fteei k pos mporo na to ftia3o gia na to flasharo epitelous euxaristo!!!!

Δημοσ.

Παιδες SOS !

Tις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα. Εχω σε backup πχ το FIFA 08 ενω παιζει μια χαρα και ειναι σε δισκακι Verbatim το αντιγραφω παλι σε ιδιας μαρκας DL και το δοκιμαζω και δεν το παιζει !! Ενω σε αλλα φιλικα 360 τρεχει μια χαρα!

Ακομα εκανα καποια αλλα παιχνιδια backup οπως Ace Combat 6 και Orange ΒΟΧ κλπ και αυτα δεν τα παιζει γραμμενα σε Verbatim ενω σε αλλα 360 δουλευουν μια χαρα ! Τι γινεται τι πιστευετε οτι φταει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...