Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω απο τα καινουργια XBOX με την θυρα HDMI και DVD Philips, Το Guide για να το φλασαρω που εχει στην αρχη δεν το εχει μέσα...Μηπως δεν εχει βγει firmware για το DVD αυτο;;;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ICE giati exerountai ta benq?

μία με βρίζεις με pm -αν θυμάσαι- και τώρα με ρωτάς να μάθεις? ξαδερφάκι του fits Κι εσύ?

τα benq μέχρι τώρα είναι ασφαλέστερα γιατί τα έκανε η M$ πιο firmware proof με αποτέλεσμα να γυρίσει boomerang...

όποιος έχει φάει μπανάκι έχει να κάνει καθαρά επειδή έτρεξε game(original ή backup), οποιδήποτε στιγμή τον τελευταίο έτος(ναι έτος) με πειραγμένο firmware online...

@jimaros

Η M$ δεν κρατάει ΠΟΥΘΕΝΑ logfile...ότι μνήμη υπάρχει στο κουτί είναι προσωρινή...μόλις κλείσει και ξανανοίξει τα έχει ξεχάσει όλα...

ότι και να λένε στα φορουμ του xbox-scene είναι ανακριβές...

ο καθένας το μακρύ και το κοντό του...αναφέρομαι για παραδειγμα σ αυτον που είπε ότι άλλαξε drive και δεν ήταν μετα banned...απλά αστείο.

(οι γνώστες διαβάζουν αλλού)

Δημοσ.
Κοιτα τα codes που σου βγαζει...Ή κοιτα το info ειτε στο xbox live που σου κανει fail ειτε στο network adapter..

Πως θα ξερω τι σημαινουν τα διαφορα codes? Yπαρχει κανα link βολικο να ριξω μια ματια?

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω απο τα καινουργια XBOX με την θυρα HDMI και DVD Philips, Το Guide για να το φλασαρω που εχει στην αρχη δεν το εχει μέσα...Μηπως δεν εχει βγει firmware για το DVD αυτο;;;

http://microsoft.blognewschannel.com/archives/2007/02/21/how-to-tell-with-xbox-360-dvd-drive-you-have/

Το "benq" έχεις μάλλον... μια χαρά φλασάρεται...

Δημοσ.

(οι γνώστες διαβάζουν αλλού)

Γνώστες δεν υπάρχουν για το live μόνο μέσα από την εταιρεία ξέρουν τι γίνεται.

Υποθέσεις κάνουμε όλοι... από το forum του scene παίρνεις κάποιες ενδείξεις... τίποτα παραπάνω...

Δημοσ.

IceMatrix ισχυει το οτι οταν βαζεις σε λειτουργια την κονσολα,ενω το Drive δεν ειναι συνδεδεμενο στην μητρικη με το sata,δημιουργητε Logfile,και μεσω αυτου σε μπαναρει η microsoft?

ξερω 2-3 ατομα,που φλασαραν την κονσολα τους,(μεταξι των οποιων και εγω),βγαζωντας το Drive,και τοποθετωντας το σε αλλη χαλασμενη κονσολα,με σκοπο να μην βαλουν σε λειτουργια την "καλη" τους κονσολα,και δημιουργηθει αυτο το Logfile. και ετσι λενε δεν μπορει να σε βρει η microsoft. ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

ERROR CODES FOR XBOX LIVE

No Ethernet (Banned and Not Banned):

w: 0000-0000

X: 8000-0011

Y: 0000-0000

Z: 0000-0000

Not Banned \ NTSC (4552) | Ethernet, IP assigned (router dhcp), dns failed (modem off):

w: 0000-000B

X: 0000-F001

Y: 0000-0000

Z: 8015-1904

Not Banned \ PAL (4552) | Wireless, update cancled, never been modded

w: 0000-0021

Y: 20A8-4840

Z: 8015-1007

Not Banned \ NTSC (4552) | Ethernet, update cancled

Y: 20A8-48E0

Z: 8015-1007

Not Banned \ NTSC | Ethernet

Y: 20A8-4840 ..also Y: 20A8-48E1

Not Banned \ NTSC | Ethernet

Y: 20A8-4840

Not Banned \ NTSC | Wireless, marketplace does not load

X: 0000-000D

Y: 20A8-4800

Banned \ ? (4552) | Ethernet:

Y: 00A8-6820

Z: 8015-190D

Banned \ NTSC & PAL | Ethernet:

Y: 00A8-6820

Banned \ ? | Wireless:

Y: 00A8-6840

Δημοσ.
Γνώστες δεν υπάρχουν για το live μόνο μέσα από την εταιρεία ξέρουν τι γίνεται.

Υποθέσεις κάνουμε όλοι... από το forum του scene παίρνεις κάποιες ενδείξεις... τίποτα παραπάνω...

όποιος κατάλαβε κατάλαβε...εγώ για την εγκυρότητα του xbox-scene αναφέρθηκα. Όσο για το αν υπάρχουν γνώστες για το XBL, όχι δεν υπάρχουν , αλλά υπάρχουν γνώστες και πολύ καλοί μάλιστα της ίδιας της κονσόλας.

IceMatrix ισχυει το οτι οταν βαζεις σε λειτουργια την κονσολα,ενω το Drive δεν ειναι συνδεδεμενο στην μητρικη με το sata,δημιουργητε Logfile,και μεσω αυτου σε μπαναρει η microsoft?

ξερω 2-3 ατομα,που φλασαραν την κονσολα τους,(μεταξι των οποιων και εγω),βγαζωντας το Drive,και τοποθετωντας το σε αλλη χαλασμενη κονσολα,με σκοπο να μην βαλουν σε λειτουργια την "καλη" τους κονσολα,και δημιουργηθει αυτο το Logfile. και ετσι λενε δεν μπορει να σε βρει η microsoft. ισχυει κατι τετοιο?

αυτή η θεωρία κυκλοφόρησε από το πρώτο κύμα ban για να καταριφθεί λίγες ώρες μετά...

έχω φλασάρει πάρα πολλά κουτάκια και στην πράξη δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

Όπως είπα οποιοδήποτε logfile που ίσως να κρατάει η κονσόλα είναι προσωρινό, ενώ είναι και τοπικά...που σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιεί για επικοινωνία με το XBL.

Δημοσ.

Θυμάστε που στο παλιό xbox, είχαν βγάλει μόντα για να μπαίνεις στο Live με modded κονσόλα, έχοντας το original bios σε ξεχωριστό chip, το οποίο έλεγχες μέσω ενός διακόπτη. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει για το 360, ή το έχουν προβλέψει στην ms?

Δημοσ.
Θυμάστε που στο παλιό xbox, είχαν βγάλει μόντα για να μπαίνεις στο Live με modded κονσόλα, έχοντας το original bios σε ξεχωριστό chip, το οποίο έλεγχες μέσω ενός διακόπτη. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει για το 360, ή το έχουν προβλέψει στην ms?

πεσανε στη μαχη και xboxια με διακοπτες.

Δημοσ.

Ice κανεις λαθος...Αν θες πιστεψε το...'Η κατσε εξεγραζε πυρινους λογους..Δεν το λεω εγω σαν θεωρια αυτο με το logfile..Εχει γινει στην πραξη σε πολλα παιδια...Και προσωρινο να ειναι οπως λες δεν εχει καμια σημασια, γιατι δε νομιζω οποιος ηθελε να μπει στο live και πιο πριν επαιζε κοπια να εκανε reboot το 360 του..

Η "θεωρια" που ειχαν πει στα πρωτα μπανια για τα rrod και ban αρχιζει να επαληθευεται...

Δημοσ.

οκ βγάζω πύρινους λόγους...και δεν θέλω να το πιστέψω. Βρε πας καλά? τι με νοιάζει αν κάνω η δεν κάνω λάθος ή αν είναι διαφορετικά τα πράγματα? και στην τελική Δεν μ ενδιαφέρει το όλο θέμα...

εγώ απλά μετάφραση και μεταφορά σας έκανα των όσων λένε κατα καιρούς οι C4E,Robinsod κτλ στο forum που μιλάνε μεταξύ τους...άλλωστε αυτοί είναι που σας(και μας) έδωσαν την δυνατότητα να παίζετε κόπιες στο 360.

Όποιος θέλει ας πιστέψει ότι θέλει εγώ απλά σας εξήγησα το τι ισχύει τεχνικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...