Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά είναι αξιοθρήνητος ο μάγκας ο fits.

Τόσο καιρό μας %$^# τα @@ με τις χιλιάδες ερωτήσεις και μετά το έπαιζε και επαγγελματίας και ζήταγε και λεφτά το λαμόγιο.

Αν είναι έτσι το insomnia θα ήταν τράπεζα.

Τι να σου πω ρε γελοίε fits ή mythbuster όπως και να γράφεσαι θα καταλαβαίνουμε ποιός είσαι απο το γελείο ύφος γραφής σου.

\\ Και το έπαιζες και παραπονούμενος που ένα παιδί στην έλεγε συνέχεια.... ρε ούστ τσοπανη

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγώ πάντως όταν έγραψα πως πήρα 360 δεν μου έστειλε μήνυμα...

Σε καμιά εβδομάδα πάλι το κόβω να τον ξαναδούμε εδώ με νέο nick...

Eβδομάδα ?

Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις ?

** Μέχρι τώρα θα έχει ανοίξει τουλάχιστον 2-3 nicks

Δημοσ.

Παρακολουθωντας το topic στο χβοχ-scene για το νεο κυμα μπανιων αρχιζω να συγκλεινω στην θεωρια οτι η ms διαβαζει με καποιο τροπο το fw του drive καθε κονσολας.Πολυ πιθανον το checksum του drive που λαμβανει απο καθε κονσολα!

Περιμενω με ανυπομονησια να δω τι θα συμπερανουν οι γκουρου του ειδους για να πραξω αναλογα.

Απο οταν εκανα flash δεν μπηκα στο Live (ευτυχως) εβγαλα το καλωδιο και δεν το εχω βαλλει απο τοτε.Θα περιμενω να δω τι θα βγει απο ολη την ιστορια και βλεπουμε μετα....

Δημοσ.

Ρε συ danny γραψε και κανα ελληνικο..Μας βγαινουν τα ματια..Με τον κανουργιο χρονο τα greeklish θα διαγραφονται...

Το λαμογιο ομως ρε ο Fits σε ποσες διευθηνσεις ειχε τρελανει κοσμο....

Δημοσ.

bsk ego dn leo eda3ei as balei aggelia oti flasharei xbox emena afto p me neuriase itan oti dn boi8aei xoris pliromi dld eleos pia mia boi8ia m edose k meta m zitouse k ta resta tcp kalitera pisteuo as li3ei afto to 8ema!!!ΥΓ.oxiiiiiiiiii mn bgalete ta greeklish dn ginete dn ginete :D:D!!!

Δημοσ.

ο φιτς,ειναι ιδιαιτερα δημοφιλης,και παγκοσμιος γνωστος.

http://www.google.gr/search?q=fits79&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

με ενα προχειρο search στο google,βρεθηκαν 2200 αποτελεσματα.ειναι τιμη μας να τον εχουμε στο φορουμ και να μας δινει τις συμβουλες του.

λευτερια στον μεγιστο φιτς λοιπον.

Δημοσ.

re poli den asxolithikate me ton fits kai ton mythbuster klp klp, to topic exei titlo Xbox 360 Hacking Guide....

katevasa ena game (lost planet) kai einai se morfh .000 .001 .002 ... .007 .dvd

yparxei kapoios tropos na ta kanw merge ola se ena gia na mporesw na kanw stealth check me dvd mulleter?

Δημοσ.
κανε τα unrar με το 7zip,και μετα κανε ενα ελενχο για stealth.

το 7zip έχει πολλές φορές προβλήματα (στα μεγάλα αρχεία συνήθως) και βγάζει CRC errors ενώ δεν υπάρχει CRC error. Μου έτυχε στο Colin. Με το winrar το έκανε χωρίς προβλήματα.

Θα πρότεινα winrar.

Δημοσ.
το 7zip έχει πολλές φορές προβλήματα (στα μεγάλα αρχεία συνήθως) και βγάζει CRC errors ενώ δεν υπάρχει CRC error. Μου έτυχε στο Colin. Με το winrar το έκανε χωρίς προβλήματα.

Θα πρότεινα winrar.

εμενα μου εχει βγαλει και το winrar αρκετες φορες οτι το αρχειο ειναι CRC,και με το 7zip το εκανε extract κανονικα.

και σε αρχεια που εχουνε καταληξη 001 002 003 004 005,το winrar πολλες φορες χρειαζετε να μετονομασεις τα αρχεια αυτα,για να τα κανεις unrar,ενω το 7zip τα κανει κατευθειαν οπως εναι.

βεβαια τρωει και φλασιες και το 7zip,οπως στο τελευταιο παιχνιδι που κατεβασα,το soldier of fortune 3,που κολλαγε στο 4%,και το winrar,το αποσυμπιεσε κανονικα.

Δημοσ.
Παρακολουθωντας το topic στο χβοχ-scene για το νεο κυμα μπανιων αρχιζω να συγκλεινω στην θεωρια οτι η ms διαβαζει με καποιο τροπο το fw του drive καθε κονσολας.Πολυ πιθανον το checksum του drive που λαμβανει απο καθε κονσολα!

Περιμενω με ανυπομονησια να δω τι θα συμπερανουν οι γκουρου του ειδους για να πραξω αναλογα.

Απο οταν εκανα flash δεν μπηκα στο Live (ευτυχως) εβγαλα το καλωδιο και δεν το εχω βαλλει απο τοτε.Θα περιμενω να δω τι θα βγει απο ολη την ιστορια και βλεπουμε μετα....

δεν μπορεί να διαβάσει το fw της κονσόλας...μπορεί να δει αλλαγή fw όμως όχι να το διαβάσει.

οποιαδήποτε "παρατυπία" μπορεί να φανεί όταν τρέχει κάποιο δισκάκι μέσα στο tray.

Eίναι επικύνδυνο -και πλέον κατά 90% εντοπίσιμο (αν εξαιρέσεις τα benq)- να παίζεις με οποιοδήποτε δισκάκι(αυθεντικό ή backup) Online...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...