Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν έγραψα πως πήρα 360 δεν μου έστειλε μήνυμα...

Σε καμιά εβδομάδα πάλι το κόβω να τον ξαναδούμε εδώ με νέο nick...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαστε σίγουροι οτι παίρνει λεφτά βασικά;

Γιατί αν το κάνει για "καλό" - "χόμπι" και εμείς τον κράζουμε.. παίζει να είμαστε και ψιλομ@λ@κες...

Είναι κανείς που τα χει σκάσει στον φίτς ρε παίδες;

Δημοσ.

Για να τελειώνουμε Θέλετε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να εξαγνιστώ(Μιας και έρχονται γιορταρες μέρες).

Και σας παρακαλώ πολύ μην αρχίσετε πάλι την πλάκα(Δεν βαρεθήκατε ποια...)

Δημοσ.
Είμαστε σίγουροι οτι παίρνει λεφτά βασικά;

Γιατί αν το κάνει για "καλό" - "χόμπι" και εμείς τον κράζουμε.. παίζει να είμαστε και ψιλομ@λ@κες...

Είναι κανείς που τα χει σκάσει στον φίτς ρε παίδες;

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΠΟΤΕ....

Δημοσ.
Για να τελειώνουμε Θέλετε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να εξαγνιστώ(Μιας και έρχονται γιορταρες μέρες).

Και σας παρακαλώ πολύ μην αρχίσετε πάλι την πλάκα(Δεν βαρεθήκατε ποια...)

Η χρυσή τομή είναι η εξης:

1. Σταμάτα να φτιάχνεις λογαριασμούς.

2. Μάθε να παίζεις με τους κανόνες όσο αφορά τα ban.

Btw, κόψε τις @@ σχετικά με τα χρήματα. Σε λίγο θα μας πεις πως έβαλες αγγελία για δωρεάν φλασάρισμα.

Δημοσ.

Οχι δεν ειπα κατι τετοιο the_edge αλλα αν θελεις πιστεψε με δεν φλασαρα καμια κονσολα προς το παρον επι πληρωμη γιατι αυτες που φλασαρα ητανε κονσολες φιλων μου και του τις φλασαρα τσαμπε. Οποιος θελει το πιστευει.

Οσο για το να σταματησω να φτιαχνω λογαριασμους θα σταματησω αν σταματησουν να μου κανουν μπαν καθε λογαριασμο που κανω πριν πω το οτιδηποτε.

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις κανένα σεβασμό για αυτό το forum και τους κανόνες λειτουργίας του, σταμάτα να κλαίγεσαι για χρυσές τομές. Όσο κάνεις account τόσο θα τα σβήνουμε. I'm sorry too.

Δημοσ.
ρε παιδια τι παιζει, εγω παιρνω verbatim +R DL και γραφουν Made In Singapore. Υπαρχουν διαφορετικες παρτιδες?

Ναι είναι Singapore, India και Taiwan made in - δεν έχουν μάλλον διαφορές ποιότητας. Αλλά η εταιρεία είναι γιαπωνέζικη (mitsubishi group) και επίσης η πρώτη που έφτιαξε DL δισκάκι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε μπορεί να πετύχεις και κανένα κακό δισκάκι, αλλά έχεις μικρότερες πιθανότητες σε σχέση με άλλες μάρκες...

Δημοσ.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος ελέγχου των δίσκων μας είναι να ελέγχουμε το media id με εργαλεία όπως τα Plextools ή το DVDinfo.

Στην περίπτωση των Verbatim DL είναι ΜΚΜ 001.

Δημοσ.

lpn exo na po k ego kati g tn fits eixame kanonisei na sinadi8ume na flasharoume ta xbox360 t diko m k enas pediou k 8 mas eperne 60euro..molis postara oti apofasisa na t flasharo amesos m estile pm!!k otan t eipe oti tlk dn 8elo logo oikonomikou 8ematos na t flasharo k 8 prospa8iso monos m eipe eimai mlks p se boi8isa se diafora pragmata k ola afta k oti tsaba se boi8isa k tetia!!!fits eisai apla gelios tn na boi8as kapion xoris xrimatiko poso dn einai kako bebea einai dikeoma s ama kapios dn mporei monos t na er8ei spiti s na t t flashareis esi k na pareis kapia lefta g tn kopo s afto ok alla oxi k epidi mas edoses k kapia boi8ia tsaba na na mas zitas k ta resta eleos omos t na s po!

Δημοσ.
lpn exo na po k ego kati g tn fits eixame kanonisei na sinadi8ume na flasharoume ta xbox360 t diko m k enas pediou k 8 mas eperne 60euro..molis postara oti apofasisa na t flasharo amesos m estile pm!!k otan t eipe oti tlk dn 8elo logo oikonomikou 8ematos na t flasharo k 8 prospa8iso monos m eipe eimai mlks p se boi8isa se diafora pragmata k ola afta k oti tsaba se boi8isa k tetia!!!fits eisai apla gelios tn na boi8as kapion xoris xrimatiko poso dn einai kako bebea einai dikeoma s ama kapios dn mporei monos t na er8ei spiti s na t t flashareis esi k na pareis kapia lefta g tn kopo s afto ok alla oxi k epidi mas edoses k kapia boi8ia tsaba na na mas zitas k ta resta eleos omos t na s po!

Για παρόμοια φαινόμενα, το καλύτερο είναι να ενημερώνετε με pm οποιονδήποτε moderator για να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες και να μην υπάρχει πρόβλημα για άλλα μέλη από αντίστοιχους "καλοθελητές"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...