Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχετε καταλάβει όλοι εδώ μέσα κάτι πολύ απλό μετά από τόσο καιρό. όσες φορές και να με κάνετε ban εγώ πάλι εδώ θα είμαι(Σαν το φάντασμα που δεν μπορείς να ξεφορτωθείς θα σας στοιχειώνω). ίσως όταν το καταλάβετε να σταματήσετε...

Πέστα ρε christos.p25

Γιατί όλοι εδώ νομίζουν ότι είναι αυτοί το και κανένας άλλος και για οτιδήποτε κάνεις πρέπει να ζητάς την άδεια τους αλλά όταν τα κάνανε αυτοί δεν τα θυμούνται(όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε Φιτς,ξερεις πια ειναι η πλακα με σενα? που στελνεις πμ σε καινουριους κατοχους xbox360,(γεια σου,ειμαι ο γρηγορης και φλασαρω xbox360 σε πολυ καλες τιμες,αν ενδιαφερεσε 697*******),ενω δεν εχεις φλασαρει ακομα το δικο σου γιατι πολυ απλα δεν ξερεις να το φλασαρεις!

ο μοναδικος τροπος να φας μπαν,οχι μονο απο στο Live,αλλα και στο Single Player,ειναι να σου φλασαρει την κονσολα ο Φιτς!

Φιτς,ο θαυματουργος! :-)

Δημοσ.
αγγελια fits στο adsl

&

1ον Ποιος σου είπε οτι έχεις το δικαίωμα να παραθέτης αγγελίες μου ή οτιδήποτε άλλο έχω πει σε άλλα σάϊτ εκτός του insomnia χωρίς την έγκριση μου????

σιγα μη τους ζητησεις και πνευματικα δικαιωματα :lol:

χωρις αλλα λογια, το ζουμι:

fits/ballbuster κλπ εισαι απλα Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ!

πιστευω οτι ενας εκ του moderating team θα πρεπει να επιμεριστει το μονιμο task να σε εχει διαρκως ip-banned!!

οχι να ρωτας αλλο και να σου απανταμε, ουτε καν να διαβαζεις δεν σου αξιζει!

Δημοσ.

Από xbox scene:

QUOTE(fits79 @ Dec 13 2007, 09:45 PM)

Don't know anyone any of that questions????

Please answer to me pleasee.

A lot of thanks. AGAIN

No one answers your questions because they've been answered already, multiple times. Read threads - this isnt the first time i've read your posts where you've clearly done no searching to find an answer.

1) Yes, of course.

2) They followed the tutorial - it works!

3) If you get write errors, erase and reflash.

4) same as 3.

Caster.

Υ.Γ. Τα'χουν βρεί σκούρα και στο xbox-scene. Fits rulezzzz!!!!

Δημοσ.

Όταν κάνατε εσείς κάτι αντίστοιχο(Να χρεώνεται είτε για ανταλλακτικά είτε για τεχνογνωσία) ήτανε καλά??

Χαχα Το είχα επισημάνει παλιότερα ότι ο Fits κάνει δουλειά δω μέσα (έκανε κρα).... κ ο Mr Fits μου έλεγε αν δεν έχεις αποδείξεις μην μιλάς κτλ.... και πάλι χαχα

Για σου ρε Fits4Eva :lol:

Δημοσ.

Ειναι περιπτωση παντως ο ατιμος.:lol:..Και GTPK ειναι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.B)..Οτι θα εφτανε μεχρι εκει δεν το περιμενα.:fear:..Κι αν θες να μαθεις εγω πιστευω οτι μονο εσυ απο δω μεσα εισαι τετοιο καλουπι και κανεις τετοιες δουλειες fitsako.:devil:.Με οποιο παιδι εχω μηλισει ουτε καν σκεφτηκε χρηματικη ανταμοιβη σε οποιαδηποτε βοηθεια..Γιατι το να φλασαρεις το drive καποιου που απλα δεν ξερει να διαβασει ενα guide ειναι βοηθεια, οχι δουλεια για να πληρωνεσαι κι ολας..Καιρος ηταν παντως.:shifty:;)..

Υ.Γ. Γεια σου ρε wolfidis...Σε παραδεχομαι γι αυτο που ειχες πει τοτε.:mrgreen::mrgreen:..+1000

Δημοσ.

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΦΙΤΣ!

ela file mpoyga,se periptwsi poy se endiaferei afoy pires 360 mporoyme na synantithoume kai na sto flasarw,to tilefono mou einai 697******* grigoris.

nai i psixtra ton grmods kanei kali doyleia.me anoixto kapaki tha exeis kana 40ari bathmous.

φλασαρα το BenQ σε 20 λεπτα.αυτος το παλευει 1 μηνα τωρα,και ηθελε να συναντηθουμε να μου το φλασαρει κιολας!

Δημοσ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - LOBBY:

Ο Φιτς,φλασαρει τσαμπε και συμφερει!

edit:γιατι του διαγραψατε το ποστ ρε παιδια....πλακα ειχε

Δημοσ.
Ε βέβαια, που να φύγεις από εδώ. Εδώ είναι τα επιχειρηματικά σου συμφέροντα.

+ το ότι το insomnia αποτελεί και επαγγελματική στέγη ...:mrgreen:

Δημοσ.

Δεν σας έχει ανάγκη ρε ο fits, κάνει διεθνή καριέρα. Επίσης όσοι νομίζετε ότι δεν θα τον ξαναδείτε είστε γελασμένοι (αντιγράφοντας τα λόγια του ballbuster - lol P3tRaN). Έμαθε τώρα να γράφει και Ελληνικά και θα είναι δυσκολότερο να εντοπιστεί... αν και είναι τόσο ζωντόβολο (σορρυ για τον χαραχτηρισμό) που καρφώνεται από το πρώτο ποστ.

Δημοσ.
Δεν εχω παρει σε κανεναν λευτα.

Και ειναι αρκετεοι απο εδω μεσα που τους εχω δωσει τηλεφωνικα ενα καρο πληροφοριες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ανταλλαγμα αρα....

Φιτς,το παιδι του λαου.πηγαινει απο σπιτι σε σπιτι,φλασαρει αβερτα και μαλιστα χωρις κανενα απολυτος ανταλαγμα! αρα ο μεγας Φιτς,προσφερει κοινωνικο εργο!

Δημοσ.

Δεν προλαβε να μιλησει..Banned...Παιδια δεν υπαρχει ip ban στο insomnia??

Edit: Χμμμ πως το εκανες αυτο το εξαλλο με το ποστ????Εσυ δηλαδη το οτι εδωσες βοηθεια χωρις χρηματικο ανταλλαγμα το νομιζεις μεγα θαυμα ε????Ε ρε μπανια που θες....

Δημοσ.
ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΗΝ & αγαπάτε αλλήλους.

Μην ξεχνάτε ότι είναι και γιορτινές οι μέρες που έρχονται.

Ρε παιδιά δεν μπορούμε να βρούμε μια χρυσή τομή ώστε ΟΛΟΙ μας να είμαστε ευχαριστημένοι???

Και αν υπάρχει κάποιος από το insomnia που να με πλήρωσε για να του τσιπαρω το 360 ας μιλήσει γιατί όλοι μου επιτίθεστε ενώ Δεν έχω πάρει σε κανέναν χρήματα.

Και είναι αρκετοί από εδώ μέσα που τους έχω δώσει τηλεφωνικά ένα κάρο πληροφορίες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ αντάλλαγμα άρα....

Υ.Γ. Την αγγελία που είχα στο adsl ζήτησα από τους admin του site να την διαγράψουν. Είστε ευχαριστημένοι τώρα????

Γεια σου ρε EIRHNH-HMHN ΑΘΑΝΑΤΕ!! Πρεις δε λορντ και αλλιλουιααααα.μεγαλε εισαι κορυφη.ενα πραγμα παντως .εχω ριξει πολυ γελιο.δεν παιζεσαι.αντε καλες γιορτες.συγχωρειται αλληλουςςςςςςςςςςςς

Δημοσ.

Πέραν του ότι είναι κλαπ@@δης πάντως...

Είναι σίγουρο οτι δεν είναι ο μόνος..

Τόσα μαγαζιά που φλασάρουν και μάλιστα με 100? κάνοντας μια τόσο λίγη βλακοδουλειά.. δεν τα ήξεραν απο τη μάνα τους... Απο το ίντερνετ τα βρήκανε...

Το μόνο λάθος που βλέπω είναι οτι μας/σας έπρηζε τα @@ για να "κάνει τη δουλειά του" και όχι για ιδία χρήση όπως θεωρώ οτι κάνουμε και οι περισσότεροι εδω μέσα...

Αν πάλι απλά διάβαζε και πειραματιζόταν και κάποια στιγμή έβλεπα και μια αγγελία στο ινσόμνια.. (φλασάρονται χβοχ στα 2 το 1 δώρο) λίγο θα με ένοιαζε... Στην τελική αν τον έκοβε και λίγο.. θα άλλαζε και nick να τελειώνει... αλλα είναι ΤΟΣΟ μπούφος :P

Disrespect λοιπόν στη μπουφιά!

Υγ: Fits... FIY ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ FORUM... ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ! ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ PAYPAL... ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ... (Kαι πρώτος απο όλους εσύ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...