Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1.03 original...

Ναι τα verbatim είναι ακριβά σχετικά αλλά είναι και γιαπωνέζικα.

Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν όλα κίνα...

Καλό δισκάκι => καλή εγγραφή => δεν ταλαιπωρεί το drive του 360 να το διαβάσει...

Τώρα αν γράφεις ότι παιχνίδι κυκλοφορεί και κάνεις κατανάλωση, θα σου φανεί λίγο στην τσέπη....

Παιδιά δεν ξέρει κανείς ποιο παιχνίδι τον μπανάρισε, γιατί η MS σε κάνει flagged και δε σε μπανάρει αμέσως. Δηλαδή δεν έχει βγει κανείς να πει: έπαιζα στο live πρώτη φορά με αντίγραφο και αμέσως με μπανάρισε η MS...

Pioneer DVR-111L,ΤΕΛΟΣ. με πειραγμενο Firmware απο Dangerous Brothers,και η εγγραφη εγινε αμεσως χωρις κανενα προβλημα!

εννοειται οτι απο δω και περα θα παιρνω Verbatim,απλα δεν ηθελα να πανε χαμενα και αυτα τα δισκακια!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα(Αν μπορούμε να το πούμε πρόβλημα) ενώ έχω μια κάρτα μνήμης 256mb(Αυτή που δίνουν με το xbox360 arcade edition) και έναν σκληρό δίσκο 20gb και θέλω να αντιγράψω τα themes που έχει(Απ' όταν τον αγόρασα) ο σκληρός δίσκος στην κάρτα μνήμης ή σε κάποιο φλασάκι αλλά δεν μ' αφήνει το 360 λέγοντας μου σε ελεύθερη μετάφραση ότι "δεν μπορείς να αντιγράψει από μια μονάδα αποθήκευσης σε μια άλλη".

Μηπως εχει κανεις το καλωδιο που εχει το πακετο με τον 120gb σκληρο δισκο που με αυτο μπορεις να μεταφερεις δεδομενα απο τον σκληρο δισκο στον αλλον. Αν ναι πόσο το πουλάει?

Τι μπορώ να κάνω για να επιτύχω αυτή την αντιγραφή χωρίς να ανοίξω το σκληρό δίσκο?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Ναι τα verbatim είναι ακριβά σχετικά αλλά είναι και γιαπωνέζικα.

Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν όλα κίνα...

ρε παιδια τι παιζει, εγω παιρνω verbatim +R DL και γραφουν Made In Singapore. Υπαρχουν διαφορετικες παρτιδες?

Δημοσ.

Επειδη μετα απο αυτα που μου ειπατε(thx και στο παλικαρι που απαντησε),οτι δηλαδη μπορω να παιζω αντιγραμμενα παιχνιδια,χωρις να επηρεαζεται η εγγυηση της κονσολας,ψηθηκα να την παρω,υπαρχει καποια συγκεκριμενη εκδοση που πρεπει να προτιμησω?

Σκεφτομαι για την elite,αλλα επειδη απο οτι καταλαβα ειναι η πιο καινουργια εκδοση της κονσολας,μηπως εχει προβληματα στο να την τσιπαρεις να παιξει αντεγραμμενα ή προβληματα αλλου ειδους?

Δημοσ.

Παραθεση αγγελιας απο το adslgr.com

Μυνημα απο fits79

>Xbox360 modifications & accesories...
Καλησπέρα σας.

Τσιπάρονται ΟΛΑ τα xbox360 εκτός από αυτά που έχουν το dvd-rom drive hitachi f79
(αυτό το βλέπεις - σιγουρεύεις μονό αν ανοιχτή η κονσόλα) και όχι οποιοδήποτε άλλο hitachi(όπως τα hitachi 46,47,59,78).

Επίσης υπάρχουν πολλά αξεσουάρ για 360 όπως αντικατάσταση των πίσω εσωτερικών ανεμιστήρων με αυτόν(pic 1, pic 2) 
τον διπλό για καλύτερη ροή αέρα απο το διπλό μαμήσιο ανεμιστήρα.

Ρε δεν ντρεπεσαι λιγο!!!!:mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

1ον Ποιος σου είπε οτι έχεις το δικαίωμα να παραθέτης αγγελίες μου ή οτιδήποτε άλλο έχω πει σε άλλα σάϊτ εκτός του insomnia χωρίς την έγκριση μου?

2ον Με την ίδια λογική θα μπορούσα κι εγώ να ανεβάσω σαν παράθεση ότι αγγελία - συζήτηση(ιδιωτική) κ.τ.λ. έχεις κάνει είτε με εμένα είτε με άτομα που γνωρίζω και έχουν μιλήσει μαζί σου και δεν θα έλεγα ότι έχεις πει τα καλύτερα.

3ον Γιατί το παίζεις άγιος ενώ δεν είσαι?

4ον Δεν ξέρεις αν τη συγκεκριμένη αγγελία την έχω βάλει για εμένα ή για κάποιο φίλο που ασχολείται με αυτά και μου είπε να του βρω πελατεία ώστε να τον βοηθήσω κάπως.

Και τέλος

5. καλό είναι ότι έχει ειπωθεί σε ΑΛΛΑ σάϊτ εκτός του insomnia σχετικά με κάποιον χρήστη(του insomnia) να παραμένουν σε άλλα σάϊτ και όχι να γίνονται παραθέσεις εδώ.

Δημοσ.
1ον Ποιος σου είπε οτι έχεις το δικαίωμα να παραθέτης αγγελίες μου ή οτιδήποτε άλλο έχω πει σε άλλα σάϊτ εκτός του insomnia χωρίς την έγκριση μου?

2ον Με την ίδια λογική θα μπορούσα κι εγώ να ανεβάσω σαν παράθεση ότι αγγελία - συζήτηση(ιδιωτική) κ.τ.λ. έχεις κάνει είτε με εμένα είτε με άτομα που γνωρίζω και έχουν μιλήσει μαζί σου και δεν θα έλεγα ότι έχεις πει τα καλύτερα.

3ον Γιατί το παίζεις άγιος ενώ δεν είσαι?

4ον Δεν ξέρεις αν τη συγκεκριμένη αγγελία την έχω βάλει για εμένα ή για κάποιο φίλο που ασχολείται με αυτά και μου είπε να του βρω πελατεία ώστε να τον βοηθήσω κάπως.

Και τέλος

5. καλό είναι ότι έχει ειπωθεί σε ΑΛΛΑ σάϊτ εκτός του insomnia σχετικά με κάποιον χρήστη(του insomnia) να παραμένουν σε άλλα σάϊτ και όχι να γίνονται παραθέσεις εδώ.

Εσυ εχεις απιστευτο θρασος!!!!

Καθεσαι και ρωτας τον οποιοδηποτε εδω μεσα για το πως θα φλασαρεις/τσιπαρεις το xbox για προσωπικο σου ( ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ) οφελος!!!! Εσυ το εχεις το δικαιωμα αυτο????

Αυτο ειναι που ΔΕΝ γουσταρω. Καταλαβες????

Οταν πιτσιρικο μαθεις ποια ειναι η εννοια ενος forum ελα να μου μιλησεις για ηθικη και αλλες Π@Π@ΡΙΕΣ!!!

Υ.Γ1. Τραβα στους grmods να σε μαθουν. Τουλαχιστον αυτοι το διαφημιζουν οτι πληρωνονται . (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!)

Υ.Γ2. Βαριεμαι να σου απαντησω στα 5 σημεια που ανεφερες. Αν παρ'ολα αυτα δεν καταλαβες κατι απο τα παραπανω.... πολυ ευχαριστως!!!

Δημοσ.

+1 aggele

καποια πραγματα έχουνε και ενα όριο fits mythbuster η όπως αλλιως.

έκανες ενα ολόκληρο πανικό για προσωπικό σου ώφελος.Έλεος απλά.

Δημοσ.
+5 aggelos...Και fits, εφοσον δημοσιευεις κατι δεν ειναι πια ιδιωτικο....

γιατι μου στερεις την χαρα να του απαντησω στις 5 Μαλ...εχμ στα 5 σημεια που ανεφερε???

+1 και απο εμενα παντως!

Δημοσ.

Ναι δηλαδή ΟΛΟΙ εδώ πέρα είστε άγιοι?? Εεε τότε να σας δώσουμε το βραβείο του αγίου...

Ρε δε πα να ... που πάτε να βγείτε και από πάνω...

Όταν κάνατε εσείς κάτι αντίστοιχο(Να χρεώνεται είτε για ανταλλακτικά είτε για τεχνογνωσία) ήτανε καλά??

Όσοι το έκαναν γνωρίζουν πολύ καλά γιατί και για ποιους μιλάω.

Άρα μην μου το παίζεται ΟΛΟΙ οσιες παρθένες κ.τ.λ. γιατί "εκεί είσαι ήμουνα και εδώ μου είμαι θα έρθεις" όπως λέει και μια σοφή παροιμία.

Δημοσ.

gousto tou kai kapelo tou re ti tha kanei me tis plhrofories pou exei sigentrwsei to paidi, esas ti sas koftei dld?

oso gia ta dikaiwmata na parathetoun posts sou apo allou, ekei exeis adiko

(gia na to pw eugenika).

ante kales douleis mythbuster.lol

Δημοσ.
Ναι δηλαδή ΟΛΟΙ εδώ πέρα είστε άγιοι?? Εεε τότε να σας δώσουμε το βραβείο του αγίου...

Ρε δε πα να ... που πάτε να βγείτε και από πάνω...

Όταν κάνατε εσείς κάτι αντίστοιχο(Να χρεώνεται είτε για ανταλλακτικά είτε για τεχνογνωσία) ήτανε καλά??

Όσοι το έκαναν γνωρίζουν πολύ καλά γιατί και για ποιους μιλάω.

Άρα μην μου το παίζεται ΟΛΟΙ οσιες παρθένες κ.τ.λ. γιατί "εκεί είσαι ήμουνα και εδώ μου είμαι θα έρθεις" όπως λέει και μια σοφή παροιμία.

Αγιος ο Θεός, Αγιος Ισχυρός, Αγιος Αθάνατος, ελέησον ημάς. (Τρις).

Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι, και νυν, και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Δημοσ.
gousto tou kai kapelo tou re ti tha kanei me tis plhrofories pou exei sigentrwsei to paidi, esas ti sas koftei dld?

oso gia ta dikaiwmata na parathetoun posts sou apo allou, ekei exeis adiko

(gia na to pw eugenika).

ante kales douleis mythbuster.lol

Α follower of the evil one:

post-18416-129062957279_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...