Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παλι καλα που δεν εχει βγει κανα καλο παιχνιδι αυτην την βδομαδα εκτος απο το halo γιατι εχω ξεμεινει απο ratio τωρα τελευταια,που θα παει θα το τελειωσω το seedαρισμα.Το armored core λεει τιποτα?Εχω να ασχοληθω με αυτην την σειρα απο οταν ειχα ps1 :D

Δημοσ.
παλι καλα που δεν εχει βγει κανα καλο παιχνιδι αυτην την βδομαδα εκτος απο το halo γιατι εχω ξεμεινει απο ratio τωρα τελευταια,που θα παει θα το τελειωσω το seedαρισμα.Το armored core λεει τιποτα?Εχω να ασχοληθω με αυτην την σειρα απο οταν ειχα ps1 :D

Φαντάζομαι όλα αυτά τα παιχνίδια τα κατεβάζεις γιατί δεν ξέρεις να κάνεις νόμιμα αντίγραφα των τίτλων που νόμιμα κατέχεις...

Δημοσ.

Σωστα τα λες...ειναι δυσκολο να κανω αντιγραφα ετσι ειναι η ευκολη λυση.

Οχι και τιποτα αλλο τα ''νομιμα'' που εχω χαλανε και ευκολα ενω τα αντιγραφα ειναι μια ασφαλης λυση :D

Δεν μου ειπατε το armored core αξιζει?

Δημοσ.
Σωστα τα λες...ειναι δυσκολο να κανω αντιγραφα ετσι ειναι η ευκολη λυση.

Οχι και τιποτα αλλο τα ''νομιμα'' που εχω χαλανε και ευκολα ενω τα αντιγραφα ειναι μια ασφαλης λυση :D

Δεν μου ειπατε το armored core αξιζει?

Koita na deis poy exoume to idio problhma...:twisted:

Prwsopika to armored core den mou arese alla peri orexeos kolokythopita...

Δημοσ.

Γεια χαρά πρώτον σε όλους..

Έχω αγοράσει ένα 360 εδώ και κανά μήνα και αφού του πέρασα το

ixtreme 1.2b όλα δουλεύουν καλά.Παρατήρησα μεν με το καιρό οτι οι

κόπιες χαράσονται πολύ απο το laser του 360 drive με αποτέλεσμα

όλο και πιο δύσκολα να τις διαβάζει το xbox. To 2o πρόβλημα είναι

ότι θέλω να περάσω το xtreme 5.3b και δεν ξέρω πως μιας και η διαδικασία

είναι διαφορετική απο του ixtreme..

Έχω ψάξει τα πάντα σχετικά με το θέμα και το αποτέλεσμα είναι ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο απορρίπτοντας το τρόπο του προηγούμενου.

Εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν 3-4 οδηγοί αναλυτικοί, βγαίνει ο καθένας

με το δικό του τρόπο και στο τέλος δεν ξέρεις τι να κάνεις???

Αν υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει και έχει τη καλή θέληση και διάθεση

να βοηθήσει ας επικοινωνήσει..!

plz όχι links αν γίνεται γιατί ήδη έχω μπερδευτεί αρκετά...

Δημοσ.

ρε παιδιά παρακαλώ πολύ όσοι ξέρετε βοηθήστε. Σήμερα ξεκίνησα το flasharisma sto xbox360 έχω ήδη ανοίξει την κονσόλα την σύνδεσα στο pc με το sata καλώδιο και γενίκα έχω βρει τα αρχεία που μου χρειάστηκαν λοιπόν έβαλα στην δισκέτα το mtkflash.exe και το mtkflash.typ όταν κανώ εκκίνηση από την δισκέτα γράφω στο prompt (A:\>) mtkflash r/m orig.bin αλλά οτάν πατάω enter μου βγάζει αυτό..dscn0924rm7.jpg και εγώ θέλω να ακολουθήσω αυτά τα βήματα...---->Στο prompt (A:\>) γράφουμε:

mtkflash r /m orig.bin

Επιλέγουμε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην επιλογή "SATA Master" (είναι απο τον guide που βρήκα) εγώ δεν βλέπω κανέναν αριθμο που να αντιστοιχεί στην επιλογη sata master σας παρακαλω πολύ δώστε τα φώτα σας αν ξέρετε τα σωστα βήματα γιατί είναι 2 'μέρες το xbox βίδες και δεν μπορω να κάνω τίποτα. ευχαριστώ για το όποιο ενδιάφερον!

Δημοσ.

Logika exeis samsing ms28 swsta? An nai tote prepei na kaneis eite to 10sec trick eite to bad flash method gia na mporeseis na pareis to key toy ms28. Pedes evala sto 360 moy to sigegrimeno anemistiraki kai enw h psiktra tis kartas grafikwn zematage twra einai apla xliari kai i psiktra tis cpu einai droseri pros zesti. Milame TERASTIA diafora me prin eidika an exete anoixto to koyti opws stin fwto. To mono MION toy sigegrimenoy exartimatos einai oti kanei arketo thorivo kathoti to anemistiraki prepei na doylevei stis 7200strofes/sec.

Sas to proteinw anepifilakta giati kostizei 15 euro alla kanei tromeri doyleia.

add_on_fan.jpg

1-1.jpg

8-1.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδια για το FIFA 08 μου την εχει δωσει η αναμονη να περιμενω το αγγλικο.Μου φενεται θα βαλω μπρος γιαυτο που λεει pal ita,fr,Germ. Αν το εχει καποιος αυτο και ξερει,Ειναι σε αλλη γλωσα απο uk τα menu και το comentary?

Δημοσ.
ρε παιδιά παρακαλώ πολύ όσοι ξέρετε βοηθήστε. Σήμερα ξεκίνησα το flasharisma sto xbox360 έχω ήδη ανοίξει την κονσόλα την σύνδεσα στο pc με το sata καλώδιο και γενίκα έχω βρει τα αρχεία που μου χρειάστηκαν λοιπόν έβαλα στην δισκέτα το mtkflash.exe και το mtkflash.typ όταν κανώ εκκίνηση από την δισκέτα γράφω στο prompt (A:\>) mtkflash r/m orig.bin αλλά οτάν πατάω enter μου βγάζει αυτό..dscn0924rm7.jpg και εγώ θέλω να ακολουθήσω αυτά τα βήματα...---->Στο prompt (A:\>) γράφουμε:

mtkflash r /m orig.bin

Επιλέγουμε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην επιλογή "SATA Master" (είναι απο τον guide που βρήκα) εγώ δεν βλέπω κανέναν αριθμο που να αντιστοιχεί στην επιλογη sata master σας παρακαλω πολύ δώστε τα φώτα σας αν ξέρετε τα σωστα βήματα γιατί είναι 2 'μέρες το xbox βίδες και δεν μπορω να κάνω τίποτα. ευχαριστώ για το όποιο ενδιάφερον!

Πολύ απλά δεν βλέπει το DVD Rom.

Φρόντισε να αφήσεις στην SATA μόνο το 360 drive.

Samsung έχεις; Αν έχεις το MS28 τότε πρέπει να κάνεις το εξείς.Φτιάξε την δισκέτα σου με τον extreme boot maker ή κάπως έτσι. Έχει μια επιλογή που λέγεται Bad flash, ή για MS28, δεν θυμάμαι. Την επιλέγεις. Λογικά μετά θα βλέπεις την επιλογή του Sata όχι ως primary sata αλλα ως XTREME. Αυτήν πρέπει να διαλέξεις.

Τα συνδέεις όλα, ανοίγεις xbox. Περιμένεις καμια δεκαριά seconds.

Boot-άρεις pc. γραφεις την εντολή την κλασσική που έχεις γράψει και παραπάνω. Διαλέγεις την επιλογή XTREME. ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ENTER!!!

κλείνεις το 360. Πατάς Enter στο PC. Σου βγάζει το ίδιο error που έχεις και τώρα.

Ανοίγεις το 360 και τότε θα ξεκινήσει το dumping του firmware αυτόματα.

Ίδια διαδικασία και για το flashing μετά. Όλα αυτά αν έχεις το 28.

Αν έχεις το 25 απλά κοίτα να δείς να είναι μόνο αυτό πάνω στην sata αλλιώς δεν δικαολογείται να μην το βλέπει.

Καλή τύχη, ελπίζω να βοήθησα λιγάκι:mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...