Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
attention!

μετα απο 2 χρονια ασταματητο gaming χωρις προβλημα κ 80 παιχνιδια η κονσολιτσα μου θα συνεχισει ενδοξα την πορεια της offline απο σημερα το πρωι..

hitachi lg,μονο αυθεντικα επαιζε στο live,αυθεντικο cod4 ειχε μεσα εδω κ 3 βδομαδες..

Το πιο πιθανον σε ειχαν σταμπαρει απο πολυ καιρο πριν!

Απο τι Fw ξεκινησες (πρωτο φλασαρισμα)?

Επισης ειμαι σιγουρος οτι εμπαινες live οταν ειχες backup στο drive και ας μην το επαιζες - δηλ. ποθετω οτι το καλωδιο δικτυου ηταν παντα πανω στην κονσολα?Σωστα?

Οπως και να εχει δεν πειραζει καθολου αφου ηδη ετοιμαζεσαι να αγορασεις την επομενη!:-)

Ps.Μια ερωτηση παιδια....επαιζα εχτες assassins creed και σε μια σκηνη παγωσε η οθονη.Η κονσολα δεν ηταν και τοσο ζεστη λογω των ανεμιστηρων που τις εχω.

Υποθετω οτι πιθανον να εφταιγε το δισκακι-TDK.Μετα απο ενα reboot συνεχισα να παιζω χωρις προβλημα.

Το εχει παθει και κανενας αλλος?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επισης ειμαι σιγουρος οτι εμπαινες live οταν ειχες backup στο drive και ας μην το επαιζες - δηλ. ποθετω οτι το καλωδιο δικτυου ηταν παντα πανω στην κονσολα?Σωστα?

ποτε,παντα το εβγαζα,κ μονο αυθεντικα εβαζα στο live μετα τα πρωτα ban

Δημοσ.

Ρε παιδιά τη μοντα με τα φωτάκια μέσα στο dvdrom drive που έκανε ο jimaros πως μπορούμε να την κάνουμε κι εμείς? Έχει κυκλοφορήσει κανένα τέτοιο εξάρτημα και αν ναι από που παίρνουν ρεύμα τα λαμπάκια? Και ρωτάω από που παίρνουν ρεύμα γιατί εγώ στο δικό μου έχω βάλει αυτό το ανεμιστήρα και θέλω να δω αν θα έχω πρόβλημα.

Και ρε jimare μπορείς να μας πεις από που προμηθεύεσαι όλα αυτά τα εξαρτήματα(Οχι το εργαλείο που έκοψες το κουτί σου) για το 360 ώστε αν θέλουμε να μοντάρουμε και το δικό μας 360 να ξέρουμε από που μπορούμε να τα βρούμε.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Χμμ....Τα φωτακια δεν ειναι πανω στο dvd..Πανω στη θηκη του 360 ειναι...Απλα εχω φτιαξει μια ανοιχτη θηκη για το dvd...Και τα led του ανεμιστηρα τα εχω βαλει εγω..Δεν τα ειχε πανω.Για τα led του σκληρου βρηκα τα καλωδια που ειχαν +-5ν και ενωσα.Και ολα τα μονα led που εχω βαλει (εκτος απο το σπειρωμα που το πηρα απο το liddle μαζι με το κουτακι του μετασχηματιστη τους) μου τα εφερε ενας μαγαζατορας απο γερμανια.20 μερες ερχοντουσαν και δεν ηταν και σχετικα φθηνα.Κατα μεσο ορο 45-50 λεπτα το ενα κανει...Τωρα αντιστασεις για τα led απο 12ν και απο 5ν ειχα σπιτι..Αυτα τα led ειναι 20-30mA και 3.5ν οποτε για τα 5ν θες αντισταση 90ohm και για τα 12ν 480ohm..Αν δεν εχεις ασχοληθει με τετοια θεματα ομως και δεν ξερεις να διαβαζεις αντιστασεις θα ειναι λιγο δυσκολο, εκτος κι αν τις παραγγελεις απο μαγαζι ετιμες.Επισης εκτος του οτι πρεπει να ξερεις απο κολλητηρι θες και ζεστη σιλλικονη για να παγωνει αμεσα και να μενουν ακινητα τα λαμπακια οπου τα βαλεις..Τι αλλα σε προβληματιζουν..

Δημοσ.

Ρε παιδιά όπως πάντα έχω κάποιες ερωτήσεις για εσάς...

Έχω αγοράσει αυτή τη pci sata card για να μπορώ να φλασάρω όλα τα dvdrom του 360 αλλά όταν κάνω boot από το usb flash disk που έφτιαξα με το xtreme boot maker 0.3.6 ή 0.5.3 rc4 ειδική γι' αυτή την κάρτα αφού πατήσω "list scsi controllers" διαλέγω "custom controller" και μετά την connectland pci sata card via 6421r.

Ενώ λοιπόν με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις στο usb flash disk κολλάει(Παρόλο που έχω κάνει τα ανοιγοκλεισίματα που χρειάζονται για το κάθε drive) στην 0% της bank 0 με μια δισκέτα κάνει όλη τη διαδικασία μια χαρά χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασα να κάνω disable όλους τους άλλους controllers(Intel ich5(ide & sata) αλλά τσίφος...

Έχετε καμία πρόταση τι άλλο να δοκιμάσω ώστε να κάνω να δουλέψει η όλη διαδικασία από το usb flash disk.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Ρε παιδιά όπως πάντα έχω κάποιες ερωτήσεις για εσάς...

Έχω αγοράσει αυτή τη pci sata card για να μπορώ να φλασάρω όλα τα dvdrom του 360 αλλά όταν κάνω boot από το usb flash disk που έφτιαξα με το xtreme boot maker 0.3.6 ή 0.5.3 rc4 ειδική γι' αυτή την κάρτα αφού πατήσω "list scsi controllers" διαλέγω "custom controller" και μετά την connectland pci sata card via 6421r.

Ενώ λοιπόν με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις στο usb flash disk κολλάει(Παρόλο που έχω κάνει τα ανοιγοκλεισίματα που χρειάζονται για το κάθε drive) στην 0% της bank 0 με μια δισκέτα κάνει όλη τη διαδικασία μια χαρά χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασα να κάνω disable όλους τους άλλους controllers(Intel ich5(ide & sata) αλλά τσίφος...

Έχετε καμία πρόταση τι άλλο να δοκιμάσω ώστε να κάνω να δουλέψει η όλη διαδικασία από το usb flash disk.

Σας ευχαριστώ πολύ.

pigene sto bios tou pc kai alakse tin seira tou boot device epelekse prwto to usb flash kane ama 8es kai dissable to floppy i kai akoma aposindese to telios apo to pc. To provlima einai oti paei na vrei prwta to floppy kai meta to usb giauto me to usb sou kolaei enw me disketa douleuei.

Δημοσ.

Αυτό που λες το είχα είδη κάνει όταν έκανα τις δοκιμές.

Είδη η σειρά boot ήτανε : usb-hdd, hdd-0, floppy

Δεν νομίζω να φταίει αυτό ρε φίλε.

Δημοσ.

Το τσίμπησα κι εγώ το πρώτο μπανάκι μου. Πάω για μητρική... να δω για πόσο θα την βγάλω μέχρι να με ξαναμπανάρουν B)

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείς το dosflash 1.4 beta να το εκτελέσεις σε auto mode αλλά δηλώνοντας του την port που είναι η κάρτα σου γιατί από μόνο του δεν τη βρίσκει.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τα μπανια που γινονται τωρα ειναι απο καποιους που την πατησαν με παλιο FW καποια στιγμη παλιοτερα?

Δηλαδη εχει φαει κανεις μπαν με καινουργια κονσολα που εχει περασει μονο το iXtreme?

Δημοσ.

Τουλάχιστον αυτοί που το τρώνε τώρα μπορούν να χτυπήσουν πακέτο (αν δεν επιλέξουν λύση Mobo) με μεγαλύτερο δίσκο, καλύτερη ψήκτρα κ hdmi....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...