Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

epitelous mallon katafera na flasharo t xbox360 dn exo dokimasei akoma na pe3o game alla mallon einai ok...pira tn karta apo tn stournari 23 22euro xrisimopiisa k floppy disk k ola ok...to mono p exo prob einai ekei p leei g to original firmware ego afto dn to exo....dld ama to exo xasei 8 ginei kati??

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
epitelous mallon katafera na flasharo t xbox360 dn exo dokimasei akoma na pe3o game alla mallon einai ok...pira tn karta apo tn stournari 23 22euro xrisimopiisa k floppy disk k ola ok...to mono p exo prob einai ekei p leei g to original firmware ego afto dn to exo....dld ama to exo xasei 8 ginei kati??

Καλό θα ήταν να το κρατούσες γιατί αν πάθει κάτι το drive αντίο κονσόλα... Πάντως μην το πάρεις κατάκαρδα. Μπορείς να ριπάρεις το hacked firmware που πέρασες, να κάνεις extract το κλειδί και είσαι έτοιμος. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Δημοσ.

EDITED: Ανανεωμενο.:P:mrgreen::mrgreen:

post-54089-129062957154_thumb.jpg

Υ.Γ. Α ρε π@υ@στ@ Ελληνα ,20 μερες εκανες να μου φερεις τα led απο γερμανια αλλα χαλαλι σου..B)

Δημοσ.

Edιt: ακου εκει,να ψαχνεις να βρεις το FDOU 0740 με το BenQ,και μολις το πας στο σπιτι,να βλεπεις το hitachi το 79αρι και να τρελενεσε....

ενω εσυ μεσα στο γραμμα του νομου,απλα αυτοι προχωρησαν ενα βημα πιο περα.:mrgreen:

Δημοσ.

[ATTACH]9866[/ATTACH]

Υ.Γ. Α ρε π@υ@στ@ Ελληνα ,20 μερες εκανες να μου φερεις τα led απο γερμανια αλλα χαλαλι σου..B)

Περιτο να πω οτι μ@μ@ει...

Ωραιος ! ;);)

Δημοσ.

[ATTACH]9866[/ATTACH]

Πολυ ομορφο modding!:lol:

Προσοχη μονο στο ανεμιστηρακι που προσεθεσες απο την σκονη!

Καλο ειναι να βαλεις μια σιτα απο μπροστα για να κραταει την σκονη γιατι θα πρεπει καθε τοσο να το ανοιγεις και να το καθαριζεις!

Ειδα φωτο απο εσωτερικα χβοχ360 γεματα σκονες που ειχαν καει επειδη οι ανεμιστηρες απο πανω δεν ειχαν προφυλαξεις για σκονη και γινονταν χαμος μεσα στο mobo!

Δημοσ.

Μπα..Βεβαια δεν το χω τρελανει και στην χρηση..Σημερα που το ανοξα του εκανα κι ενα καθαρισματακι αλλα δεν ειχε μπολικα μεσα...Περιμενω να ρθει η gold για να το λιωσω..

EDIT: Του χω βαλει και μπροστα..:-D

post-54089-129062957164_thumb.jpg

Δημοσ.

Toufas Έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με τα windows 98se που έλεγα ότι είναι για το xbox360 ενώ τελικά είναι για το xbox1.

Συγνώμη για την λανθασμένη πληροφορία αλλά μάλλον βιάστηκα λίγο καθότι θέλω πολύ να βγούνε τέτοιου είδους προγράμματα για το 360.

Δημοσ.

attention!

μετα απο 2 χρονια ασταματητο gaming χωρις προβλημα κ 80 παιχνιδια η κονσολιτσα μου θα συνεχισει ενδοξα την πορεια της offline απο σημερα το πρωι..

hitachi lg,μονο αυθεντικα επαιζε στο live,αυθεντικο cod4 ειχε μεσα εδω κ 3 βδομαδες..

80x70=5600,οποτε της αξιζει να της παρω ενα αδερφακι να της κανει παρεα με 2 κατοσταρικα..

αυριο κιολας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...