Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
aggelos7 Ti ennoeis na to pw kai se esas?

An den katalaves kanw erwtisi kai oxi diapistwsi gi' ayto kai to erwtimatiko sto telos tis paragrafoy.

καταλαβα πολυ καλα. δοκιμασε το και πες μας. απλο ειναι!

Δημοσ.
Παιδια μπορει να μου πει καποιος με ποιου τροπους μπορω να γραψω ενα iso???με nero υπαρχει περιπτωση???

το clone cd μου λεει οτι το αρχειο δε χωραει στο dvd που εβαλα ενω αυτο ειναι dl....και λεει αν θελω να κανω overburn....τι να πατησω??

Δοκιμασε το ImgBurn.Εγω ουτε μια ρυθμηση δεν εχω κανει και ολα τελεια.Του λες απλα να καψει το dvd αρχειο και οχι το iso.πολυ καλο προγραμμα.

Δημοσ.
Αν ενώ φλασάραμε το benq με την ixtreme 1.4 μας βγάλει στο τέλος το μήνυμα "17 write errors" πρέπει να το ξαναφλασάρουμε(erase - write) από την αρχή ώστε να γίνει η όλη διαδικασία χωρίς λάθη εγγραφής(write errors) ή θα δουλεύει μια χαρά το drive αφού είχε τελειώσει το φλασάρισμα?

Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά...

dosflash 1.4 χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

kaneis dn mporei na m apadisei....Plz help me re pedia exo katalabei tn oli diadikasia g na to flasharo k dn 3ero ama xriazete na paro via vt 6421 pci card an k exo sata stn motherboard t pc m!!!!akoma ama xriazete 8 p mporo na tn bro k poso kostizei euxaristo pl!!!

Δημοσ.
Αν ενώ φλασάραμε το benq με την ixtreme 1.4 μας βγάλει στο τέλος το μήνυμα "17 write errors" πρέπει να το ξαναφλασάρουμε(erase - write) από την αρχή ώστε να γίνει η όλη διαδικασία χωρίς λάθη εγγραφής(write errors) ή θα δουλεύει μια χαρά το drive αφού είχε τελειώσει το φλασάρισμα?

Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά...

Αυτο το "17 write errors" που το ειδες?
Δημοσ.

Sto xbox-scene filtate. Oriste kai ti eipan akrivws:

"cool thanks

having trouble as i downloaded from a link in mirc #fw when i update the firmware its at the end of the flashing it does all of the banks but says 17 write errors?

Thats why i posted the links on the site to verify if those newer links i posted where ok,and i havent sent dodgy files to my benq drive! "

Δημοσ.
kaneis dn mporei na m apadisei....Plz help me re pedia exo katalabei tn oli diadikasia g na to flasharo k dn 3ero ama xriazete na paro via vt 6421 pci card an k exo sata stn motherboard t pc m!!!!akoma ama xriazete 8 p mporo na tn bro k poso kostizei euxaristo pl!!!

Ναι man...Τη χρειαζεσαι υποχρεωτικα....Νομιζω κανει 30-40 ευροπουλα..Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος..

Δημοσ.
Δοκιμασε το ImgBurn.Εγω ουτε μια ρυθμηση δεν εχω κανει και ολα τελεια.Του λες απλα να καψει το dvd αρχειο και οχι το iso.πολυ καλο προγραμμα.

το τελευταιο απο τα 5 dvd που ειχα παρει το εγραψα με το imgburn(του αλλαξα και τη ρυθμιση με τα sectors) και γραφτηκε κανονικα....

με το clone μου λεει παντα οτι δεν αρκει ο χωρος του δισκου...σας εχει τυχει ποτε αυτο???

και κατι αλλο....αδεια dvd απο που αγοραζετε???στα γνωστα μαγαζια(παπασωτηριου κτλ)το ενα δισκακι verbatim εχει 3.5 ευρω...εψαξα ολο το κεντρο...το πιο φτηνο verbatim ειχε 3ευρω....σε maxwell γινεται δουλεια???(τα βρηκα με 1.5 το 1) η εστω σε ridisk ή phillips???

Δημοσ.
Sto xbox-scene filtate. Oriste kai ti eipan akrivws:

"cool thanks

having trouble as i downloaded from a link in mirc #fw when i update the firmware its at the end of the flashing it does all of the banks but says 17 write errors?

Thats why i posted the links on the site to verify if those newer links i posted where ok,and i havent sent dodgy files to my benq drive! "

Δε με καταλαβες. Εννοω σε ποιο προγραμμα στο βγαζει αυτο.

Με το DOSFlasher32 δε το κανεις write?

Δεν εχω δει να βγαζει τετοιο μυνημα , γι αυτο ρωταω.

Δημοσ.
Δε με καταλαβες. Εννοω σε ποιο προγραμμα στο βγαζει αυτο.

Με το DOSFlasher32 δε το κανεις write?

Δεν εχω δει να βγαζει τετοιο μυνημα , γι αυτο ρωταω.

Δεν είναι δικό του πρόβλημα, ενός από το xbox-scene είναι... :mad:

Ορισμένες εκδόσεις του dosflash σε ορισμένα drive βγάζουν αυτό το μήνυμα...

Δημοσ.
Δεν είναι δικό του πρόβλημα, ενός από το xbox-scene είναι... :mad:

Ορισμένες εκδόσεις του dosflash σε ορισμένα drive βγάζουν αυτό το μήνυμα...

αμα στο κανει εσενα τοτε να αρχησεις να ανχχωνεσε

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα γνωστά μέρει έχουν πάθει τίποτα ή μόνο σε εμένα δεν κάνουν log in???

Τέλος το πρόβλημα (17 write errors) το βγάζει στην dos εκδοχή του προγράμματος dosflash16 1.4 beta

Δημοσ.

Offtopik. (το γραφω εδω γιατι δεν γουσταρω να ανοιγω καινουρια θεματα.)

ακουστε τι μου ετυχε στο πλαισιο!

καποιοι μαγκες,(α ρε πουστη ελληνα...),πηρανε ενα xbox 360 arcade απο το πλαισιο,και τι κανανε οι κυριοι?

πηγανε πισω στο καταστημα οπου το αγορασαν,και ειπανε οτι δεν μου παιζει,και τους το αντικατεστησαν. (ως γνωστον,το πλαισιο σου κανει την αντικατασταση χωρις δευτερη κουβεντα).

τι ειχανε κανει λοιπον οι μαγκες? (τωρα πελατες,υπαλληλοι,δεν γνωριζω λεπτομεριες). ειχανε βαλει μεσα παλια εκδοση xbox 360,ωστε να κρατησουν την καινουρια,που εχει και την καινουρια και πολυ πιο αποτελεσματικη ψυχτρα! και ως γνωστον,το πλαισιο,δεν κανει ποτε ελενχο,αλλα οπως επιστρεφεις την συσκευασια,την βαζει στο ραφι και την ξαναπουλαει στον επομενο.(τυχερο).

ανοιξα σημερα την καινουρια μου κονσολα,και τι ειδα? ενα μεταχειρισμενο xbox 360!

η πλακα πια ειναι? οταν το πηγα για αντικατασταση,(δεν ειχα κανενα απολητος προβλημα,πολυ εξυπηρετικο και γρηγορο καταστημα),ο διευθηντης που μου το αντικατεστησε,δεν εκανε καν ελενχο να δει τι ακριβως προβλημα ειχε η κονσολα,η αμα ειχα παρει καβατζα κανα χειριστηριο,αλλα το μονο που εκανε,το πηρε,και το εβαλε διπλα στο...ραφι.

οταν πηγα ξανα στο καταστημα για να παρω ενα VGA HD καλωδιο που ηθελα,το xbox ητανε ξανα στην ...θεση του! απιστευτο!

Edιt: ακου εκει,να ψαχνεις να βρεις το FDOU 0740 με το BenQ,και μολις το πας στο σπιτι,να βλεπεις το hitachi το 79αρι και να τρελενεσε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...