Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia 8elo na flasharo to xbox360 m exo samsung ms28 k exo dei oti i motherboard t pc m exei sata...dn exo katalabei polla pragmata katebasa k ena guide sta agglika alla dn mporo na katalabo polla k exo apories sas parakalo opios mporei k 8elei na me help n m steilei ena pm!!!euxaristo!!!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω προσπαθησει να παρακολουθησω το τοπικ και εχω διαβασει αρκετα πραγματα,ομως ακομα δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα.

1)Εχω διαβασει οτι πρεπει να εχω ενα συγκεκριμενο dvd rom στο pc,το οποιο θα πρεπει να εχει Kreon firmware,για να μπορεσω να περασω το αυθεντικο παιχνιδι στο pc και απο εκει να το γραψω σε dvd με το pioneer 111d-112d.Σωστα?Η απορια μου ειναι η εξης,τι συμβαινει με τα παιχνιδια που κυκλοφορουν στο νετ?Αν τα κατεβασω,και τα γραψω με το 111d,θα παιζουν στο xbox?

2)Για να παιζει το xbox αντιγραμμενα παιχνιδια,προφανως πρεπει να το χακαρω..Η απορια μου ειναι η εξης,στο site ton grmods,λενε πως υπαρχει δυνατοτητα να παιζει αντιγραμμενα το xbox,απλα με μια αναβαθμιση firmware,χωρις να ανοιχτει δηλαδη η κονσολα και κατ'επεκταση χωρις να χαθει η εγγυηση.Ισχυει αυτο?Γιατι να δωσω 450ε για κατι που δεν εχει εγγυση,μου φαινεται καπως,αμα στους 2 μηνες παθει κατι κλαιω τα λεφτα μου..

3)Σε γενικες γραμμες,θελω να παρω ενα 360,να το δωσω καπου να το φλασαρουν ετσι ωστε να μπορω να παιζω παιχνιδια κατεβασμενα απο το νετ,χωρις να επηρεαζεται η εγγυηση του μηχανηματος.Γινεται αυτο?(το LIVE δεν με ενδιαφερει καθολου,δεν σκοπευω να ασχοληθω καθολου με online παιχνιδι).

Αν μπορει καποιος να βοηθησει..

Δημοσ.

1. Θα μπορείς κανονικά να παίζεις παιχνίδια τα οποία έχεις κατεβάσει και έχεις γράψει με ένα οποιοδήποτε dvd recorder αλλά με ειδικό τρόπο(Xbox backup creator 2.7)

2. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο να μπορείς δηλαδή με κάποιο τρόπο να χακαρης το 360 χωρίς να ανοίξεις την κονσόλα(μάλλον θα εννοούνε ότι το αυτοκόλλητο που είναι και η εγγύηση θα παραμένει άθικτο ώστε να συνέχιση να έχει εγγύηση η κονσόλα(Τελικά έχουν 2 ή 3 χρόνια εγγύηση)

3. Φυσικά και γίνεται. Πως πιστεύεις ότι παίζουν παιχνίδια οι περισσότεροι...

Δημοσ.

αυτο το εχει δοκιμασει κανεις?

http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?products_id=370

κανει δουλεια? λενε οτι απο 100 βαθμους,παει στους 46 και λυνετε το προβλημα υπερθερμανσης.ισχυει κατι τετοιο?

Η απορια μου ειναι η εξης,στο site ton grmods,λενε πως υπαρχει δυνατοτητα να παιζει αντιγραμμενα το xbox,απλα με μια αναβαθμιση firmware,χωρις να ανοιχτει δηλαδη η κονσολα και κατ'επεκταση χωρις να χαθει η εγγυηση.Ισχυει αυτο?

αν ειναι να το φλασαρουνε χωρις να ανοιγουνε την κονσολα,με κατι τετοιες τσαπατσουλιες,αστο

sata2.jpg

:lol::lol:

Δημοσ.

bougas Αυτόν τον ανεμιστήρα τον έχω βάλει εγώ στο δικό μου και όντως κάνει τρομερή δουλειά(όχι βέβαια από 100 σε 40 αλλά από 100 σε 60 άνετα ειδικά αν έχεις και ανοιχτό το κουτί τότε φτάνει τους 40 που λέει) με κόστος τον θόρυβο(Το είχα πει και σε παλιότερα reply).

Και για να κάνεις αυτή τη μόντα ρε bouga χρειάζεται υποχρεωτικά να ανοίξεις το κουτί του 360 άρα χάνεις και την εγγύηση σωστά?

Εσύ τι μόντα που έκανες για να βγάλεις το καλώδιο sata έξω από το κουτί την έκανες τρυπώντας το κουτί ή δεν χρειάστηκε να τρυπήσεις το κουτί?? Εξήγησε μας σε παρακαλώ πολύ γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα να κάνω μια μόντα για να μην χρειάζεται να ανοίγω το κουτί όποτε βγαίνει νέα firmware.

Δημοσ.

@timekeeper κάποιες ερωτήσεις.Το .avi αρχείο το ρίπαρες εσυ?Και το βλεπες με streaming η το καψες σε dvd?Υπότιτλοι φαντάζομαι όχι ε?

αν ειναι να το φλασαρουνε χωρις να ανοιγουνε την κονσολα,με κατι τετοιες τσαπατσουλιες,αστο

Αυτό το κόκκινο πράγμα θα μείνει πάνω στην κονσόλα?

Δημοσ.
bougas Αυτόν τον ανεμιστήρα τον έχω βάλει εγώ στο δικό μου και όντως κάνει τρομερή δουλειά(όχι βέβαια από 100 σε 40 αλλά από 100 σε 60 άνετα ειδικά αν έχεις και ανοιχτό το κουτί τότε φτάνει τους 40 που λέει) με κόστος τον θόρυβο(Το είχα πει και σε παλιότερα reply).

Και για να κάνεις αυτή τη μόντα ρε bouga χρειάζεται υποχρεωτικά να ανοίξεις το κουτί του 360 άρα χάνεις και την εγγύηση σωστά?

Εσύ τι μόντα που έκανες για να βγάλεις το καλώδιο sata έξω από το κουτί την έκανες τρυπώντας το κουτί ή δεν χρειάστηκε να τρυπήσεις το κουτί?? Εξήγησε μας σε παρακαλώ πολύ γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα να κάνω μια μόντα για να μην χρειάζεται να ανοίγω το κουτί όποτε βγαίνει νέα firmware.

mythbuster,μεχρι τι θερμοκρασιες σηκωνει η καρτα γραφικων του 360 ωστε να μην αναψει ποτε 3 λαμπακια?

αυτη η μοντα δεν ειναι δικια μου.(δεν εχω περασει καν firmware εγω,γιατι βαριεμε!).

ειναι φωτογραφια απο grmods.

http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?cPath=40_42&products_id=271

Αυτό το κόκκινο πράγμα θα μείνει πάνω στην κονσόλα?

δεν ξερω,δεν το εκανα εγω! υποθετω πως το σατα θα βγαινει κανονικα. αλλα δεν παυει να ειναι τσαπατσουλια :lol:

Δημοσ.

Στους πόσους βαθμούς αντέχει να δουλεύει η κάρτα γραφικών του 360 ρε φιλέ ειλικρινά δεν ξέρω. Αλλά πιστεύω μέχρι 100 δεν θα αντέχει αφού δουλεύει σε πολλές κονσόλες μέχρι 100 βαθμούς Κέλσιου αλλά δεν τους έχει βγάλει κόκκινα λαμπάκια άρα...

Δημοσ.

Παιδια μπορει να μου πει καποιος με ποιου τροπους μπορω να γραψω ενα iso???με nero υπαρχει περιπτωση???

το clone cd μου λεει οτι το αρχειο δε χωραει στο dvd που εβαλα ενω αυτο ειναι dl....και λεει αν θελω να κανω overburn....τι να πατησω??

Δημοσ.
Στους πόσους βαθμούς αντέχει να δουλεύει η κάρτα γραφικών του 360 ρε φιλέ ειλικρινά δεν ξέρω. Αλλά πιστεύω μέχρι 100 δεν θα αντέχει αφού δουλεύει σε πολλές κονσόλες μέχρι 100 βαθμούς Κέλσιου αλλά δεν τους έχει βγάλει κόκκινα λαμπάκια άρα...

εγω χτυπησα την arcade πριν λιγες μερες.εχει λεει καινουρια ψυχτρα,ισχυει κατι τετοιο? (την κυριακη θα το φλασαρω).με Benq 0740.

Δημοσ.
@timekeeper κάποιες ερωτήσεις.Το .avi αρχείο το ρίπαρες εσυ?Και το βλεπες με streaming η το καψες σε dvd?Υπότιτλοι φαντάζομαι όχι ε?

To συγκεκριμένο δεν το ρίπαρα εγώ. Απλά το έγραψα σε ένα απλό dvdr και το έβαλα στο Χ360. Φοβερή απόδοση (βοηθάει και η ταινία). Υπότιτλοι όχι άλλα ευελπιστώ ότι στο επόμενο update θα τους έχουμε μιας και η Sony ετοιμάζει τα δικά της για το PS3... Τώρα κατεβάζω ένα HD mov για τον υπολογιστή των Αντικυθήρων σε 720p για να τσεκάρω και αυτό.

Δημοσ.

Αν ενώ φλασάραμε το benq με την ixtreme 1.4 μας βγάλει στο τέλος το μήνυμα "17 write errors" πρέπει να το ξαναφλασάρουμε(erase - write) από την αρχή ώστε να γίνει η όλη διαδικασία χωρίς λάθη εγγραφής(write errors) ή θα δουλεύει μια χαρά το drive αφού είχε τελειώσει το φλασάρισμα?

Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά...

Δημοσ.
Αν ενώ φλασάραμε το benq με την ixtreme 1.4 μας βγάλει στο τέλος το μήνυμα "17 write errors" πρέπει να το ξαναφλασάρουμε(erase - write) από την αρχή ώστε να γίνει η όλη διαδικασία χωρίς λάθη εγγραφής(write errors) ή θα δουλεύει μια χαρά το drive αφού είχε τελειώσει το φλασάρισμα?

Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά...

γιατι δεν δοκιμαζεις να μας πεις και εμας????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...