Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όπως καταλαβαίνετε(Γιατί έχει συμβεί σε αρκετούς(διπλό ποστ...) μετά την αλλαγή του σάϊτ) η καινούργια εμφάνιση του σάϊτ είναι γεμάτη προβλήματα.

Και εξηγώ:

1. Σέρνεται με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πότε δέχτηκε ή όχι το reply σου.

2. Για να δεις ένα τοπικ πρέπει να πατήσεις ανανέωση πάνω από 3 φορές γιατί συνεχεία σου βγάζει το μήνυμα "ο διακομιστής...."

και αλλά που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

Και μ' αρέσει που αλλάξανε σέρβερ και εμφάνιση στο σάϊτ για καλύτερα....

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς να παίξει βιντεάκι μεγαλύτερο απο 4gb γραμμένο σε dvd με το νέο update; Κάτι λέει για file size limit στα 4gb αλλά δεν κατάλαβα αν εννοεί μόνο όταν τα διαβάζει απο σκληρό με FAT (που όντως έχει αυτό τον περιορισμό).

Δημοσ.
Το πρωτο και δευτερο σημειο αναφερoνται μονο στο ix 1.3!;)

Εννοειται οτι σε 1.4 δεν μας νιαζει αν το rip απο kreon ειναι good or bad!

Απλα εννοουσα οτι για να παιξεις σαν (δηλ. με την ιδια ασφαλεια) σε 1.4 με 1.3 τοτε το αντιγραφο σου θα πρεπει να ειναι και good kreon rip!

Αυτα:-)

Α, ΟΚ τοτε, my bad. Μια χαρά.:-)

Να ενημερώσω πως βγήκε το FW Toolbox 4.6, το οποίο επιτρέπει να βάλετε το 1.4 fw και σε Hitachi v78/79.

timekeeper, δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι μεγαλύτερο από 4GB και το streamάρεις π.χ. από NTFS δίσκο.;)

Δημοσ.

Να ενημερώσω πως βγήκε το FW Toolbox 4.6, το οποίο επιτρέπει να βάλετε το 1.4 fw και σε Hitachi v78/79.

timekeeper, δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι μεγαλύτερο από 4GB και το streamάρεις π.χ. από NTFS δίσκο.;)

Δεν εννοώ streaming. Αλλά κάποιο αρχείο π.χ. H.264 (συνήθως τα βρίσκεις γύρω στα 4.3gb για να χωράνε σε ένα dvd) γραμμένο σε ένα dvdr.

Πάντως για το θέμα των υποτίτλων είμαι αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα υποστηρίζονται. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι και το PS3 ετοιμάζει υποστήριξη για DivX. H MS δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Δημοσ.
Δεν εννοώ streaming. Αλλά κάποιο αρχείο π.χ. H.264 (συνήθως τα βρίσκεις γύρω στα 4.3gb για να χωράνε σε ένα dvd) γραμμένο σε ένα dvdr.

Πάντως για το θέμα των υποτίτλων είμαι αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα υποστηρίζονται. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι και το PS3 ετοιμάζει υποστήριξη για DivX. H MS δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Με την ίδια λογική πάει.;)

Συνεπώς λογικά θα το παίξει μια χαρούλα.

Για υπότιτλους η μόνη λύση που έχω βρει μέχρι τώρα είναι η ενσωμάτωσή τους με χρήση Virtualdub και Textsub (χωρίς δυνατότητα επιλογής η απο-επιλογής τους δηλαδή, εμφανίζονται πάντα). Εδώ ένας οδηγός ( credits go to Freakster, που το πόσταρε εδώ)

Αλλά υπάρχει το μεινέκτημα πως πρέπει να ξαναριπαρεις ουσιαστικά την ταινία-κλιπάκι ή ό,τι άλλο.

Δημοσ.
Με την ίδια λογική πάει.;)

Συνεπώς λογικά θα το παίξει μια χαρούλα.

Για υπότιτλους η μόνη λύση που έχω βρει μέχρι τώρα είναι η ενσωμάτωσή τους με χρήση Virtualdub και Textsub (χωρίς δυνατότητα επιλογής η απο-επιλογής τους δηλαδή, εμφανίζονται πάντα). Εδώ ένας οδηγός ( credits go to Freakster, που το πόσταρε εδώ)

Αλλά υπάρχει το μεινέκτημα πως πρέπει να ξαναριπαρεις ουσιαστικά την ταινία-κλιπάκι ή ό,τι άλλο.

Μήπως ξέρει κανείς κανένα νέο game που να ενσωματώνει το νέο update; Η συνδρομή μου έληξε και βαριέμαι να μπλέξω με connectivity kit και ιστορίες.

Δημοσ.

Στο ps2 πάντως υπάρχει ένα κολπάκι που παίζει όλα τα βίντεο σχεδόν κάθε μορφής και βλέπει και τους ξεχωριστούς υποτίτλους και εδώ είναι που κόλλησα: και τους ελληνικούς! Όποιος θέλει να του πώ περισσότερα ας μου στείλει πμ γιατί είναι τελείως εκτός θέματος εδώ!

Δημοσ.

WHATS NEW ON V4.60:

- ADDED: i-xtreme 1.4 multispeed for all Hitachi Versions (Credit is to C4E)

- FIXED: Properly Display BENQ VAD6038 Hacker String located at 5FE0

- FIXED: Several bugs.

FEATURES:

---------

- Direct Dump and Direct Flash over all versions of GDR3120L drives

even the 0078 FK drives. For 79 FK you will need aditional device

attached to the drive.

- Allow copy-paste of the keys between firmare not matter if

they are crypted or not or if they are different vendor or

even better, not matter which version of Fw (46,47,59,78 etc)

- Do common firmware tasks with a mouse click

- Supports Samsung and Hitachi firmwares All Versions

- Shows Vendor, ROM version and also if its CRYPTED or NOT

- Allow crypt or decrypt the files

- Shows the 16 byte Keys not matter if the file is Crypted

- Allows adding of TAGS to a KEY like Owner, Serial No, Date.

(Dont worry, the tags are not saved onto firmware file)

- Fully Integrated with Windows Context Menu (like winrar)

- Fully Supports 512 KB firmwares (2 banks)

εγώ καταλαβαίνω πως θέλει soldering παλι πάντως:mad:

Edit: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σε καμία περίπτωση δεν λέω πως ο johnnypatras είπε πως είναι χωρίς soldering...

Απλά ξενέρωσα.... Αμάν.... πότε θα βγάλουν κάτι και για το Hitachi v79???

Αξίζει να περιμένω ή να ξεκινήσω το κόλλημα???

Δημοσ.

παιδια αυριο παω κι εγω το xbox μου για φλασαρισμα....εχει το benq πανω οπως εχω ξαναπει...με ολα αυτα ου ακουω ομως εχω καποιες αποριες...

πρωτον θα στους πω να μου βαλουν το Ixtreme 1.1 σωστα???

αλλο το ixrteme 1.1 για benq αλλο το 1.4 για hitachi ε??

θα μπορω stelth kai pre-patched παιχνιδια να τα παιζω ονλινε???

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα τελικα να γραφω back up???

το XDVDMulleterBeta10.2 τι ακριβως κανει???

αυτα...

ευχαριστω και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις...

Δημοσ.

Stathakis21.

1. Θα τους ζητήσεις να σου βάλουν την ixtreme 1.4 αφού έχει βγει για όλα τα drives και είναι και η τελευταία firmware που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

2. Το xdvd mulleter είναι ένα πρόγραμμα το οποίο βλέπει και επεξεργάζεται(Αν χρειάζεται) τα παιχνίδια.

3. Θα μπορείς να παίζεις μόνο stealth παιχνίδια(Καθότι μη stealth παιχνίδια δεν θα παίζουν καθόλου στην κονσόλα που έχει firmware ixtreme 1.4) online με δική σου ευθύνη γιατί μέχρι και σήμερα δεν ξέρουμε με τι κριτήρια μπαναρι η Microsoft τις κονσόλες τις.

4. Για εμένα το καλύτερο πρόγραμμα για να γράφεις παιχνίδια xbox360 & xbox1 είναι το xbox backup creator 2.70 καθότι είναι και αυτό το οποίο περνάει(ripari) τα αυθεντικά παιχνίδια στο σκληρό δίσκο σε συνεργασία με ένα samsung pc dvdrom drive που έχει περασμένο το kreon 1.00 firmware. Βέβαια μπορείς να χρησιμοποίησης και τα imgburn 2.3.2.0, clonecd 5.3.0.1 και άλλα...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει: Υποστήριξη DivX. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος; Σημαίνει ότι παίζει αρχεία .avi;

Ξέρω ότι τα .avi κωδικόποιούνται με βάση τους codecs: DivX (παλιός) ή XviD (νέος)

Επίσης τα "άλλα" αρχεία είναι τα .mkv (matroska) τα οποία κωδικοποιούνται με τον codec h264 (x264).

Επίσης, θα ήθελα να πω στο φίλο timekeeper, ότι τα mkv δεν έχουν καμία σχέση με DivX άρα χλωμό το κόβω να παίζει τα αρχεία που λες. Όπως και τα επιτραπέζια DVD players που λένε ότι υποστηρίζουν divx και xvid εννοείται ότι δεν παίζουν mkv (h264).

offtopic: Έχουν αρχίσει πάντως στο εξωτερικό ήδη να βγαίνουν players που υποστηρίζουν h264 (x264).

offtopic 2: Όσο για τους subs, υπάρχουν προγράμματα, τα οποία "κολλάνε" τους subs πάνω στο video. Και τώρα θα μου πεις: Ποιος κάθεται να κάνει "επεξεργασία"... Και απλά θα απαντήσω ότι νομίζω πως γίνεται και στο τσακ-μπαμ. Πατάς κλικ και βγαίνει καινούριο αρχείο με "κολλημένους" τους subs.(Δεν περιμένεις να τελειώσει κάποια μπάρα).

Sorry για τα offtopics αλλά νομίζω ότι ψιλοενδιαφέρουν όσους θέλουν να δουν video στο Xboxάκι.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει: Υποστήριξη DivX. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος; Σημαίνει ότι παίζει αρχεία .avi;

Ξέρω ότι τα .avi κωδικόποιούνται με βάση τους codecs: DivX (παλιός) ή XviD (νέος)

Επίσης τα "άλλα" αρχεία είναι τα .mkv (matroska) τα οποία κωδικοποιούνται με τον codec h264 (x264).

Επίσης, θα ήθελα να πω στο φίλο timekeeper, ότι τα mkv δεν έχουν καμία σχέση με DivX άρα χλωμό το κόβω να παίζει τα αρχεία που λες. Όπως και τα επιτραπέζια DVD players που λένε ότι υποστηρίζουν divx και xvid εννοείται ότι δεν παίζουν mkv (h264).

offtopic: Έχουν αρχίσει πάντως στο εξωτερικό ήδη να βγαίνουν players που υποστηρίζουν h264 (x264).

offtopic 2: Όσο για τους subs, υπάρχουν προγράμματα, τα οποία "κολλάνε" τους subs πάνω στο video. Και τώρα θα μου πεις: Ποιος κάθεται να κάνει "επεξεργασία"... Και απλά θα απαντήσω ότι νομίζω πως γίνεται και στο τσακ-μπαμ. Πατάς κλικ και βγαίνει καινούριο αρχείο με "κολλημένους" τους subs.(Δεν περιμένεις να τελειώσει κάποια μπάρα).

Sorry για τα offtopics αλλά νομίζω ότι ψιλοενδιαφέρουν όσους θέλουν να δουν video στο Xboxάκι.

Ναι παιζει αρχεια avi & dvx.Σχετικα με τους υποτιτλους που λες υπαρχουν προγραμματα που μπαμ μπαμ ενσωματωνεις subs μεσα στο avi αλλα ενω απο dvdplayer παιζουν το 360 οσο προσπαθησα εγω ΔΕΝ τους δυχνει και ας ειναι "μερος του βιντεο". Μαλλον ο μονος τροπος ειναι να γινει ξανα reencoding η ταινεια και να μπουν οι υποτιτλοι με αλλο προγραμματακι,οχι μπαμ μπαμ δηλαδη.Αυτο ομως εμενα δεν με βολευει ,αν ειναι να κανω καθε φορα αυτην την δουλεια...

Δημοσ.

To mkv (όπως και το avi) είναι containers, "δοχεία" που μπορούν να φιλοξενίσουν διάφορο οπτικουακουστικό υλικό. Δηλαδή όταν βλέπεις ένα avi, αυτό περιέχει τουλάχιστον δύο ροές μέσα. Μία για εικόνα και μία για ήχο (συν οτιδήποτε θέλει να βάλει ο καθένας όπως πχ δεύτερο audio stream). Τώρα η εικόνα μπορεί να είναι κωδικοποιημένη με divx, xvid κτλ ενώ πάλι ο ήχος μπορεί να είναι mp3, AC3 κτλ. Να σου πω το mkv δεν περίμενα να το υποστηρίζει το Χ360 αλλά είμαι αισιόδοξος για υπότιτλους. Έκανα το update και φορμάρω έναν σκληρό για να δω αν θα τρέξει αρχείο σε Η.264 μεγαλύτερο απο 4gb.

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα απο dvdr το Alien vs Predator και το έπαιξε μια χαρά! Το αρχείο είναι .avi, XviD, ριπαρισμένο απο HDTV, ανάλυση 1280x704, δύο εξακάναλες ροές ήχου AC3 (απίστευτα εφέ και surround στην σκηνή της μάχης. Το Χ360 είναι συνδεδεμένο σε Philips HTR 5204 με οπτική ίνα) και μέγεθος 4.14gb. Μόλις βρω που έχω τον σκληρό θα δοκιμάσω και το Batman Begins ριπαρισμένο απο Blu-Ray με μέγεθος 6,5gb.

Δημοσ.

παιδια μολις το φλασαρα κιεγω....το προβλημα μου τωρα ειναι με ποιο προγραμμα να γραφω τα dvd...με το xbox backup creator πατησα start ενω ειχα ξεχασει τη ρυθμηση της ταχυτητας στο 8x και παει το dvd...απ οτι ειδα στις ρυθμισεις ομως ειχε επιλογη μονο για 2x...αυτα να βαλω????ειναι το 2.4χ???εκει στους grmods γραφανε με το clone cd....να βαλω αυτο καλυτερα???θελει καποια ρυθμιση???

mythbuster ευχαριστω για την απαντηση πριν!!!!

EDIT:ηδη εχω καψει 3 dvd....το xbox backup creator εκει που πηγα να το ξεκινησω σταματησε να τρεχει,το clone μου ελεγε κατι περιεργα...καμια βοηθεια??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...