Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Hitachi-Lg drive και iextreme1.3.

1)Υπάρχει iextreme 1.4?

2)Σημαντικός λόγος να το περάσω?

3)Dashboard update κάνω?

4)Live με back up-dvd's παίζω?

Ευχαρστώ προκαταβολικά.

ΥΓ.Εχω ρίξει πολύ διάβασμα στο συγκεκριμένο topic, αλλα έχω χαθεί μια ψιλή. : p

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Έχω Hitachi-Lg drive και iextreme1.3.

1)Υπάρχει iextreme 1.4?

2)Σημαντικός λόγος να το περάσω?

3)Dashboard update κάνω?

4)Live με back up-dvd's παίζω?

Ευχαρστώ προκαταβολικά.

ΥΓ.Εχω ρίξει πολύ διάβασμα στο συγκεκριμένο topic, αλλα έχω χαθεί μια ψιλή. : p

1) Υπάρχει.( εκτός αν το Hitachi σου είναι v78/79, για τα οποία θα βγει οσονούπω)

2)Πολύ σημαντικός, αν θες να παίζεις live.

3)Κάνεις.

4)Παίζεις (πάντα με το σχετικό ρίσκο φυσικά, δική σου η επιλογή ουσιαστικά).

:-)

Δημοσ.
1) Υπάρχει.( εκτός αν το Hitachi σου είναι v78/79, για τα οποία θα βγει οσονούπω)

Δηλαδή? υπάρχει τρόπος να μάθω τι V είναι το Hitachi μου? μπα ε? : p

2)Πολύ σημαντικός, αν θες να παίζεις live.

:-)

Γιατι?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θα κάνω upgrade το συντομότερο.

Δημοσ.

Το Χ360 κρατάει log, τελεία και παύλα. Έχει μπαναριστεί κόσμος που είχε στο παρελθόν παλιότερη έκδοση Xtreme παρόλο που έκανε αναβάθμιση σε iXtreme. Δεν γίνεται να μπεις στο Live χωρίς σκληρό ή κάρτα μνήμης, ήμαρτον με τις μ@λ@κίες όλη την ώρα. Απορώ αν άτομα που ρωτάν τέτοια πράγματα το κάνουν επίτηδες. Η MS μπορεί να συμπεράνει την ταχύτητα του drive από τον χρόνο απόκρισης. Πρέπει να καταλάβετε ότι άλλο stealth copy (έχει τα σωστά SS, PFI, DMI, SpetsoFAI και τα ρέστα) και άλλο CRC check. Μέχρι στιγμής η πλέον αξιόπιστη λύση είναι το XDVDMulleterBeta10.2 χρησιμοποιώντας το AutoFix.

Υ.Γ. Κάποιος ρώτησε για chipάκι για 79άρι. Μου έχει μείνει ένα τελευταίο 79passkey. pm

Δημοσ.

Hello,

An tha mporousate na dialeksete to dvd sas pio tha pernate?

Pio kata tin gnomisas einai to kalitero dvd drive apo afta pou exoun kikloforisei sto 360 kai giati? Sigrisi na ginei me basi tin taxitita, ton thoribo, tin aksiopistia, klp klp klp.

Thanks

Δημοσ.
Hello,

An tha mporousate na dialeksete to dvd sas pio tha pernate?

Pio kata tin gnomisas einai to kalitero dvd drive apo afta pou exoun kikloforisei sto 360 kai giati? Sigrisi na ginei me basi tin taxitita, ton thoribo, tin aksiopistia, klp klp klp.

Thanks

BenQ με κλειστά τα μάτια για όλα αυτά που ανέφερες...

Δημοσ.
Το Χ360 κρατάει log, τελεία και παύλα. Μέχρι στιγμής η πλέον αξιόπιστη λύση είναι το XDVDMulleterBeta10.2 χρησιμοποιώντας το AutoFix.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα( αν εννοείς ότι κρατάει log στον σκληρό δίσκο ακόμα κι όταν παίζειw offline ή με παλιότερο fw και το στέλνει όταν μπεις online). Κι αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει ο Iriez.

Εκτός αν εννοείς πως σε η ίδια η MS κρατάει log και μπορεί να μπανάρει κάποιον που π.χ. ενώ τώρα είναι μη ανιχνεύσιμος, έχει καταγραφεί παλαιότερα ως ανιχνεύσιμος ( λόγω λιγότερου ασφαλούς firmware/backup). Ναι, τέτοιου είδους log πιθανότατα υπάρχει.

Η MS μπορεί να συμπεράνει την ταχύτητα του drive από τον χρόνο απόκρισης.

Λάθος. Γενικά δεν είναι μέθοδος τόσο αξιόπιστη ώστε να την χρησιμοποιεί η MS για bans. Έχει αρκετό σφάλμα δηλαδή. Οπότε δεν την χρησιμοποιεί.

Μέχρι στιγμής η πλέον αξιόπιστη λύση είναι το XDVDMulleterBeta10.2 χρησιμοποιώντας το AutoFix.
+++ iXtreme 1.4 .
Δημοσ.
Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα( αν εννοείς ότι κρατάει log στον σκληρό δίσκο ακόμα κι όταν παίζειw offline ή με παλιότερο fw και το στέλνει όταν μπεις online). Κι αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει ο Iriez.

Εκτός αν εννοείς πως σε η ίδια η MS κρατάει log και μπορεί να μπανάρει κάποιον που π.χ. ενώ τώρα είναι μη ανιχνεύσιμος, έχει καταγραφεί παλαιότερα ως ανιχνεύσιμος ( λόγω λιγότερου ασφαλούς firmware/backup). Ναι, τέτοιου είδους log πιθανότατα υπάρχει.

Λάθος. Γενικά δεν είναι μέθοδος τόσο αξιόπιστη ώστε να την χρησιμοποιεί η MS για bans. Έχει αρκετό σφάλμα δηλαδή. Οπότε δεν την χρησιμοποιεί.

+++ iXtreme 1.4 .

Εννοείτε ότι η όλη κουβέντα γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο. Αν δεν κρατάει logs το X360 τότε πως άτομα που παίζαν copies offline φάγαν ban την πρώτη φορά που συνδεθήκαν στο Live;

Σχετικά με την ταχύτητα του drive είπα ότι μπορεί να την συμπεράνει, ΟΧΙ ότι χρησιμοποιείτε για ban όπως πολύ σωστά είπες, αφού ένα γρατσουνισμένο γνήσιο δισκάκι για παράδειγμα θα έδινε μεγαλύτερους χρόνους, και η MS δεν ρισκάρει να κάνει ban μόνο και μόνο γιατί κάποιος έχει γρατσουνισμένο δισκάκι...

Τέλος, όπως είπα το iXtreme κοιτά να καλύπτονται συγκεκριμένα κριτήρια αλλά από εκεί και πέρα η MS τσεκάρει όλα τα iso που κυκλοφορούν στο internet και ξέρει αν έχουν σφάλματα που μπορούν να αλλάξουν το CRC. Ότι έγινε με τα bad kreon rips δηλαδή. Το iXtreme έβλεπε το δισκάκι stealth και το εκτελούσε. Η MS όμως ζητούσε το CRC του ss, και... BAN!!! Επίσης το iso του Guitar Hero 3 είχε bad sectors σε περιοχή που δεν επιρέαζε το παιχνίδι και όλα τα προγράμματα βγάζαν το iso σαν stealth. Mόνο το online check του Μulleter το παρουσίαζε σαν άγνωστο παιχνίδι. Η MS ξέρει που να κοιτάξει για λάθος CRC. Πρακτικά κατά την γνώμη μου, με iXtreme και τσεκαρισμένα copies με το Μulleter δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
Εννοείτε ότι η όλη κουβέντα γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο. Αν δεν κρατάει logs το X360 τότε πως άτομα που παίζαν copies offline φάγαν ban την πρώτη φορά που συνδεθήκαν στο Live;

Δεν αποκλείεται, αλλά επίσης δεν αποκλείεται να μπαίνουν άτομα της MS στα forum και να διαδίδουν τέτοια πράγματα...

Δημοσ.

Νατος κι αυτος...Μπανιαρισμενος κι ετοιμος για λουστραρισμα...

Timekeeper ευχαριστω για την επιβεβαιωση γιατι παραλιγο να βγω τρελος..Να σου πω..Εκεινο το πολυακουσμενο 360 που φτιαχτηκε φοραει samsung ms25 με ixtreme 1.2c..Σε αυτα τα ban τη γλυτωσε, και στα προηγουμενα..Να τ' αφησω οπως ειναι μιας κι ειναι γουρικο ή να τ' αλλαξω :S ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...