Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά έχω flashάρει το hitachi 46d με το XTREME V2.4. Να το αφήσω αυτό ή να βάλω το ixtreme 1.4?

Αν μπαίνεις ή θες να μπεις στο Live μόνο ixtreme...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανενας απο που μπορώ να αγοράσω το τσιπάκι για να φλασάρω Hitachi ver79???

Στο ebay δεν υπάρχει τιποτα...:mad:

Δεν υπάρχει άλλος τροπος, σωστα???? Ούτε αν πάρω άλλο drive από ebay (αφου πρέπει να βγάλω το key πρώτα:mad:)

Δημοσ.
Γνωρίζει κανενας απο που μπορώ να αγοράσω το τσιπάκι για να φλασάρω Hitachi ver79???

Στο ebay δεν υπάρχει τιποτα...:mad:

Δεν υπάρχει άλλος τροπος, σωστα???? Ούτε αν πάρω άλλο drive από ebay (αφου πρέπει να βγάλω το key πρώτα:mad:)

Δεν χρειαζεσαι τσιπακι!

Μονο ενα tutorial για την διαδικασια φλασαρισματος και ενα συμβατο με τη διαδικασια sata controller στην μητρικη σου.

Το πιο δημοφιλες ειναι το via chipset ομως γινεται και με αλλα.

Απλα κανε μια αναζητηση στον γουγλη!

Δημοσ.
Δεν χρειαζεσαι τσιπακι!

Μονο ενα tutorial για την διαδικασια φλασαρισματος και ενα συμβατο με τη διαδικασια sata controller στην μητρικη σου.

Το πιο δημοφιλες ειναι το via chipset ομως γινεται και με αλλα.

Απλα κανε μια αναζητηση στον γουγλη!

gia Hitachi version 79????

Δημοσ.
mythbuster , η Microsoft Ban-άρει με βάση το τι βλέπει μέσα στο Drive κατά τη διάρκεια που είσαι συνδεμένος στο Live. Όσο για το ότι το 360 κρατάει στο σκληρό / στη μνήμη / σε κάποιο Chip το τι παίζεις , είναι βλακείες. Αυτό όμως , μπορεί και να γίνεται , ΑΛΛΑ άμα γίνεται , γίνεται προσωρινά , όταν κλείσεις την κονσόλα τα χάνει αυτά τα στοιχεία (δεν είμαι σίγουρος αν κρατάει στοιχεία η ίδια η κονσόλα δηλαδή , αλλά αν κρατάει , με ένα Restart της κονσόλας χάνονται). By the way mythbuster , μπες στο Skype να τα πούμε λίγο , έχω κάτι ερωτήσεις σχετικά με το φλασάρισμα BenQ ;)

Ολα αυτα δηλαδη για το log file που ελεγε ο garyopa και αλλοι τι ηταν..:fear:....Ο Timekeeper απαντησε σε ενα ποστ αλλα μαλον δεν το πιασες..Πολλοι χρηστες πηραν τηλεφωνο την αντιπροσωπια της Μ$ για καποιο αλλο θεμα και τους ειχε πει οτι το IP τους το βλεπει banned ενω αυτοι ουτε που το ηξεραν μετα το update τον Απριλη-Μαη ενω δεν ειχαν ξαναμπει..Και αλλοι βεβαια ενω εμπαιναν ΧΩΡΙΣ δισκακι (copia) στο drive μπανιαριστηκαν...Αυτο το "παιδι" που σου ειχα πει το ρωτησα.Και πολλες φορες εμπαινε με το δισκακι μεσα αλλα η κονσολα τη γλυτωσε..Εγω σου χω πει πως ολα αυτα ειναι αερολογιες αλλα συνεχιζεις..Οκ....

Δημοσ.
toufas mallon esi ta mperdepses.... Den exw egw hitachi f79 alla apantaw ston filo gust. Alla esi epeidi viazesai na moy ti peis olo .... kaneis.

profanos to post mou anaferotan se 2 atoma.

Δημοσ.
Egw pali me ti seira moy erxomai na rwtisw an yparxei kanena tsipaki gia ta hitachi f79 poy na MHN xreiazetai soldering gia na to topothetiseis.

εγω παλι ερχομαι να αναρωτηθω αν το κανεις απο μαζοχισμο ή πολυ απλα δεν εχεις τι αλλο να κανεις.

Δημοσ.

Μολις εκαψα και επαιξα το assasins creed απο backup!

Το πρωτο backup στην φρεσκοφλασαρισμενη κονσολα μου!

It feels good....

BTW Φοβερο game!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...