Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε γαμωτο θα πρεπει τωρα να αρχισω να σκεφτομαι να κανω κανα update στο firmware του samsung μου..Με το 1.2c εχω μεινει..

Δημοσ.
iXtreme firmware 1.4 ALL VERSIONS

Καλώς τα μας..

"I just flashed my Samsung drive with the 1.4 8X firmware from 1.3 5X and there is a really annoying pitch associated with the 8X firmware. I'm going to try 5X and see if the noise goes away."

"just upgraded my samsung MS28 to 1.4 12x, previously was using 1.3a 12x.

The drive is now very loud, sounds like its vibrating and spinning too fast. Got some stuttering in orange box intro cut scenes then when the drive slowed down it picked up. Going to try 8x firmware. Something seems off about the speed of the disk. It was not this loud on 12x before."

:fear:

Δημοσ.

Εχθες εβαλα την 1.3 ρε γαμ**ο!

Λεω να την αφησω....υπαρχει κινδυνος για μπανιο εαν ολα τα backup (και δικα μου με hotswapp και απο θειο) ελεγχθουν και διορθωθουν με XDVDMulleterBeta10.2 και KreonChecker και ειναι οκ?

Ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο για ελεγχο stealth και ss και λοιπα για να μην υπαρχει προβλημα με την 1.3?

Ειναι καλυτερο το XDVDMulleterBeta10.2 (με την online βαση δεδομενων) ή το xboxbackupcreator?

Δημοσ.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να μπει xbox live χωρίς να έχει συνδεδεμένο σκληρό δίσκο ή κάρτα μνήμης?

Και αυτό το ρωτάω για τον πολύ απλό λόγο ότι οτιδήποτε τρέξεις στη κάθε κονσόλα(Αντίγραφα ή όχι) καταγράφονται στο σκληρό δίσκο ή στην κάρτα μνήμης αρά αν υπάρχει τρόπος να συνδεθείς στο xbox live χωρίς σκληρό δίσκο δεν θα έχεις κίνδυνο banarismatos σωστά?

Δημοσ.

Νομιζω οτι το live ελεγχει το dvd που εχεις στο drive την ωρα που εισαι συνδεδεμενος ασχετα αν το παιζεις ή οχι!

Ασφαλεια επομενως υπαρχει μονο εαν δεν εχεις στο drive αντιγραφο οταν εισαι μεσα στο Live ή εισαι σιγουρος οτι το backup σου ειναι εντελως stealthed.

Τα ανωθεν τα αναφερω με καθε επιφυλαξη καθως ακομα και οι καλυτεροι στο ειδος των backup δεν εχουν καταφερει ακομα να μαθουν με σιγουρια πως γινεται ο ελεγχος στο live!

Δημοσ.

Σε προηγουμενα ποστ αυτο που λεω το αναφερει ο metroid!

Η ms δεν μπορει να ελεγξει το firmware του drive και την ταχυτητα με την οποια διαβαζει τα dvd (πχ. 8χ).

Τα δισκακια ομως πιθανοτατα μπορει και τα βλεπει!

Δες εδω:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=211669&page=159

και εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=211669&page=161

Δημοσ.

mythbuster , η Microsoft Ban-άρει με βάση το τι βλέπει μέσα στο Drive κατά τη διάρκεια που είσαι συνδεμένος στο Live. Όσο για το ότι το 360 κρατάει στο σκληρό / στη μνήμη / σε κάποιο Chip το τι παίζεις , είναι βλακείες. Αυτό όμως , μπορεί και να γίνεται , ΑΛΛΑ άμα γίνεται , γίνεται προσωρινά , όταν κλείσεις την κονσόλα τα χάνει αυτά τα στοιχεία (δεν είμαι σίγουρος αν κρατάει στοιχεία η ίδια η κονσόλα δηλαδή , αλλά αν κρατάει , με ένα Restart της κονσόλας χάνονται). By the way mythbuster , μπες στο Skype να τα πούμε λίγο , έχω κάτι ερωτήσεις σχετικά με το φλασάρισμα BenQ ;)

By the way παιδιά , πριν λίγες μέρες εντοπίστικε ένα πρόβλημα με Altered SS Files από Kreon Ripped Games. Αυτός είναι και ο σκοπός της κυκλοφορίας του iXtreme 1.4 ;)

iXtreme firmware 1.4 ALL VERSIONS

>> A new release of ixtreme firmware, for all versions of drive (except v78/79 hitachi, which maximus will release shortly)..

Features

(v1.4) Disc jitter fix

Note: Everyone is wondering why people were getting banned a few weeks back. Here is a short summary of our speculation:

There are specific timers within the challenge/response protocol that may be checked by MS to determine as criteria for banning. We believe they are measuring one or more to find discrepancies. While a lot of this is speculation, and a lot of data is inaccurate as far as replication due to different mechanics, there may be specific timers that can be easily read. One that we are focusing on has to do with the degree's of disc rotation, which will generate a sum (0,90,180,270) and embed that data within the Security Sector file. Now, we recently have noticed a change within games in regards to that Challenge/Response timer.

We recently found out that new games ripped with kreon drives will give back a degree, that in combination with ixtreme jitter, will produce a 360 degree value. This would be a unacceptable range (should only be 0-359). This is a detectable and possibly a criteria for the recent ban waves. Also, this would explain why some users got banned playing the same games that others played, and did not get banned. The point of jitter is to randomly give back proper values. With that in mind, a random jitter value from a kreon drive, with a random jitter from a ixtreme drive will rarely give back a 360 degree value. This new ixtreme will wrap that value to ensure that no 360 degree value can be submitted.

Now, a note of recommendation, due to statistical findings. We have spent days ripping *thousands* of security sector's with various drive/software combinations and have come to the following:

The most accurate/valid SS replication is done with a samsung drive using Schtrom 360 xtract or XBC. So far, we have seen only a very small percentage of 6701 rips in comparison to kreon. Now, given that, i think it is important to inform that this value was previously normal with older games. It may or may not be normal with *every* new game, but with some so far.

So, if you are planning on backing up your purchased games, please try to use samsung with schtrom 360 xtract or XBC for the most reliable replica possible!!!! This *could* mean the difference from being banned on xbox live, or not.

Now, as always, remember that you are modifying your console *at your own risk*. If you make a backup of your game and play it on xbox live, you will always run a risk of getting your console banned.

This release also comes with firmtool 1.2, here is the changelog:

- Added support for Samsung ms19

- Added prompt for Samsung firmware to copy version strings.

This will allow for those who want their ms25,ms21,or ms19 to report as a ms28.

- Added Xtreme/iXtreme version detection in the hacked source

- Added extra check of BenQ key range for odd BenQ firmware revisions

- Rewrote firmware and version detection. Works properly with all spoofed firmware.

- Added spoofed firmware detection

Όπως καταλάβατε είναι ένα Jitter issue , το οποίο διορθώθηκε στην έκδοση iXtreme 1.4 , οπότε δε χρειάζεται να φτιάξετε τα Bad Kreon Ripped Games ;) Οπότε αναβαθμίζω σε 1.4 και σου'ρχομαι XBOX LIVE !!!

Δημοσ.

Metroid αν τα isos εχουν ελεγχθει με XDVDMulleterBeta10.2 και kreon checker και ειναι οκ ή τα διορθωσω παιζει καποιο prob ή ειμαι ενταξει με ixtreme1.3?

Δημοσ.
Metroid αν τα isos εχουν ελεγχθει με XDVDMulleterBeta10.2 και kreon checker και ειναι οκ ή τα διορθωσω παιζει καποιο prob ή ειμαι ενταξει με ixtreme1.3?

Κατά 99% "ΌΧΙ" :-)

Το 1% το αφήνω ανοικτό , καθώς δεν έχω ψαχτεί αρκετά πάνω στο θέμα "Altered SS Files" και δεν ξέρω αν μπορείς να προβλέψεις άμα θα σου συμβεί.

Δημοσ.

καποιος τροπος ωστε να ανοιξουμε το Xbox 360 argade,χωρις να κωψουμε την ταινια εγγυησης? καποιος τροπος να την ξεκολλησουμε χωρις να φυγει το χρωμα απο την ταινια?

Δημοσ.
Κατά 99% "ΌΧΙ" :-)

Το 1% το αφήνω ανοικτό , καθώς δεν έχω ψαχτεί αρκετά πάνω στο θέμα "Altered SS Files" και δεν ξέρω αν μπορείς να προβλέψεις άμα θα σου συμβεί.

Να υποθεσω οτι εννοεις οχι δεν εχω προβλημα?:-)

Και εγω εκει συγκλινω κατα 99% συμφωνα και με μια ερευνα που εκανα σημερα σε ξενα forum!

Δημοσ.
καποιος τροπος ωστε να ανοιξουμε το Xbox 360 argade,χωρις να κωψουμε την ταινια εγγυησης? καποιος τροπος να την ξεκολλησουμε χωρις να φυγει το χρωμα απο την ταινια?

Δεν ξέρω να απαντήσω στην ερώτησή σου , αλλά θέλω να σου πω ότι είναι ArCade και όχι ArGade. Arcade δηλαδή :P.

Να υποθεσω οτι εννοεις οχι δεν εχω προβλημα?:-)

Και εγω εκει συγκλινω κατα 99% συμφωνα και με μια ερευνα που εκανα σημερα σε ξενα forum!

Ναι , εννοώ ότι 99% δε θα έχεις πρόβλημα :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...