Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
λεω και εγω.δεν τα ανεφερε ο φιλος πιο πανω και μου φανηκε παραξενο.

ειναι και το μονο drive,που βγηκε φλασαρισμενο και για υπολογιστη.

Δε τα ανέφερα καθώς δεν κυκλοφορούν στα Arcade Consoles.

Δημοσ.
Δε τα ανέφερα καθώς δεν κυκλοφορούν στα Arcade Consoles.

οκ.

να σου πω,επειδη απο live δεν ξερω και πολλα,(μονο να τα βρησκω ετοιμα και να τα παιζω :-) ),σε περιπτωση που σε πιασουνε και γινεις μπαν,δεν μπορεις να παιξεις ουτε μονος single player?

βαζεις καποιο πατσακι και επανερχετε μετα,η βγαινει αχρηστη η κονσολα?

Δημοσ.

To xbox live den exei kamia sxesei me to single layer filtate.

Diladi kai na banaristeis tha mporeis aneta na paizeis offline eite single eite 2plo kai oyto kathexeis...

Apla den tha mporeis na paizeis paixnidia mesw xbox live toso apla...

Δημοσ.
Apla den tha mporeis na paizeis paixnidia mesw xbox live toso apla...

οκ.σε περιπτωση που μπαναριστω ομως,υπαρχει τροπος να το διωρθοσουμε η παει αχρηστη η κονσολα?

Δημοσ.

Yparxei prepei na allaxeis mitriki sti konsola soy giati stin oysia mpanaroyn ton serial no tis mitrikis tis konsolas soy kai epeidi einai asimforo oikonomika kalitera an thes mia konsola gia to xbox live na agoraseis mia kainoyrgia.

Panta se periptwsi poy banaristis.

Paidia na rwtisw ki egw kati me ti seira moy.

Otan kaneis test xbox live connectivity kai soy perasei ola ta test tote simainei oti den exeis banaristi h' den to krinoyme apo ekei an exoyme banaristi h' oxi?

Δημοσ.

Έχω μια απορία για την δημιουργία images με το WxRipper.

Η ταινία DVD που θα βάλεις πρώτα, πρέπει να είναι dual layer ? Δοκίμασα να φτιάξω image, βάζοντας μια ταινία single layer, και δεν δούλεψε.

Επίσης, υπάρχει πουθενά κάποιο compatibility list με παιχνίδια άλλων regions που να παίζουν στο Ευρωπαϊκο μοντέλο?

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια γιατι ειμαι σε αδιεξοδο!

Σημερα αποφασισα να φλασαρω την κονσολα και ακομα με αυτο ασχολουμαι....(τα νευρα μου)

Εφτιαξα usb bootable με iprep για ixtreme 1.3 με sata driver nvidia4.

Εχω drive samsung m25.

Μπουταρει κανονικα ομως μολις δινω dsam (iprep τελευταιο) ή idump (iprep παλιοτερο)

και αφου διαλεξω συσκευη xtreme κολλαει στην αναγνωση της συσκευης γραφωντας την port ενω ο δρομεας αναβοσβηνει...το ιδιο και το led της κονσολας χωρις ομως να διαβαζει το firmware.

Δοκιμασα και με ntfsdos boot disk ομως παλι μολις πηγαινει στο 1% πεταει σφαλμα και ζηταει με y/n/all να βγω απο την διαδικασια!

Θα φρικαρω!!

Δημοσ.

Giati pedevese me to iprep afoy sto samsung ms25 mporeis aneta na kaneis ti doyleia soy kai me ena aplo mtkflash poy mporeis na ftiaxeis apo to programma xtreme boot maker 0.5.3. An exeis opoiadipote aporia steile moy minima na se voithisw.

Δημοσ.
Αλλος Fits μας βρηκε..Timekeeper i need help.Τελος.

Υ.Γ. Αυριο ολοι στην παραλια.

Έλα φίλε μου. Στην διάθεσή σου.

Δημοσ.

Διάβασα με πρόσοχη τις απόψεις περί της προέλευσης του μπάνιου. Αν θυμάστε καλά εδώ και μήνες είχα πει ότι ήταν θέμα χρόνου να περάσει η MS στην επίθεση με άλλους τρόπους. Δεν συμφωνώ ότι τρως μπάνιο μόνο αν είσαι Live με κόπια αφού το ΧΒΟΧ360 κρατάει logs για κάθε μας κίνηση και κάθε ύποπτη κίνηση (π.χ εμείς παίζουμε ένα παιχνίδι καμιά εβδομάδα πριν το επίσημο release) παίρνει ένα flag για μπάνιο. Φίλος μου μπαναρίστηκε με το που μπήκε στο Live χωρίς παιχνίδι μέσα. Επίσης πολλοί μάθαν ότι φάγαν ban απο το help-desk της MS. Τέλος για το θέμα του unbanning της κονσόλας μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται ο αριθμός μιας άλλης αμπανάριστης. Οπότε δεν γλυτώνουμε και πολλά σαν τελικοί χρήστες, εκτός απο τους hackers όπου είναι μια σημαντική νίκη.

Δημοσ.
Παιδια μια βοηθεια γιατι ειμαι σε αδιεξοδο!

Σημερα αποφασισα να φλασαρω την κονσολα και ακομα με αυτο ασχολουμαι....(τα νευρα μου)

Εφτιαξα usb bootable με iprep για ixtreme 1.3 με sata driver nvidia4.

Εχω drive samsung m25.

Μπουταρει κανονικα ομως μολις δινω dsam (iprep τελευταιο) ή idump (iprep παλιοτερο)

και αφου διαλεξω συσκευη xtreme κολλαει στην αναγνωση της συσκευης γραφωντας την port ενω ο δρομεας αναβοσβηνει...το ιδιο και το led της κονσολας χωρις ομως να διαβαζει το firmware.

Δοκιμασα και με ntfsdos boot disk ομως παλι μολις πηγαινει στο 1% πεταει σφαλμα και ζηταει με y/n/all να βγω απο την διαδικασια!

Θα φρικαρω!!

Με το iprep - dsam δουλεύει μια χαρά, αλλά πρόσεξε αυτό που σου γράφει να περιμένεις 10-15 sec πριν ανοίξεις το xbox. To timing είναι κρίσιμο, αν πετύχει θα αρχίσει να μετράει μέχρι το 100% και θα σου πει να κάνεις reboot. Θέλει μερικές δοκιμές για να το πετύχεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...