Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Metroid μπορεις να που λυσεις μια απορια.

χωρις να ανοιξουμε το XBOX 360,υπαρχει τροπος να παιξουμε αντιγραμενα παιγνιδια?

υ.γ βλεπω οτι εχεις μια ανεση στο θεμα.

Υπήρχε για κάποιο χρονικό διάστημα. Ήταν ένας Ray150 που είχε βγάλει κάτι Patches με τα οποία Patch-αρες το .iso του παιχνιδιού στο PC σου πριν το γράψεις , και γινόταν Playable σε μη πειραγμένα Drives. Τώρα πια όμως δεν ισχύει αυτό , καθώς η Microsoft ανανέωσε τα μέτρα ασφάλειάς της.

Οχι akalos δεν γινεται..Κι αν στ 'πε καποιος απεχει μακρια απ' το θεμα..

Metroid, το 360 με το οποιο μπαινω live το χα αγορασει απο ενα ¨"παιδι" επειδη ηταν χαλασμενο (ειχε rrod).Το εφτιαξα λοιπον και μπηκε κανονικα live.Το "παιδι" μου ειχε πει πως δεν ειχε φαει ban και οντως ετσι ηταν.Μου ειχε πει επισης πως εμπαινε κι αυτος μονο για τα demo και διαφορα τετοια.Το Μαη που επεσαν τα μπανια αυτο το 360 φοραγε hitachi με απλο xtreme (2.1 νομιζω) και τη γλυτωσε.Μετα αυτο το "παιδι" περιπου κατα τον αυγουστο (τοτε βγηκε το ixtreme, νομιζω) αγορασε ενα MS25 και εκανε spoof στο 360 με ixtreme 1.2c μεσα στο samsung.Μετα απο λιγο του εβγαλε rrod.Αυτο το 360 γλυτωσε και τωρα απο απο τα μπανια (εγω εμπαινα κι επαιζα κανονικα με αντιγραμμενα τον τελευταια μηνα μεχρι να μου τελειωσει το gold).Εγω παντως δεν τα βλεπω και τοσο ξεκαθαρα.Οσο για το αν ειχε δισκακι μεσα στο drive οταν εμπαινε live θα τον ρωτησω και θα ποσταρω.Αυτα.

Περιμένω να μου πεις :-) Εγώ μπήκα σήμερα με άδειο το Tray , έκανα το Fall Update και δεν έφαγα Ban , ήταν όλα κανονικά.

Ναι Metroid εχεις δικιο. Στο πρωτο μου xbox δεν ειχα και ixtreme firmware, ειχα xtreme αλλα μου κανει εντυπωση γιατι απ'οταν εγιναν τα banaρισματα δεν ξανασυνδεθηκα στο Live παρα μονο οταν μετα απο μηνες ηθελα να κανω Update. Τοτε το ανακαλυψα.

Άκου , η Microsoft έχει Database το οποίο κρατάει στοιχεία για το κάθε Serial Number (δηλαδή για κάθε κονσόλα). Ξέρω πολλούς που πάθανε RRoD πριν τα πρώτα Ban-αρίσματα , πήρανε τηλέφωνο μετά τα Ban-αρίσματα για να στείλουν την κονσόλα τους Γερμανία για αλλαγή , και τους είπαν ότι το Serial Number τους είναι BANNED , άρα καταλαβαίνεις ότι και να μην μπήκες όταν αρχίσαν τα Bans , όποτε και να μπεις θα είσαι Banned , καθώς είχες μπε σε Blacklist από παλιά.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Υπήρχε για κάποιο χρονικό διάστημα. Ήταν ένας Ray150 που είχε βγάλει κάτι Patches με τα οποία Patch-αρες το .iso του παιχνιδιού στο PC σου πριν το γράψεις , και γινόταν Playable σε μη πειραγμένα Drives. Τώρα πια όμως δεν ισχύει αυτό , καθώς η Microsoft ανανέωσε τα μέτρα ασφάλειάς της.

ευχαριστω Metroid,το αφηνω οπως ειναι προς το παρον

Δημοσ.
Metroid εσυ με τι drive και τι ixtreme μπαινεις στο live?

Έχω ένα BenQ αλλά δεν έχω βάλει iXtreme ακόμα , είμαι με σκέτο Xtreme. Παρ'όλα αυτά μπαίνω κανονικά στο Live , κάνω τα Updates μου , αλλά υπό κάποιους όρους:

1) Πάντα το Ethernet Cable Plugged Off από την κονσόλα όταν παίζω Copies.

2) Πριν μπω Live , βγάζω το Copy από το Drive ώστε να μείνει άδειο , την κλείνω.

3) Βάζω το Ethernet Cable και την ανοίγω.

Δημοσ.
Έχω ένα BenQ αλλά δεν έχω βάλει iXtreme ακόμα , είμαι με σκέτο Xtreme. Παρ'όλα αυτά μπαίνω κανονικά στο Live , κάνω τα Updates μου , αλλά υπό κάποιους όρους:

1) Πάντα το Ethernet Cable Plugged Off από την κονσόλα όταν παίζω Copies.

2) Πριν μπω Live , βγάζω το Copy από το Drive ώστε να μείνει άδειο , την κλείνω.

3) Βάζω το Ethernet Cable και την ανοίγω.

Ακριβως το ιδιο κανω και εγω μεχρι στιγμης και εχω το extreme.nο μπανιο ακομα ευτυχως

Δημοσ.
Ποιο chipset εχει ακριβως,το Α ή το L?

to chipset einai via vt6421A raid i kartoula douleuei super, evala ixtreme xwris provlima kanena kai simera dokimasa kai copy game kai paizei kanonika

Δημοσ.

λοιπον μαγκες,ερωτηση (για να μην ανοιγω αλλο τοπικ).

στα φλασαρισματα εχω μεινει λιγο πισω.ηξερα για το hitachi και για το toshiba drives.ποια αλλα υπαρχουνε? φλασαρωνται ολα? πρεπει να προσεξω κατι?

η καινουρια εκδοση argade τι drive εχει? φλασαρετε η οχι ακομα?

σημερα η το σαββατο θα παω να χτυπησω και εγω ενα,οποτε πειτε μου αν υπαρχει καποια καινουρια εξελιξη σχετικα με τις νεες εκδοσεις 360 που κυκλοφορουν,και αν πρεπει κατι να προσεξω.

και τι xbox live πακετα σου δινουνε με την αγορα νεας κονσολας?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Λοιπόν , υπάρχουν 3 εταιρίες Drives. Hitachi , Samsung-Toshiba και BenQ.

Οι εκδόσεις των 3 εταιριών είναι οι εξής:

Samsung-Toshiba: MS25 , MS28

BenQ: 1 έκδοση

Hitachi: 78FK , 79FK

Αν θυμάμαι καλά , αυτές είναι όλες (άμα υπάρχουν και άλλες , διορθώστε με).

Λοιπόν , τα Arcade Consoles κυκλοφορούν με Hitachi και BenQ.

Η BenQ έχει μια έκδοση , η οποία φλασάρετε άνετα με iXtreme 1.1 (Stealth) ή με σκέτο Xtreme 1.1 (Not Stealth) αρκεί να έχεις το κατάλληλο Chipset στην μητρική σου. Αν δεν έχεις , τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την PCI Card: http://www.connectland.net/fiche-629-pci_card_combo_sata_150_et_ide_p_ata.html

Η Hitachi έχει 2 εκδόσεις (τουλάχιστον αυτές nowadays) , την έκδοση 78FK και 79FK.

Η έκδοση 78FK φλασάρεται κανονικότατα με το Maximus 360 Firmware Toolbox v4.

Η έκδοση 79FK για να μπορέσεις να τη φλασάρεις , πρέπει να κάνεις Desolder (να αφαιρέσεις δηλαδή) ένα Chip από την πλακέτα του Drive , να την προγραμματήσεις και μετά να την ξανακολλήσεις. Δύσκολη δουλειά όπως καταλαβαίνεις.

Υπάρχει ένας τρόπος να ξεχωρίσεις τα 78FK και τα 79FK από το κουτί του 360 , κάνοντας το εξής: Πήγαινε στο ακόλουθο Site (http://www.360drives.com/list) και δες τα στατηστικά με τα LOT#. Όταν θα πας να αγοράσεις 360 , θα σημειώσεις το LOT# που θα δεις πάνω στο κουτί της κονσόλας. Μετά θα πας σπίτι σου και θα κοιτάξεις στο Site να δεις τι Drive θα έχει πιθανώς. Στο Site μη σε νοιάζει το μαγαζί και η περιοχή , μόνο τα LOT#. Ελπίζω να βοήθησα και να είσαι τυχερός , ώστε να σου βγει BenQ ή Hitachi 78FK ;)

Δημοσ.
ευχαριστω φιλε.

τα Samsung-Toshiba: MS25 , MS28 δεν φλασαρωνται?

και τα 2 φλασαρωνται.

απλα το ms25 ειναι πιο ευκολο απο το ms28.

Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα xbox360 drive απο το ebay το οποίο είναι Hitachi-LG .Το αυτοκόλλητο πίσω από το drive λέει Μοdel: GDR3120-L κατασκευασμένο Δεκέμβριο 2005 και με rom version : 0047dj. Θα μπορώ να το flasaro κανονικά ? Η μήπως είναι αυτό που πρέπει να ξεκολλήσω το τσιπάκι ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

otan o ekprosopos tis ms stin ellada su lei mpanarismeni ine i konsola ti enoi?(mpeno kanonika sto live)i konsola mu ixe erthi apo service kenurgia!!!ixa rod alla ta katafera kai pezo kanonika min to matiakso....

Δημοσ.

Yeah!!!!Αυτα ειναι νεα!!!

Infectus2 Update and 360 Downgrade Tutorials and Tools

>> From Team Infectus:

First of all we want to update you about the lead times of the "very hot" Infectus2 and Argon [D2C Wii] chips.

The Infectus2 release will probably be delayed till after Christmas, because one component necessary for the USB communication is delayed ... we are working hard to find stock anyway!!

Argon production is setup of the middle of next week, we expect to have about 4000pcs in hand on Monday December 17th. All stock is booked, next batch will be available just after Christmas...

* How to update your console to a vulnerable version (4532 or 4548)

* Obtain the CPU keys of your Xbox360 (100% control of firmwares installations)

* Installation of alternatives DASHBOARDS

* Change the DVDKEY in the Xbox360 motherboard

* change the REGION CODE: NTSC-U/C, NTSC/J, PAL, NTSC/KOR

* UNBANN X360 from LIVE with serial change (under development)

* More and more and more in the next months... stay tuned

360 Homebrew σου 'ρχομαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::shifty:

Δημοσ.
και τα 2 φλασαρωνται.

απλα το ms25 ειναι πιο ευκολο απο το ms28.

λεω και εγω.δεν τα ανεφερε ο φιλος πιο πανω και μου φανηκε παραξενο.

ειναι και το μονο drive,που βγηκε φλασαρισμενο και για υπολογιστη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...