Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπηκα ,εκανα το update και ολα ΟΚ...Αυτο ηταν? Περασε?, να κοιταξω για συνδρομη gold δηλαδη?

Υ.Γ. Αν ισχυει αυτο που λεει ο MIKE, οτι εφαγε ban ενω απλα εμπαινε μονο για τα demo, περιπλεκει παρα πολυ τα πραγματα.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρε Metroid δηλαδη για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να τσεκαρουμε και τα CRC και και τα SS με του checker του Kreon σωστα? Για τα CRC απλα παταμε AutoFix στο iso? και αν ειναι ηδη σε δισκακι πρωτα το κατεβαζουμε σαν iso στο σκληρο και μετα το κανουμε AutoFix? Θελει συγκεκριμενη διαδικασια για να το κατεβασουμε απο ενα ηδη back up δισκακι?

Δημοσ.
Μπηκα ,εκανα το update και ολα ΟΚ...Αυτο ηταν? Περασε?, να κοιταξω για συνδρομη gold δηλαδη?

Υ.Γ. Αν ισχυει αυτο που λεει ο MIKE, οτι εφαγε ban ενω απλα εμπαινε μονο για τα demo, περιπλεκει παρα πολυ τα πραγματα.

Φιλε μου η πρωτη μου κονσολα banaριστηκε και μονο που επαιξα ενα κακο game χωρις να ειμαι συνδεμενος. Απλα το κρατησε και οταν συνδεθηκα εφαγα το ban.

Δημοσ.

Βοηθεια!!Εχω προβλημα με το xtreme boot maker...ενω εχω το chipset ich5

a)στην επιλογη xtreme firmware ενω βαζω το f/ware που θελω μου βγαζει το εξης μην. ''you have selected an uknown firmware.would you like to download a firmware definion update?''.Εγω παταω ''no'' και μετα μου εμφανιζει ''unable to find a matching firmware definition.Proceed with caution'' και μετα αντι να βγαζει το ονομα του firmware μου βγαζει κατι αριθμους και

β)στο sata chipset μου βγαζει οτι δεν ειναι ''compatible with MTKFLASH''.Τι να κανω?

Δημοσ.

Νομιζω ειναι λιγο μπερδεμα η φαση.Εγω με φλασαρισμενο hitachi εδω και ενα χρονο δηλαδη παλιο firmware εμπαινα παντα μονο κατεβαζε demos.Εχτες εκανα το update κανονικα.Το εκλεισα και το ανοιξα 2-3 φορες αφου ξανασυνδεθηκα οκ και μετα κατεβασα και demos ok ,no ban μεχρι στιγμης.Οποτε εχω μπει live δεν ειχα ποτε backup dvd στο drive μου.Δεν ξερω ,τι να πω? Ειχα υποθεσει και μετα το χτεσινο οτι σε τσιμπανε μονο οταν διαβαζει το dvd καμια κοπια οταν εισαι στο Live.Tωρα μαυτο που λεει ο Μike μπερδευεται το πραγμα.Σε εμενα παντως μεχρι τωρα ολα οκ.no ban...

Τωρα ειδα και το post του andreas_p.Οποτε μαλλον παιζει ρολο καθαρα αν εχει μπει στην κονσολα nonstealth game.

Δημοσ.

Μη ψάξεις για Gold ακόμα καθώς υπάρχει και η "θολή" υπόθεση με τα altered SS στα Kreon Ripped Games ...

Όσο για αυτό που έγινε με τον Mike , δεν περιπλέκει καθόλου τα πράγματα. Βάζω στοίχημα ότι δεν έπαιζε Copies όταν ήταν συνδεμένος στο Live αλλά μπήκε στο Live να κατεβάσει Demo με Copy μέσα στο Drive (έστω και παλιά να έγινε αυτό). Άμα είναι το Copy μέσα στο Drive είναι σα να το "τρέχεις".

Βρε Metroid δηλαδη για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να τσεκαρουμε και τα CRC και και τα SS με του checker του Kreon σωστα? Για τα CRC απλα παταμε AutoFix στο iso? και αν ειναι ηδη σε δισκακι πρωτα το κατεβαζουμε σαν iso στο σκληρο και μετα το κανουμε AutoFix? Θελει συγκεκριμενη διαδικασια για να το κατεβασουμε απο ενα ηδη back up δισκακι?

Είσαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μπερδεμένος.

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα:

1) Για να είμαστε σίγουροι , πρέπει να Check-άρουμε τα CRC , SS , PFI , DMI , Video Partition στο παιχνίδι μας (είτε είναι στο σκληρό δίσκό σε μορφή .iso είτε είναι γραμμένο σε δισκάκι) με το XDVD Mulleter Beta 10.2. Με το Kreon Checker θα πρέπει να κοιτάμε για τα Altered SS.bins που ανέφερε ο Jimaros σε ένα Post του στη σελίδα #158 αυτού του Thread.

2) Στο XDVD Mulleter δε θα καταλάβεις αν έχει πρόβλημα το CRC , αν πολύ απλά δεν πατήσεις AutoFix. Πατάς AutoFix και το Check-άρει (το CRC) και στο τέλος σου λέει αν χρειάστηκε καμία διόρθωση ή άμα είναι ΟΚ. Αν χρειάστηκε διόρθωση , θα την έκανε μόνο του το XDVD Mulleter.

3) Αν το έχεις γράψει σε DVD το παιχνίδι και δεν το έχεις στον σκληρό , πρέπει να κατεβάσεις το Xbox Backup Creator και να αντιγράψεις το παιχνίδι στο σκληρό σου (σε μορφή .iso) με την εντολή Read , όπως έχω αναφέρει στο Tutorial μου στην σελίδα #154 αυτού του Thread. Αφού το αντιγράψεις , θα Check-άρεις το .iso με το XDVD Mulleter , θα πατήσεις AutoFix και θα φτιαχτεί. Μετά το γράφεις και τελείωσες. Εδώ αξίζει να σημειώσω ότι μπορείς να Check-άρεις το παιχνίδι και απ'το DVD (χωρίς να το αντιγράψεις στον σκληρό) αλλά άμα χρειαστεί διόρθωση , θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου έδωσα παραπάνω.

Ελπίζω να σου έλυσα όλες τις απορίες :-)

Φιλε μου η πρωτη μου κονσολα banaριστηκε και μονο που επαιξα ενα κακο game χωρις να ειμαι συνδεμενος. Απλα το κρατησε και οταν συνδεθηκα εφαγα το ban.

Δεν κρατάει τίποτα. Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα:

1) Δεν έχεις iXtreme Firmware στο 360 σου και συνδέθηκες στο Live με μια οποιαδήποτε κοπια (stealth ή not stealth) και έφαγες Ban επειδή όταν έχεις την κοπιά στο Drive είναι σα να τη "τρέχεις".

2) Έχεις iXtreme Firmware στο 360 σου και συνδέθηκες στο Live με την κακιά κοπιά μέσα στο Drive σου.

Εγώ πιστεύω πως συνέβη το 1ο. Θα ήθελα να σου πω ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η κοπιά. Αν έχεις μια καλή κοπιά (stealth) θα πρέπει να έχεις και iXtreme Firmware στο Drive του 360 σου ώστε να μπορέσει να καλύψει ότι είναι κοπιά.

Νομιζω ειναι λιγο μπερδεμα η φαση.Εγω με φλασαρισμενο hitachi εδω και ενα χρονο δηλαδη παλιο firmware εμπαινα παντα μονο κατεβαζε demos.Εχτες εκανα το update κανονικα.Το εκλεισα και το ανοιξα 2-3 φορες αφου ξανασυνδεθηκα οκ και μετα κατεβασα και demos ok ,no ban μεχρι στιγμης.Οποτε εχω μπει live δεν ειχα ποτε backup dvd στο drive μου.Δεν ξερω ,τι να πω? Ειχα υποθεσει και μετα το χτεσινο οτι σε τσιμπανε μονο οταν διαβαζει το dvd καμια κοπια οταν εισαι στο Live.Tωρα μαυτο που λεει ο Μike μπερδευεται το πραγμα.Σε εμενα παντως μεχρι τωρα ολα οκ.no ban...

Τωρα ειδα και το post του andreas_p.Οποτε μαλλον παιζει ρολο καθαρα αν εχει μπει στην κονσολα nonstealth game.

Δεν είναι καθόλου μπερδεμένη φάση ... Εσύ δεν έφαγες Ban , γιατί πολύ απλούστατα δεν μπήκες στο Live με Copy μέσα στο Drive! Οι άλλοι 2 (Mike , andreasp) βάζω στοίχημα ότι μπήκαν / μπαίνανε στο Live με κοπιά μέσα στο Drive. Και δεν παίζει καθόλου ρόλο αν έχει μπει Not Stealth Game στην κονσόλα , από τη στιγμή που δεν την είχες στο Drive την ώρα που ήσουν στο Live.

Υ.Γ Αν δεν έχει iXtreme Firmware στο 360 σου , ούτε και τα Stealth Games πρέπει να βάζεις μέσα όταν είσαι στο Live , καθώς το απλό Firmware δε μπορεί να καλύψει τα Stealth Games.

Ελπίζω να ξεκαθάρισα την υπόθεση για όλους :-)

Δημοσ.

Metroid μπορεις να που λυσεις μια απορια.

χωρις να ανοιξουμε το XBOX 360,υπαρχει τροπος να παιξουμε αντιγραμενα παιγνιδια?

υ.γ βλεπω οτι εχεις μια ανεση στο θεμα.

Δημοσ.

Οχι akalos δεν γινεται..Κι αν στ 'πε καποιος απεχει μακρια απ' το θεμα..

Metroid, το 360 με το οποιο μπαινω live το χα αγορασει απο ενα ¨"παιδι" επειδη ηταν χαλασμενο (ειχε rrod).Το εφτιαξα λοιπον και μπηκε κανονικα live.Το "παιδι" μου ειχε πει πως δεν ειχε φαει ban και οντως ετσι ηταν.Μου ειχε πει επισης πως εμπαινε κι αυτος μονο για τα demo και διαφορα τετοια.Το Μαη που επεσαν τα μπανια αυτο το 360 φοραγε hitachi με απλο xtreme (2.1 νομιζω) και τη γλυτωσε.Μετα αυτο το "παιδι" περιπου κατα τον αυγουστο (τοτε βγηκε το ixtreme, νομιζω) αγορασε ενα MS25 και εκανε spoof στο 360 με ixtreme 1.2c μεσα στο samsung.Μετα απο λιγο του εβγαλε rrod.Αυτο το 360 γλυτωσε και τωρα απο απο τα μπανια (εγω εμπαινα κι επαιζα κανονικα με αντιγραμμενα τον τελευταια μηνα μεχρι να μου τελειωσει το gold).Εγω παντως δεν τα βλεπω και τοσο ξεκαθαρα.Οσο για το αν ειχε δισκακι μεσα στο drive οταν εμπαινε live θα τον ρωτησω και θα ποσταρω.Αυτα.

Δημοσ.

Ναι Metroid εχεις δικιο. Στο πρωτο μου xbox δεν ειχα και ixtreme firmware, ειχα xtreme αλλα μου κανει εντυπωση γιατι απ'οταν εγιναν τα banaρισματα δεν ξανασυνδεθηκα στο Live παρα μονο οταν μετα απο μηνες ηθελα να κανω Update. Τοτε το ανακαλυψα.

Δημοσ.

παιδια επιδη αυτες τις μερες θα αλλαξω το filmware στο xbox μου,και ηδη κατεβαζω buck up απο το torrent leetch κατεβασα το προ2008 το οποιο αυτος που το ανεβασε λεει οτι δεν ειναι nuked και οτι ειναι stealth...στα σχολια βεβαια ο καθενας ελεγε οτι του ερχοταν...ξερει να μου πει καποιος στα σιγουρα αν ειναι να το βαλω η οχι????επισης αυτες τις μερες το εχω νοικιασει απο 1 dvd club μηπως μπορω να το κανω μονος μου stealth???μη φαω μπαν με το που μπω χωρις λογο...

ευχαριστω...

Δημοσ.

Nuked απ' οτι λενε ειναι αλλα και stealth ειναι. Οπως ειπε κι ο metroid δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατι δεν ειναι ελειπες σε κανεναν sector.

Δημοσ.
ειναι δοκιμασμενη οτι δουλευει?

Ti na pw perasa prin to firmware gia to benq kai ola pigan kala to 8ema einai omws oti den exw akoma copy game gia na to dokimasw exw 3-4 na katevenoun kai 8a doume pantos vrike to drive kai pigan ola kala opos ta lene ta tutorial

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...