Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Loipon.... ta nevra mou>>>:mad:

Molis agorasa ena xbox 360 apo to plaisio sigekrimena auto. Pou lete to vgazw apo to kouti tou to sindew stin tv. to vazw sto revma kai pataw to koumpaki tou gia na anoi3ei... alla tipota. kamia antidrasi. To 3anavgazw apo tin mpriza elegxw ola ta kalwdia to 3anavagw alla tipota. pali kamia antidrasi. Auto prepei na egine 3-4 fores. Tin 5η prospa8eia patwntas to koumpaki tou vre8ika pro ekpli3ews afou emfanistikan ta gnwsta kokkina fwtakia. Diladi eleos. To mixanime den prolave na pai3ei. To kleinw to 3anaanoigw pali ta idia. To afinw kanena 5lepto to 3anavazw stin mpriza pataw to koumpi kai doulevei kirile.... Mexri twra pantws doulevei mia xara.

Ti na kanw??? Na to kratisw i na tous to girisw pisw??? Mipws exw arketes pi8anotites na paradwsei tin psixi tou??? An nai na tous to girisw.

Parakalw peite mou ti gnwmi sas:-(

Έπρεπε να το είχες πάει είδη, μ‘αρέσει που ρωτάς κιόλας.
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο καφενείο του θείου μου πάντως call of duty 4 και halo 3 είναι ok.Δλδ όσοι το δοκιμασαν με το kreon checker ήταν σωστά και pfi,dmi και ss.:eek:Στο mass effect ήταν το πρόβλημα

Δημοσ.

Molis agorasa ena xbox 360 apo to plaisio sigekrimena auto. Pou lete to vgazw apo to kouti tou to sindew stin tv. to vazw sto revma kai pataw to koumpaki tou gia na anoi3ei... alla tipota. kamia antidrasi. To 3anavgazw apo tin mpriza elegxw ola ta kalwdia to 3anavagw alla tipota. pali kamia antidrasi. Auto prepei na egine 3-4 fores. Tin 5η prospa8eia patwntas to koumpaki tou vre8ika pro ekpli3ews afou emfanistikan ta gnwsta kokkina fwtakia. Diladi eleos. To mixanime den prolave na pai3ei. To kleinw to 3anaanoigw pali ta idia. To afinw kanena 5lepto to 3anavazw stin mpriza pataw to koumpi kai doulevei kirile.... Mexri twra pantws doulevei mia xara.

Ti na kanw??? Na to kratisw i na tous to girisw pisw??? Mipws exw arketes pi8anotites na paradwsei tin psixi tou??? An nai na tous to girisw.

Φιλαρακι ακου καλα.Το μηχανημα 360 ειναι γενικως προβληματικο λογω σχεδιασμου γιαυτο και h ms εχει μεχρι τωρα καλυψη για ολα τα 360,γιατι ξερουν οτι αργα η γρηγορα χαλανε ,ειδικα αυτα που δεν ειναι τελευτεας κατασκευης(για να μην γεινουν ρομπα).Τωρα το συγκεκριμενο το δικο σου ασχετως που μετα απο ολα αυτα παιζει αν δεν εχουν περασει μερες πηγαινε επιτοπου στο plaisio και απιτησε να σου δωσουνε αλλο μηχανημα.Οχι να το στειλουνε στην ms διοτι θα τους πεις οτι ητανε faulty απο την αρχη.Στο λεω γιατι νομιζω οτι εσενα δεν θα αργησει καθολου να βγει off...

Δημοσ.

Μπορεί να έκανες κι εσύ καμιά λαλακία με τις συνδέσεις (αν δεν έχει σωστή τροφοδοσία βγάζει 3 λαμπάκια) αλλά καλού κακού γύρνα το μπας και στο αλλάξουν δεν χάνεις τίποτα...

Δημοσ.
Ρε παιδια μην τα πετατε ετσι αυτα...Κανενας μας δεν ξερει πως baniarei η Μ$..Κι εγω το χω παιξει στο live το PES 08 nuked ρε metroid και δεν εφαγα ban.Οντως το κοιταει το crc αλλα δεν ειναι ξεκαθαρη η κατασταση.Κι ουτε προκειται να γινει..Περιμενετε μεχρι το fall update (δηλαδη μεθαυριο) μπας και δουμε κανα φως..Μαλλον παμε για Μεγα διωγμο Νο2..

:mad: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ !!! :mad: Ρε παιδιάκι μου , sorry αλλά τα πήρα τώρα , το ότι είναι NUKED δε σημαίνει ότι έχει BAD CRC !!! Το PES 2008 - RELiSH είναι NUKED επειδή λέει ότι είναι κλεμένο από άλλο GROUP ! Δε λέει ότι έχει BAD CRC !! Ίσα ίσα , στη γραμμή BAD CRC OR NEEDS FIXING λέει No ! Δηλαδή το έχουν τσεκάρει και είναι ΟΚ ! Το ίδιο και με το GAC RELEASE ! Άρα δεν κινδυνεύεις από αυτό. Από το PES 6 - Allstars κινδυνεύεις όμως γιατί εκείνο έχει BAD CRC ! Ο φιλάρας από κει λέει για Allstars έκδοση άρα μιλάει για PES 6 ! Jesus Christ !

Metroid den katalaves ti akrivws rwtaw. Thelw na mathw an yparxei kapoio programma poy na scanari ta games kai na vlepei an einai nuked h' epikindina gia to xbox live akoma kai an einai eidi stealthed pathed.

Kai an einai nuked na ta metatrepei(Enneoite afoy ta peraseis sto skliro disko) se akindina gia to xbox live paixnidia.

To oti mporeis na deis an einai stealthed ta paixnidia me to xdvd mulleter kai to xbox backup creator to xerw.

Κοίτα φίλε μου , άλλο πράγμα Nuked , και άλλο πράγμα το BAD CRC / Not Stealth / Επικίνδυνο. Nuked μπορεί να είναι επειδή είναι κλεμένο από άλλο Group , Nuked μπορεί να είναι επειδή έχει Corrupt Rar και θέλει RarFix ή και για άλλους λόγους. Ποτέ όμως για Bad CRC / Not Stealth / Επικίνδυνο. Το XDVD Mulleter κοιτάει αν είναι Stealth , κοιτάει αν είναι οκ το CRC , άρα αφού κοιτάει αυτούς τους 2 και μοναδικούς παράγοντες που μπορούν να καθιστούν το παιχνίδι επικίνδυνο για Ban , κοιτάει και αν είναι επικίνδυνο για Ban. Τώρα ... nuked δε μπορεί κανένα πρόγραμμα να δει αν είναι καθώς το nuke δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην επικινδυνότητα του παιχνιδιού. Αν ένα παιχνίδι όπως λες είναι Stealth Patched και είναι και πάλι επικίνδυνο , τότε φταίει το CRC , το οποίο κοιτάει το XDVD Mulleter. Και τέλος , μπορεί να τα μετατρέψει σε ακίνδυνα για το Live , αφού μπορεί να φτιάξει τα Stealth αρχεία και το CRC επίσης. Ελπίζω να δεις την ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ απάντηση σε αυτό το Post μου , γιατί η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.

Υ.Γ. Δες τι έγραψα και στον Jimaro από πάνω για να καταλάβεις καλύτερα αν χρειαστεί.

Nuked ή επικινδυνα = οχι stealthed (για xbox τουλαχιστον)= Αρα με το προγραμμα που αναφερει ο Metroid γινεται ο ελεγχος που θες!

Συνηθως nuked λεμε οταν το προγραμμα (βλ. παιχνιδι) δεν εχει κατι στο πακετο που εκδιδουν τα διαφορα scene groups!

π.χ ελειπη rar αρχεια, οχι crack, ή οτιδηποτε κανει το game προβληματικο στην εκτελεση ή την αποσυμπιεση!(κατι σαν δεδομενα που δεν συμπεριληφθηκαν στο release και ειναι απαραιτητα).

Για χβοχ live το μονο που χρειαζεσαι ειναι να ξερεις αν το παιχνιδακι ειναι stealthed!

Το αν το παιχνιδι που κατεβασες ειναι nuked θα το δεις απο διαφορα site που "δημοσιευουν" νεα releases σαν το ABGX που αναφερει σστο προηγουμενο post o Metroid.

Φίλε μου Gust , δεν ειναι Nuked ή επικίνδυνα = Not Stealth , είναι Not Stealth = Επικίνδυνα και Bad CRC or Needs Fixing = Επικίνδυνα , τίποτα άλλο. Το Nuked δεν έχει σχέση με τα Bans , αλλά με τα Scene Rules (πράγμα το οποίο δε θα πρέπει να μας ενδιαφέρει). Διάβασε τι έγραψα στον Jimaro και στον mythbuster από πάνω για να καταλάβεις καλύτερα.

Ρε παιδια αφου το pro 08 το nuked το ixtreme το παιζει μια χαρα τι λετε?..Και λεει οτι ειναι και stealth...Περιμενετε να δουμε τι θα γινει και μην πετατε αερολογιεςςςςςςς..

Το λέω για 5απλή και τελευταία φορά! Nuked δεν παίζει ρόλο με το L-I-V-E ούτε και με το S-T-E-A-L-T-H !!! Και 2ον αυτά που λέω δεν είναι αερολογίες , είναι η αλήθεια και είμαι σίγουρος γι'αυτό καθώς έχω αφιερώσει πάρα μα πάρα πολλές ώρες μπροστά σε Torrents , στο NFOrce Management , στο XDVD Mulleter Developing και στο Live Ban System. Τώρα πείτε ότι θέλετε , η απάντηση είναι εδώ. Αν θέλετε να κάνετε και να ποστάρετε του κεφαλιού σας , εγώ μένω παντελώς αδιάφορος. Συμβουλή: Ψάξτε πρώτα και μιλήστε μετά. :-(

Δημοσ.

Paidia mia grigori erotisi pou den ksero an exei ksanaypothei.

An paro to eksartima-kalodio pou erxete me ton 120GB skliro disko, me to opoio, apo oti ksero metafereis ola ta Data apo ton palio (20GB) ston neo kai to valo na ta metaferei se ena adio, formarismeno, megalyterhs xoritikotitas, tha leitourgisei?

Eyxaristo.

Δημοσ.

Φίλε μου Gust , δεν ειναι Nuked ή επικίνδυνα = Not Stealth , είναι Not Stealth = Επικίνδυνα και Bad CRC or Needs Fixing = Επικίνδυνα , τίποτα άλλο. Το Nuked δεν έχει σχέση με τα Bans , αλλά με τα Scene Rules (πράγμα το οποίο δε θα πρέπει να μας ενδιαφέρει). Διάβασε τι έγραψα στον Jimaro και στον mythbuster από πάνω για να καταλάβεις καλύτερα.

Συμφωνω με αυτα ρε συ Metroid!Μου ειναι απολυτως γνωστα και σε ευχαριστω που τα γραφεις τοσο ξεκαθαρα για ολους.

Εννοωντας nuked = επικινδυνα ενοουσα οτι μπορει αν το release ειναι nuked να μην σου τρεξει καν το παιχνιδι (κυριως rar problem)- υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να εχει συμβει αυτο που ανεφερες με το κλεμμενο release που αναφερεται ως nuked αλλα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!

Απλα προσπαθησα να κανω μια γενικευση κατι σαν κανονα για μεγαλυτερη ευκολια!:-)

Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο Metroid, ο οποίος έχω την εντύπωση ότι είναι από τους ελάχιστους σχετικούς εδώ μέσα.

Καμία σχέση δεν έχει το αν είναι nuked ή όχι το release (αυτό άπτεται των διαφόρων scene rules) με το αν είναι stealth ή όχι.

Δημοσ.

re metroid mhn trelenesai kiollas, otan leme nuked ennooume nuked gia sovaro logo ennoeite, den ennooume epeidh exei kapoio bad rar mesa klp. ta eukolws enooumena paralipontai, nuked>non stealth xairw poli. me tis leksoules tha paizoume twra?. egw den rwtisa genika rwtisa EIDIKA gia to pro evo all stars pou exei bad crc oxi epeidh einai NUKED genika. emathes dio pragmatakia kai prepei na mas ta aradiaseis na se xeirokrotisoume? lol

Δημοσ.

Ayrio vgainei to neo update poy tha paizei divx to 360 swsta? yparxei kapoios tropos na katevasoyme to update apo kapoy wste na to grapsoyme se ena cd kai na kanoyme tin anavathmisi opws kanoyme kai sta nea paixnidia poy xreiazontai update.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...