Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia mporeite poly apla na agorasete me ena 30 - 50 euro ena dvd player poy na paizei ka divx tainies opws p.x. egw exw to pioneer dv-393 poy paizei anetotata kai divx tainies kai me to katallilo firmware vgazei kanonika toys xexwristoys ellinikoys ypotitloys twn tainiwn ara...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kai re gust pote tha vgei afto to update kai mias kai anakoinwthike episima poia ayto einai ena poly kalo neo arkei na ypostirizei kai xexwrista ellinika arxeia ypotitlwn alliws dorwn adorwn...

Kai telos pws mporoyme na kanoyme ayto to update eite mesw kainoyrgiwn paixnidwn poy tha to zitane prin kan xekinisei to paixnidi eite sindeontas to 360 sto net mesw tis thiras lan poy exei sto pisw meros???

Sas eyxaristw poly.

Δημοσ.

Πάει και το δικό μου παίδες...Ούτε ένα χρόνο. Το στέλνω αύριο σε κάτι σαίνια εδώ στο Λονδίνο να μου το φτιάξουν τουλάχιστον να περάσουμε τις γιορτές.

Κάτι εντελώς κουλό:

Πήρα την MS UK και τους ρωτησα τα διαδικαστικα. Με ρωτησε η υπαλληλος εαν η κονσολα μου ηταν banned και της ειπα πως δεν ηταν, πραγμα που ισχυε τουλαχιστον μεχρι να παραδωσει πνευμα (μαρτυς μου ο Privateer :D). Κι ομως αυτη μου ειπε οτι με βλεπει banned απο το serial και οτι ειμαι εκτος εγγυησης. Η κονσολα ειναι softmodded, banned ομως δεν ημουν μεχρι που τα φτυσε...Ban και ROD την ιδια μερα;; What are the odds???

Δημοσ.

Παιδιά , το XDVD Mulleter Beta 10.2 και γενικώς το XDVD Mulleter έχει Database με τα SS.bin , PFI.bin & DMI.bin όλων των παιχνιδιών μέχρι την κυκλοφορία της έκδοσης του XDVD Mulleter Beta 10.2 και έχει και τα Fixes για τα Video Partitions έτσι ώστε να γίνουν τελείως stealth.

Ερώτησή μου τώρα: Έχω ένα παλιό Drive στο PC (βαριέμαι να κοιτάξω μάρκα και τέτοια) το οποίο το έξω ξεβυδώσει και έχω κάνει Hotswapping στο παρελθόν , αλλά τζάπα έκαψα 3 δισκάκια. Δεν είχα SS.bin. Το SS.bin είναι αναγκαίο για να τρέξει το παιχνίδι ? Αν ναι , μπορώ να ξαναδοκιμάσω και να βάλω τα SS.bin , PFI.bin , DMI.bin μέσω του Database του XDVD Mulleter και να δουλέψει ?

Δημοσ.
Kai re gust pote tha vgei afto to update kai mias kai anakoinwthike episima poia ayto einai ena poly kalo neo arkei na ypostirizei kai xexwrista ellinika arxeia ypotitlwn alliws dorwn adorwn...

Kai telos pws mporoyme na kanoyme ayto to update eite mesw kainoyrgiwn paixnidwn poy tha to zitane prin kan xekinisei to paixnidi eite sindeontas to 360 sto net mesw tis thiras lan poy exei sto pisw meros???

Sas eyxaristw poly.

4 Δεκεμβριου θα ειναι διαθεσιμο το update.

Η αναβαθμιση μπορει να γινει μεσω Live ή μεσω αρχειου που θα κατεβασεις και θα καψεις σε cd (για το δευτερο διατηρω μια επιφυλαξη):-)

Δημοσ.
Παιδιά , το XDVD Mulleter Beta 10.2 και γενικώς το XDVD Mulleter έχει Database με τα SS.bin , PFI.bin & DMI.bin όλων των παιχνιδιών μέχρι την κυκλοφορία της έκδοσης του XDVD Mulleter Beta 10.2 και έχει και τα Fixes για τα Video Partitions έτσι ώστε να γίνουν τελείως stealth.

Ερώτησή μου τώρα: Έχω ένα παλιό Drive στο PC (βαριέμαι να κοιτάξω μάρκα και τέτοια) το οποίο το έξω ξεβυδώσει και έχω κάνει Hotswapping στο παρελθόν , αλλά τζάπα έκαψα 3 δισκάκια. Δεν είχα SS.bin. Το SS.bin είναι αναγκαίο για να τρέξει το παιχνίδι ? Αν ναι , μπορώ να ξαναδοκιμάσω και να βάλω τα SS.bin , PFI.bin , DMI.bin μέσω του Database του XDVD Mulleter και να δουλέψει ?

Ωπ..Αυτο δεν το ειχα ακουσει φιλε μου....Αν το dvd mulleter εχει database με SS τοτε θα ξαναδοκιμασω οποτε εχω χρονο το hotswap.Πιστευω να ειναι αξιοπιστη..ΝΑΙ το το SS ειναι υποχρεωτικο για να παιξει ενα game στο 360..Βεβαια απο τη στιγμη που εχεις μια καλη συνδεση ADSL στο ιντερνετ και ενα καλο θειο δε βρισκω λογο να αντιγραφεις τα game του βιντεοκλαμπ..

Δημοσ.

Re paidia xerei kaneis pws tha kanw na paixei to paixnidi toy xbox1 "oddworld munch's odysee" sto xbox360 efoson exw perasmeno sto samsung ms28 tin ixtreme 1.3 alla dokimasa kai me tin xtreme 5.3 gia na dw an paizei sto single layer dvd poy to eixa grapsei alla tsifos. otan to vazw sto xbox360 moy vgazei san minima to exeis : "x: 5829.0 b: 1884.0" parolo poy exw perasei to teleytaio combability update toy 11/2007 poy deixnei oti ypostirizei to sigegrimeno paixnidi.

Exei na proteine kaneis tipota?

Δημοσ.

hello eimai new agorastis tou xbox 360 elite me benq drive kai distixos den vriskw via sata controler iparxei kaneis apo a8ina mou to hackarei as mou kanei ena pm plz thx.

Δημοσ.
Ωπ..Αυτο δεν το ειχα ακουσει φιλε μου....Αν το dvd mulleter εχει database με SS τοτε θα ξαναδοκιμασω οποτε εχω χρονο το hotswap.Πιστευω να ειναι αξιοπιστη..ΝΑΙ το το SS ειναι υποχρεωτικο για να παιξει ενα game στο 360..Βεβαια απο τη στιγμη που εχεις μια καλη συνδεση ADSL στο ιντερνετ και ενα καλο θειο δε βρισκω λογο να αντιγραφεις τα game του βιντεοκλαμπ..

Και φυσικά υπάρχει ο λόγος ότι δε μπορείς να βρεις στο ίντερνετ παλιά παιχνίδια του 360 , τα οποία υπάρχουν στα Video Clubs (και ας μην είναι μεγάλη ποικιλία).

Λοιπόν , έκανα το ρίσκω να κάψω 4ο δισκάκι με θέμα το Saints Row και ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ :lol:

Έκανα Raw Copy με το WxRipper 1.2 , μετά φόρτωσα το .iso που έβγαλα με το XDVD Mulleter Beta 10.2 (το οποίο έχει Database με SS.bin , PFI.bin & DMI.bin μέχρι περίπου την κυκλοφορία του Assassins Creed το οποίο το Database ανανεώνεται σε κάθε έκδοση του XDVD Mulleter) και πάτησα Auto Fix.

Πήρε 2 λεπτάκια να κατεβάσει κάποια στοιχεία για το Video Partition , μετά έβαλε το SS.bin , PFI.bin & DMI.bin , και το έκανε iXtreme Compatible κιόλας :-D Το έγραψα με 2.4χ σε κανα 40λεπτο σε Maxell δισκάκια (που χρησιμοποιώ γενικώς) και δουλεύει κανονικότατα :confused:

Επαναλαμβάνω ότι δε χρειάζεται να χαλάσεις καθόλου λεφτά σε εξοπλισμό. Πιστεύω πως όλοι έχουμε ένα πρόχειρο DVD Drive και έστω μια ταινία αυθεντικιά (χρησιμοποίησα Harry Potter and the Philosopher's Stone που ήταν 7.53 Gb κι ας λένε ότι χρειάζεται 8+Gb).

Δημοσ.
Και φυσικά υπάρχει ο λόγος ότι δε μπορείς να βρεις στο ίντερνετ παλιά παιχνίδια του 360 , τα οποία υπάρχουν στα Video Clubs (και ας μην είναι μεγάλη ποικιλία).

Λοιπόν , έκανα το ρίσκω να κάψω 4ο δισκάκι με θέμα το Saints Row και ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ :lol:

Έκανα Raw Copy με το WxRipper 1.2 , μετά φόρτωσα το .iso που έβγαλα με το XDVD Mulleter Beta 10.2 (το οποίο έχει Database με SS.bin , PFI.bin & DMI.bin μέχρι περίπου την κυκλοφορία του Assassins Creed το οποίο το Database ανανεώνεται σε κάθε έκδοση του XDVD Mulleter) και πάτησα Auto Fix.

Πήρε 2 λεπτάκια να κατεβάσει κάποια στοιχεία για το Video Partition , μετά έβαλε το SS.bin , PFI.bin & DMI.bin , και το έκανε iXtreme Compatible κιόλας :-D Το έγραψα με 2.4χ σε κανα 40λεπτο σε Maxell δισκάκια (που χρησιμοποιώ γενικώς) και δουλεύει κανονικότατα :confused:

Επαναλαμβάνω ότι δε χρειάζεται να χαλάσεις καθόλου λεφτά σε εξοπλισμό. Πιστεύω πως όλοι έχουμε ένα πρόχειρο DVD Drive και έστω μια ταινία αυθεντικιά (χρησιμοποίησα Harry Potter and the Philosopher's Stone που ήταν 7.53 Gb κι ας λένε ότι χρειάζεται 8+Gb).

Nice!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...