Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συμπιεσης με Norton Ghost 15

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το προγραμμα με απολυτη επιτυχια πολλα χρονια απο οταν ηταν σε δισκετα.

Επελεγα μετρια συμπιεση και οταν για παραδειγμα το λειτουργικο επιανε χωρο στον δισκο 30GB το image που εφτιαχνα ηταν καπου στα 22GB.

Δοκιμασα 2-3 φορες και λειτουργικο 25GB μου το κανει σε image με μετρια συμπιεση 42GB !!!!!!!!

Δεν μπορω να το καταλαβω γιατι..

Δημοσ.

Δεν ανεβάζεις και μια εικόνα από την Διαχείριση δίσκων να έχουμε μια καλλίτερη εικόνα της κατάστασης;

Επίσης,μήπως έχεις στο συγκεκριμένο διαμέρισμα επιλέξει το

Συμπίεση της μovάδας δίσκoυ για εξoικovόμηση χώρoυ στo δίσκο;

Δημοσ.

προσεξε μονο ποιον θα δηλωσεις και που. Νασαι σιγουρος ποιος ειναι ο πρωτευον και ποιος ο δευτερευον μη κανεις κανα αναποδο ghost και σβησεις το δισκο σου. Δες στο bios τα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να εκτελείται το Ghost 11.5 ξεκινώντας τον υπολογιστή από διαφορετικό, ειδικά για το σκοπό αυτό μικρης χωρητικότητας σκληρό δίσκο χωρίς Windows (πχ. με DrDOS ή άλλο ελαφρύ λειτουργικό) και όχι από CD;

Δημοσ.

Για πε τι εκανες? Κανονισε να μου πεις οτι δε τοκανες επειδη φοβηθηκες :devil: :rolleyes:

Θα το δοκιμασω σημερα απο το boot cd...Εκανα απεγκατασταση το προγραμμα και το ξαναπερασα αλλα παλι φτιαχνει πολυ μεγαλα αρχεια.

Επειδη το παρατηρησα πρωτη φορα οταν αλλαξα δισκο για τα windows και εβαλα ssd μηπως εχει σημασια ?

Δημοσ.

Σε αυτη την οθονη του Ghost αν κλικαρω την κατω κατω επιλογη μου δημιουργει πολυ φυσιολογικο σε μεγεθος image αλλα δεν ξερω τι σημαινει και κατα ποσο ασφαλες ειναι...

post-40980-0-20760700-1295508413_thumb.png

Δημοσ.

Αυτο δε ειναι απο boot cd ρε γιαννη.

Οχι απο μεσα απο τα windows ειναι κατα την διαρκεια που ξεκιναμε το προγραμμα.

Προσπαθησα να μπουτραω με το cd αλλα πηρα το παρακατω μηνυμα.Με αλλο cd δεν εχω προβλημα.

post-40980-0-25968800-1295515413_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...