Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Χρησιμοποιω το προγραμμα με απολυτη επιτυχια πολλα χρονια απο οταν ηταν σε δισκετα. Επελεγα μετρια συμπιεση και οταν για παραδειγμα το λειτουργικο επιανε χωρο στον δισκο 30GB το image που εφτιαχνα ηταν καπου στα 22GB. Δοκιμασα 2-3 φορες και λειτουργικο 25GB μου το κανει σε image με μετρια συμπιεση 42GB !!!!!!!! Δεν μπορω να το καταλαβω γιατι..
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν ανεβάζεις και μια εικόνα από την Διαχείριση δίσκων να έχουμε μια καλλίτερη εικόνα της κατάστασης; Επίσης,μήπως έχεις στο συγκεκριμένο διαμέρισμα επιλέξει το Συμπίεση της μovάδας δίσκoυ για εξoικovόμηση χώρoυ στo δίσκο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω επιλεγξει καμμια συμπιεση για εξοικονομηση χωρου .Ποτε δεν το εχω κανει.Ευχαριστω Το λειτουργικο ειναι μονο του σε ενα 60αρι ssd δισκο.
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 boot disko εχεις απο το ghost? Αν ναι καντο ετσι και οχι μεσα απο τα windows
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 boot disko εχεις απο το ghost? Αν ναι καντο ετσι και οχι μεσα απο τα windows Εχω .Θα δοκιμασω .Ευχαριστω.
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 προσεξε μονο ποιον θα δηλωσεις και που. Νασαι σιγουρος ποιος ειναι ο πρωτευον και ποιος ο δευτερευον μη κανεις κανα αναποδο ghost και σβησεις το δισκο σου. Δες στο bios τα χαρακτηριστικα.
nikomas50 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να εκτελείται το Ghost 11.5 ξεκινώντας τον υπολογιστή από διαφορετικό, ειδικά για το σκοπό αυτό μικρης χωρητικότητας σκληρό δίσκο χωρίς Windows (πχ. με DrDOS ή άλλο ελαφρύ λειτουργικό) και όχι από CD;
masteripper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μηπως έχεις βάλει την ρυθμιση Sector by Sector...εκει τραβαει και τα σβυσμενα αρχεία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μηπως έχεις βάλει την ρυθμιση Sector by Sector...εκει τραβαει και τα σβυσμενα αρχεία. Που ειναι αυτη η ρυθμιση ????
_Anonymous_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για πε τι εκανες? Κανονισε να μου πεις οτι δε τοκανες επειδη φοβηθηκες
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για πε τι εκανες? Κανονισε να μου πεις οτι δε τοκανες επειδη φοβηθηκες Θα το δοκιμασω σημερα απο το boot cd...Εκανα απεγκατασταση το προγραμμα και το ξαναπερασα αλλα παλι φτιαχνει πολυ μεγαλα αρχεια. Επειδη το παρατηρησα πρωτη φορα οταν αλλαξα δισκο για τα windows και εβαλα ssd μηπως εχει σημασια ?
_Anonymous_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 δε μου εχει τυχει για να γνωριζω γιαννη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτη την οθονη του Ghost αν κλικαρω την κατω κατω επιλογη μου δημιουργει πολυ φυσιολογικο σε μεγεθος image αλλα δεν ξερω τι σημαινει και κατα ποσο ασφαλες ειναι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αυτο δε ειναι απο boot cd ρε γιαννη. Οχι απο μεσα απο τα windows ειναι κατα την διαρκεια που ξεκιναμε το προγραμμα. Προσπαθησα να μπουτραω με το cd αλλα πηρα το παρακατω μηνυμα.Με αλλο cd δεν εχω προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.