arianos16 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 εχω εναν amd athlon ή phenom(δεν θυμαμαι )|| x4 αξιζει να κανω τιποτα?α στα 2,62 ή 2.66 ειναι
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 εχεις καποιο παραπονο απο τις επιδοσεις του υπολογιστη σου? πηγαινε στον πινακα ελεγχου, συστημα και δες ποιον επεξεργαστη εχεις η αλλιως στη γραμμη εντολων γραψε dxdiag πατα ναι και δες
arianos16 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 εχεις καποιο παραπονο απο τις επιδοσεις του υπολογιστη σου? πηγαινε στον πινακα ελεγχου, συστημα και δες ποιον επεξεργαστη εχεις η αλλιως στη γραμμη εντολων γραψε dxdiag πατα ναι και δες οταν το ανοιγω αργει καπως... αυτην τη στιγμη δεν ειμαι στο πισι μου
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 οταν το ανοιγω αργει καπως... αυτην τη στιγμη δεν ειμαι στο πισι μου για αυτο δεν φταιει ο επεξεργαστης σου... αλλα η ο δισκος σου η το λειτουργικο σου δοκιμασε να κανεις καμια εξεταση δισκων και ανασυγκροτηση του δικσου αν παλι δεν εισαι ευχαριστημενος καντο φορματ
LouCi4er Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 οταν το ανοιγω αργει καπως... αυτην τη στιγμη δεν ειμαι στο πισι μου Κοιτα οταν μπορεσεις ποιος ακριβως ειναι ο επεξεργαστης και το καλυτερο μαλλον που μπορεις να κανεις ειναι ενας ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.