beez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρα ειναι τα ακουστικα για την τιμη που εχουν.μολις τα παρελαβα σημερα.απλα μην περιμενεις να σου βγουνε διαμαντακια.για να εχεις ηχο το βραδυ φτανουν. επισης πηρα και το ποντικι.ασχετος που το εδωσα στον αδερφο μου,λιγο που το δοκιμασα μπορω να πω οτι μου αρεσε και με βολεψε πιο πολυ απο το sidewinder mouse. στο πλαι εχει ενα πληκτρο και οχι 2.ενα μεγαλο ειναι συνηθως για το back στον explorer.και τελικα μπορεις να κατεβασεις απο εδω Link και τους drivers για το ποντικι αλλα και το προγραμμα του για να ρυθμιζεις τα κουμπια και το dpi εκει που θελεις.φτιαχνεις και profile. εαν δεν ειχα το sidewinder,σιγουρα θα αγοραζα ενα ακομη για εμενα. στο pc1 κοιταξες? γιατι π.χ. τα manhattan τα εχει 2 ευρώ κατω ξερω γω. γενικα οτι βγαζει crazy sundays το εχει ποιο φθηνα στο pc1. ειναι λιγο αστεια η κατασταση.
vasman15 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 η ιδεα ειναι οτι ηθελα κατι φτηνο και εβλεπα τα manhattan που φιλος πανω λεει οτι επισης ειναι μαπα. αν πας τωρα σε +30 ευρω σιγουρα ειναι αλλη κατηγορια. τι να πω δηλαδη ουτε για 4,60 δεν αξιζουν? λολ τα easytouch δεν ειπε κανεις οτι ειναι κορυφη αλλα μια καθαρα οικονομικη προταση για την κατηγορια τους,με μετρια ως καλη κατασκευη και ηχο...παντως φιλε μου εμενα μπορω να πω οτι με βολεψαν περισσοτερο σε σχεση με τα manhattan ..στην τελικη κανουν οσο ενας καφες στο κεντρο...
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά τα ακουστικά easytouch του link στα ~14 ευρώ δεν αξίζουν καθόλου την στιγμή που με 19 ευρώ αγοράζεις ακουστικά Sennheiser. Ουδεμία σχέση το ένα με το άλλο τόσο σε ποιότητα κατασκευής και βολικότητας στον χρήστη όσο και σε ποιότητα ακουστικής. Προσωπική γνώμη πάντα καθώς τα έχω δοκιμάσει. Τα Manhatan δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θεωρώ σε αντίστοιχο επίπεδο με τα easytouch θα είναι και αυτά. Ενώ η σχεδίασή τους μου δείχνει ότι πρέπει να είναι άβολα.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω με τον lionheart .Kαλυτερα 20-30 Ε και να εχουν μια σχετικη βολικοτητα.
beez Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά τα ακουστικά easytouch του link στα ~14 ευρώ δεν αξίζουν καθόλου την στιγμή που με 19 ευρώ αγοράζεις ακουστικά Sennheiser. Ουδεμία σχέση το ένα με το άλλο τόσο σε ποιότητα κατασκευής και βολικότητας στον χρήστη όσο και σε ποιότητα ακουστικής. Προσωπική γνώμη πάντα καθώς τα έχω δοκιμάσει. Τα Manhatan δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θεωρώ σε αντίστοιχο επίπεδο με τα easytouch θα είναι και αυτά. Ενώ η σχεδίασή τους μου δείχνει ότι πρέπει να είναι άβολα. το θεμα ειναι οτι εγω τα παρηγειλα στα 4,50 ευρω το ενα. δηλαδη με 9 ευρω παιρνω δυο - και για ενα φιλο. δεν ξερω πως εγινε και η τιμη πηγε τωρα 14 ευρω. σιγουρα για 14 ευρω δεν τα επαιρνα.
Constantine_raz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά το mouse το έχω, αξίζει με το παραπάνω τα 25 ευρώ και δεν έχει καμμία σχέση με το mouse της MS που λέτε. Ούτε στα χαρακτηριστικά, ούτε στο μέγεθος, ούτε στο grip, ούτε πουθενά. Επίσης όσο αφορά το κουμπί του αντίχειρα που ανέφερε κάποιος απο πάνω είναι διπλής κατέυθυνσης και όχι ένα. Όσα ανέφερα ήταν μια απλή πρόταση σε κάποιον που ψάχνει οικονομικό mouse αυτή την περίοδο να το σκεφτεί σοβαρά σαν επιλογή. Αυτά. Το κουμπι στα αριστερα ειναι μονο για πισω,δεν εχει αλλο για μπροστα,αλλα κατα αλλα το ποντικι απλα τα σπαει.Το τσιμπησα χθες.Πολλες φορες καλυτερο σε αισθηση απο sidewinder και μαλιστα για οσους θα με καταλαβουν,εχει καποιου ειδους τεφλον απο κατω και δεν,απλα δεν,λερωνεται ποτε ... αξιζει πολυ την αγορα του και το μονο κραξιμο που τρωει στα ξενα sites ειναι για τη τιμη του , καπου στα 70$ περιπου ... Κατ αλλα σε χαρακτηριστικα ειναι απλα πολυ καλο και με ωραιο design .
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Το κουμπι στα αριστερα ειναι μονο για πισω,δεν εχει αλλο για μπροστα,αλλα κατα αλλα το ποντικι απλα τα σπαει.Το τσιμπησα χθες.Πολλες φορες καλυτερο σε αισθηση απο sidewinder και μαλιστα για οσους θα με καταλαβουν,εχει καποιου ειδους τεφλον απο κατω και δεν,απλα δεν,λερωνεται ποτε ... αξιζει πολυ την αγορα του και το μονο κραξιμο που τρωει στα ξενα sites ειναι για τη τιμη του , καπου στα 70$ περιπου ... Κατ αλλα σε χαρακτηριστικα ειναι απλα πολυ καλο και με ωραιο design . Έχεις δίκιο my bad. Το συγκεκριμένο κουμπί δεν συνηθίζω να το χρησιμοποιώ και είχα διαφορετική εντύπωση λόγω μεγέθους. Κατα τα άλλα όπως ακριβώς τα λές. Το συγκεκριμένο mouse δεν έχει καμμία σχέση με το sidewinder και η υφή του υλικού του καθώς και το grip του είναι φοβερό. Όσο αφορά τα πόδια θαρρώ είναι κανονικά teflon. Το έχω κανα 4μηνο - 5μηνο και είναι σαν να το πήρα χτές. Δεν λερώνει, δεν κάνει δακτυλιές λόγω του υλικού και το dpi του είναι αρκετά υψηλό (4000 dpi). Επιπλέον το καλώδιό του είναι καλυμμένο με κορδόνι πράγμα που το κάνει πιο ποιοτικό. Επίσης η ευμεγέθης ροδέλα βολεύει πολύ στο scrolling ενώ ο κόκκινος φωτισμός αυτής καθώς και του λογότυπου της Tt ταιριάζει γάντι σε όσους έχουν πληκτρολόγια με κόκκινο φωτισμό όπως το sidewinder X6.
beez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 εγω παντως δεν πολυεμπιστευομαι προιοντα thermaltake ειδικα για κουτια και ψυξη, ειναι βητα σε σχεση με coolermaster π.χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.