Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 16/1/2011

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συμφωνώ ότι οι Crazy Sundays προσφορες του e-shop.gr δεν είναι άξιες προσοχής. Απλά μαζεύουν 10 προϊόντα, τα βάζουν σε μια λίστα με μεγάλα fonts και τα βαφτίζουν super προσφορές.

δεν μπαίνω καν στον κόπο να ανοίξω τα links τους...

Δημοσ.

Tο mouse πολυ καλο φενεται οντως αλλα εξαντληθηκε ηδη..Οποιος το πηρε ας γραψει μια μικρη κριτικη μπας και το βγαλει ξανα καμια προσφορα..

Δημοσ.

Tο mouse πολυ καλο φενεται οντως αλλα εξαντληθηκε ηδη..Οποιος το πηρε ας γραψει μια μικρη κριτικη μπας και το βγαλει ξανα καμια προσφορα..

Καλα το εχω παραγγειλει 3 ωρες που ειχε ανοιξει το link.ας μου πουνε τωρα οτι δεν υπαρχει.......

Δημοσ.

Παιδιά το mouse το έχω, αξίζει με το παραπάνω τα 25 ευρώ και δεν έχει καμμία σχέση με το mouse της MS που λέτε. Ούτε στα χαρακτηριστικά, ούτε στο μέγεθος, ούτε στο grip, ούτε πουθενά.

Επίσης όσο αφορά το κουμπί του αντίχειρα που ανέφερε κάποιος απο πάνω είναι διπλής κατέυθυνσης και όχι ένα.

Όσα ανέφερα ήταν μια απλή πρόταση σε κάποιον που ψάχνει οικονομικό mouse αυτή την περίοδο να το σκεφτεί σοβαρά σαν επιλογή. Αυτά. :)

απο θορυβο τι λενε τα κλικ ?

Δημοσ.

εγω για τα ακουστικα 8α ψηνομουνα,πρεπει να τα χει βγαλει ξανα 3-4 φορες, ειναι καλα?

εχω αγορασει παρομοια της προηγουμενης προσφορας και της ιδιας μαρκας ,εμενα προσωπικα δεν με βολεψαν καθολου και τα εκανα δωρο....ο ηχος τους ειναι καλος αλλα τα μαξιλαρακια τους ειναι μικρα και μπορω να πω αρκετα σφικτα τοσο που κουραζουν μετα απο λιγο και θελεις να τα πεταξεις απτο παραθυρο...

Δημοσ.

Εγώ πάντως το τσίμπησα το ups γιατί δεν είχα και μου φάνηκε καλή τιμή. Σήμερα μου ήρθε και το έβαλα. Τώρα αν είναι καλό, ένας θεός ξέρει...

Δημοσ.

εχω αγορασει παρομοια της προηγουμενης προσφορας και της ιδιας μαρκας ,εμενα προσωπικα δεν με βολεψαν καθολου και τα εκανα δωρο....ο ηχος τους ειναι καλος αλλα τα μαξιλαρακια τους ειναι μικρα και μπορω να πω αρκετα σφικτα τοσο που κουραζουν μετα απο λιγο και θελεις να τα πεταξεις απτο παραθυρο...

τελικα κατέληξα σε αυτα για μια παρα πολυ φθηνη λύση.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012028

Δημοσ.

τελικα κατέληξα σε αυτα για μια παρα πολυ φθηνη λύση.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012028

Δεν είναι καλά. Κατ' εμέ ακύρωσέ τα αν δεν τα έχεις πάρει ακόμα.

1. Διότι τα είχα πάρει στα 9κάτι ευρώ πρίν κανα δίμηνο στα crazy sundays.

2. Δεν αξίζουν μία. Χάλια ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης, τπτ ιδιαίτερο απο άποψη ακουστικής και εμένα μου φάνηκαν τελείως άβολα στα αυτιά.

Εννοείται ότι τα έδωσα μερικές μέρες μετά 5 ευρώ μόνο.

Αν θέλεις καλά και οικονομικά ακουστικά πήγαινε στην φθηνή σειρά της sennheiser.

Για ακουστικά (headphones) κλειστού τύπου προτείνω αυτά :

http://www.audioshow.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5407&category_id=38&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65

Αν τώρα θέλεις οπωσδήποτε headset (με μικρόφωνο) για sennheiser πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω 30+ ευρώ. :)

Δημοσ.

Δεν είναι καλά. Κατ' εμέ ακύρωσέ τα αν δεν τα έχεις πάρει ακόμα.

1. Διότι τα είχα πάρει στα 9κάτι ευρώ πρίν κανα δίμηνο στα crazy sundays.

2. Δεν αξίζουν μία. Χάλια ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης, τπτ ιδιαίτερο απο άποψη ακουστικής και εμένα μου φάνηκαν τελείως άβολα στα αυτιά.

Εννοείται ότι τα έδωσα μερικές μέρες μετά 5 ευρώ μόνο.

Αν θέλεις καλά και οικονομικά ακουστικά πήγαινε στην φθηνή σειρά της sennheiser.

Για ακουστικά (headphones) κλειστού τύπου προτείνω αυτά :

http://www.audioshow.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5407&category_id=38&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65

Αν τώρα θέλεις οπωσδήποτε headset (με μικρόφωνο) για sennheiser πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω 30+ ευρώ. :)

η ιδεα ειναι οτι ηθελα κατι φτηνο και εβλεπα τα manhattan που φιλος πανω λεει οτι επισης ειναι μαπα. αν πας τωρα σε +30 ευρω σιγουρα ειναι αλλη κατηγορια. τι να πω δηλαδη ουτε για 4,60 δεν αξιζουν? λολ

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα ακουστικα για την τιμη που εχουν.μολις τα παρελαβα σημερα.απλα μην περιμενεις να σου βγουνε διαμαντακια.για να εχεις ηχο το βραδυ φτανουν.

επισης πηρα και το ποντικι.ασχετος που το εδωσα στον αδερφο μου,λιγο που το δοκιμασα μπορω να πω οτι μου αρεσε και με βολεψε πιο πολυ απο το sidewinder mouse.

στο πλαι εχει ενα πληκτρο και οχι 2.ενα μεγαλο ειναι συνηθως για το back στον explorer.και τελικα μπορεις να κατεβασεις απο εδω Link

και τους drivers για το ποντικι αλλα και το προγραμμα του για να ρυθμιζεις τα κουμπια και το dpi εκει που θελεις.φτιαχνεις και profile.

εαν δεν ειχα το sidewinder,σιγουρα θα αγοραζα ενα ακομη για εμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...