Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 16/1/2011

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Για το UPS δεν ξερω, παντως C-Media 8738 τσιπακι, ειχε ως onboard ηχο η μητρικη για τον... Pentium III μου το 1999!!!!

Και το 8768 βγηκε απλα μερικα χρονια μετα.

Δεν αξιζει με καμια παναγια!

Δημοσ.

παιδιά οι μνημούλες τι λένε αξίζουν, σκέφτομαι να χτίσω ένα συστηματάκι μέσα στον μήνα και λέω αν είναι όντως ευκαιρία να τις τσιμπήσω..

Δημοσ.

παιδια καλησπερα μια ερωτηση. Γιατι κανεις ποτε δεν λεει κατι για τις μνημες RAM Kingston που βγαζει καθε Κυριακη σε προσφορα κατω απ τα 50 ευρω?? Ρωταω γιατι πριν 4ς μηνες ειχα αγορασει μνημες OCZ στα 1333mhz με 85 ευρω και θυμαμε οτι ηταν απ τις φθηνοτερες.

Link (96ευρω..)

Δημοσ.

Δυστυχώς άλλο ένα κλασικό crazy sundays χωρίς κάποια φοβερή προσφορά.

Κατ' εμέ το μόνο που αξίζει να προσέξει και να αγοράσει κάποιος απο την συγκεκριμένη λίστα, αν και εφόσον το χρειάζεται, είναι το Gaming mouse της Tt. Στην τιμή αυτή αποτελεί ευκαιρία και είναι καλό mouse, με βαρίδια, υψηλό dpi, με καλό κράτημα και υφή και ωραία εμφάνιση.

Εμένα μου είχε στοιχίσει αρκετά περισσότερο πάντως.

Ο φίλος μας ο skroutz:

Thermaltake mouse Wired laser eSports Black USB Black Retail

Δημοσ.

εγω για τα ακουστικα 8α ψηνομουνα,πρεπει να τα χει βγαλει ξανα 3-4 φορες, ειναι καλα?

Επειδη τα φοραω τωρα θα σου πω:

Το μαξιλαρακι ειναι αρκετα μικρο καλυπτει το αυτι μεν αλλα σε πιεζει αρκετα μετα απο ωρες.

Δεν εχει κλασσικο καλωδιο αλλα με επενδυση (σαν να ειναι μεσα σε κορδονι φαντασου) οποτε και να το πατησεις και να κολλησει στα ροδακια της καρεκλας δεν θα κοπει με το παραμικρο.

Συμβουλη μου;

Τσιμπα τα με κλειστα τα ματια...

Δημοσ.

Κατ' εμέ το μόνο που αξίζει να προσέξει και να αγοράσει κάποιος απο την συγκεκριμένη λίστα, αν και εφόσον το χρειάζεται, είναι το Gaming mouse της Tt. Στην τιμή αυτή αποτελεί ευκαιρία και είναι καλό mouse, με βαρίδια, υψηλό dpi, με καλό κράτημα και υφή και ωραία εμφάνιση.

Ο φίλος μας ο skroutz:

Ωραιο, αλλα δεν μου αρεσει που εχει μονο ενα επιπλεον πληκτρο για τον αντιχειρα.

http://www.techbuy.com.au/p/145311/POINTINGDEVICES_LASER_MICE/ThermalTake/MO-BLK002DT.asp

Θα μεινω με το Sidewinder για καιρο μου φαινεται..

Δημοσ.

Μωρε λες να τσιμπισουμε κανενα ποντικακι.οτι πρεπει για δωρακι ειναι.τα ακουστικα ρε παιδες αξιζουν???σιγα 9 euros ειναι αυτα.τι ποιοτητα να ειναι αραγε....

Δημοσ.

Ο φίλος μας ο skroutz:

σαν αντιγραφη του αντιστιχου MS που βγαζει στα 22 ευρώ μου φαινεται

Δημοσ.

Παιδιά το mouse το έχω, αξίζει με το παραπάνω τα 25 ευρώ και δεν έχει καμμία σχέση με το mouse της MS που λέτε. Ούτε στα χαρακτηριστικά, ούτε στο μέγεθος, ούτε στο grip, ούτε πουθενά.

Επίσης όσο αφορά το κουμπί του αντίχειρα που ανέφερε κάποιος απο πάνω είναι διπλής κατέυθυνσης και όχι ένα.

Όσα ανέφερα ήταν μια απλή πρόταση σε κάποιον που ψάχνει οικονομικό mouse αυτή την περίοδο να το σκεφτεί σοβαρά σαν επιλογή. Αυτά. :)

• Moderators
Δημοσ.

Η κριση στην Ελλαδα αντι να χτυπησει τα μαγαζια χτυπαει τον καταναλωτη:

Αντι να υπαρχουν καλυτερες προσφορες με σκοπο να συγκεντρωσει περισσοτερα κερδη ο καθε επιχειρηματιας μεσω των πολλων πωλησεων, οι προσφορες γινονται ανυπαρκτες παραπλανητικες και αστειες. "Κερδος μεσω των λιγων αισχροκερδων πωλησεων" η μεθοδος αντιμετωπισης της κρισης στην Ελλαδα απο τις επιχειρησεις... Και δεν ειναι μονο το eshop...

Και μη χειροτερα...

Σταματω να κοιτω πλεον τα crazy sundays! Ενω καθε βδομαδα επαιρνα και κατι μεχρι πριν 5-6 μηνες, απο τοτε δεν υπαρχει καμια πραγματικη προσφορα και δεν εχω παρει τιποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...