Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Sony ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!!!

Sed22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμπροκειτο να παιξω με αυτα τα ηχεια σε ενα παρτυ

http://www.sony.gr/product/hfs-mini-systems/mhc-rg495#pageType=Overview

Απο οτι ειδα δεν διαθετουν rca υποδοχες απο πισω..

αμα μπορειτε κατεβασε το ενχειριδιο των ηχειων http://diplodocs.gr/jim/SONY/MHC-RG495-_E

για να δειτε την εικονα των ηχειων απο πισω μηπως μου προτεινετε τπτ αλλο να κανω!

ΗΕLP! :shock:

Δημοσ.

τωρα δουλευει.Βλεπω παντως οτι λεει αναλογικη εισοδος ναι στις προδιαγραφες.

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο κουμπι που αλλαζει τις πηγες αναπαραγωγης;

μηπως σε καποια επιλογη εμφανιζει AUX ως πηγη;

Δημοσ.

τωρα δουλευει.Βλεπω παντως οτι λεει αναλογικη εισοδος ναι στις προδιαγραφες.

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο κουμπι που αλλαζει τις πηγες αναπαραγωγης;

μηπως σε καποια επιλογη εμφανιζει AUX ως πηγη;

Εγω εχω καλωδιο trs σε rca για να το συνδεσο..αμα εχει υποδοχη AUX Ή ακουστικων δεν κανει εκει δουλεια

αμα πας εδω http://www.youtube.com/watch?v=DV9WP2xYbRg

στο 0.25 και μετα πρεπει να λεει audio in εκει..αυτο λεει ? αμα λεει αυτο οντως θα μπορω να το χωσω εκει

Δημοσ.

γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.

το συστημα αυτο εχει μπροστα audio in minijack .Εκει θα ενωσεις τον μικτη (π.χ).

μονο τα ηχεια δεν παιζουν θελουν το συστημα ενισχυσης αυτο η αλλο.

αν τα ενωσεις σε αλλον ενυσχυτη θα παιξουν

Δημοσ.

ναι κατεβασα και το manual και λεει για audio in

αρα απ οτι συσκευη θα παιξεις μουσικη θες ενα καλωδιο που να κανει την εξοδο της συσκευης σου σε καρφι 3.5mm

Δημοσ.

γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.

το συστημα αυτο εχει μπροστα audio in minijack .Εκει θα ενωσεις τον μικτη (π.χ).

μονο τα ηχεια δεν παιζουν θελουν το συστημα ενισχυσης αυτο η αλλο.

αν τα ενωσεις σε αλλον ενυσχυτη θα παιξουν

ναι.το rca θα μπει εκει στο minijack και το trs που εχω εγω θα μπει στην καρτα ηχου μου (audio dj 2)

και μετα απομενουν ρυθμισεις σωστα?για να παιξει απο τον ενισχυτη που εχουν ηδη

Δεν υπαρχει ομως κινδυνος να τα καψω?αμα δεν βαλω κανεναν μικτη?γτ εγω ειχα προθεση να βαλω απευθειας με την κονσολα μου

Δημοσ.

θες ενα mini jack (mini trs) σε trs

δεν θα τον καψεις

Σιγουρα δεν θα τα καψω?γτ μου εχουν πει οτι υπαρχει γενικα κινδυνος επειδη δεν μεσολαβει μικτης και παει απευθειας στην καρτα ηχου και μετα στην κονσολα hercules

Δημοσ.

δεν θα τα καψεις,υπαρχει ο ενισχυτης στην κεντρικη κονσολα στο ηχοσυστημα,και παραπανω ενταση να δωσεις απο αυτη που υποστηριζει στην χειροτερη θα σβησει.

Εχουν ασφαλεια μεσα μην ανησυχεις.

Και σου λεω οτι το ειχα παθει σε ηχοσυστημα jvc 10ετιας και βαλε.

Δημοσ.

δεν θα τα καψεις,υπαρχει ο ενισχυτης στην κεντρικη κονσολα στο ηχοσυστημα,και παραπανω ενταση να δωσεις απο αυτη που υποστηριζει στην χειροτερη θα σβησει.

Εχουν ασφαλεια μεσα μην ανησυχεις.

Και σου λεω οτι το ειχα παθει σε ηχοσυστημα jvc 10ετιας και βαλε.

σε ενα αλλο forum mouειπαν οτι ειναι ευαισθητα γενικα και οτι δεν πρεπει να τα βαζω δυνατα πολυ μεχρι ενα σημειο γτ μπορει να τα καψω κτλπ..ANYWAY..thanks

θα μπορουσα ισως για να ειμαι πιο ανετος να μεσολαβησω μικτη αναμεσα ?ή δεν θα εχει νοημα ?

Δημοσ.

φιλε πραγματικα δεν νομιζω να εχει τοσο ευαισθητα ηχεια

το ηχοσυστημα αυτο που σου λεω εχει αντεξει τα πανδεινα και ακομη παιζει απροβληματιστα.

Κοιτα φυσικο ειναι οταν αρχιζει και παραμορφωνει η ηχος και οι κονοι τερματιζουν να μην το εχεις συνεχεια σ αυτη την ενταση ειναι κριμα για τα ηχεια αφενος μιας και φθειρονται γρηγοροτερα και απο την αλλη θα θερμανεις τον ενισχυτη της sony και μπορει να κλεισει απο θερμοκρασια

Βεβαια σου λεω για ακραιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

φιλε πραγματικα δεν νομιζω να εχει τοσο ευαισθητα ηχεια

το ηχοσυστημα αυτο που σου λεω εχει αντεξει τα πανδεινα και ακομη παιζει απροβληματιστα.

Κοιτα φυσικο ειναι οταν αρχιζει και παραμορφωνει η ηχος και οι κονοι τερματιζουν να μην το εχεις συνεχεια σ αυτη την ενταση ειναι κριμα για τα ηχεια αφενος μιας και φθειρονται γρηγοροτερα και απο την αλλη θα θερμανεις τον ενισχυτη της sony και μπορει να κλεισει απο θερμοκρασια

Βεβαια σου λεω για ακραιες περιπτωσεις.

θα μπορουσα ισως για να ειμαι πιο ανετος να μεσολαβησω μικτη αναμεσα ?ή δεν θα εχει νοημα ?

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι θα βοηθησει σε κατι παρ ολα αυτα δεν χανεις κατι και να βαλεις.

εχω την εντυπωση παντως οτι θα πρεπει να δινεις ενταση και απο τις 2 συσκευες

και απο αυτη που θα παιζεις και απο τον ενισχυτη της sony

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...