nikos232 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας! Έχω ένε toshiba satellite L300 με κάρτα γραφικών:intel gma 4500m. Πως μπορώ να την κάνω να τραβάει περισσότερη μνήμη απο τον υπολογιστή;(αν γίνεται πείτε μου τα βήματα γιατί δεν έχω πολύ μεγάλη γνώση στους υπολογιστές. ευχαριστώ
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν γινεται αυτο που λες μηπως θες να βαλεις περισσοτερη ram στο λαπτοπ σου?
fortenick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Όπως είπε και ο πάνω εχω την εντύπωση οτι δεν γίνετε να το αλλάξεις.Έχει ένα προκαθορισμένο εύρος τιμής που "τραβάει"απο τη ram.Άν παρεπιπτόντως υπάρχει τέτοια ρύθμιση αυτήθα είναι στο bios.
STORM1978 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας! Έχω ένε toshiba satellite L300 με κάρτα γραφικών:intel gma 4500m. Πως μπορώ να την κάνω να τραβάει περισσότερη μνήμη απο τον υπολογιστή;(αν γίνεται πείτε μου τα βήματα γιατί δεν έχω πολύ μεγάλη γνώση στους υπολογιστές. ευχαριστώ την ωρα που θα το ανοιξεις θα πατησεις F2 ή DEL για να μπει στο BIOS. εκει θα ψαξεις να βρεις μια καρτελα που θα λεγεται memory κατι και εκει θα βρεις κατι σαν memory sharing. εκει θα διαλεξεις την μεγαλυτερη τιμη που σου δινει. θα πατησεις save and exit και θα κανει επαννεκινηση και λογικα θα εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.