Προς το περιεχόμενο

πληκτρολόγιο που ξεβάφει !!!

Isokpatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά έχω ένα ''σοβαρό'' πρόβλημα με το laptop μου...Link...το έχω ένα περίπου μηνά και άρχισαν να ξεβάφουν ελαφρά τα πλήκτρα του...τι μπορώ να κάνω γι αυτό?

ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Δημοσ.

Κάλυμμα σιλικόνης για πληκτρολόγιο που εφαρμόζει επάνω. Έχω δει διάφορα στο ebay -φαντάζομαι έχει κι αλλού. Βρίσκεις ένα που να ταιριάζει στο πληκτρολόγιο σου κι τέλειωσες.

Δημοσ.

θα φαίνεται καλά όμως ή θα είναι σαν τυλιξες μια σακούλα?...σκέφτηκα να κόψω κομματάκια αυτοκόλλητης μεμβράνης και να τα βάλλω πάνω από τα γράμματα...θα βελτιωθεί η κατάσταση ή θα γίνουν χειρότερα τα γράμματα ?

Δημοσ.

Ε έχει διάφορα, είναι άλλα που απλά είναι ένα κομμάτι σιλικόνης που μπαίνει από πάνω, ημιδιαφανή ή χρωματιστά,

άλλα πιο διαφανή και έχουν θήκεςγια τα κουμπιά και εφαρμόζει απόλυτα.

και άλλα που απλά δεν πολυ-καταλαβαίνεις καν ότι έχεις κάτι επάνω.

και άλλα που έχουν χρωματίσει και τα 'κουμπιά' από έξω.

Κοιτάς και διαλέγεις ανάλογα με το γούστο σου. Αν πας γι'αυτά που 'κάθονται' κανονικά πάω στα κουμπιά, πρόσεξε να είναι συμβατή η δομή+διάσταση με το πληκτρολόγιο σου.

Για αυτό που λες δεν ξέρω τι επίπτωση μπορεί να έχει η κόλλα της μεμβράνης, πολύ μπελάς μου ακούγεται πάντως, προσωπικά θα προτιμούσα την έτοιμη λύση των παραπάνω.

Δημοσ.

καποιο απο αυτα θα προτιμησω ...σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!

ξερεις αν κατι τετοιο εχουν τα δικα μας τα καταστηματα(multirama,πλαισιο κ.α)?

Δημοσ.

Να 'σαι καλά. Για τους δικούς μας δεν το έχω ψάξει να πω την αλήθεια, λίγο πάνω-πάνω που κοίταξα τώρα τα σάιτ των δύο που ανέφερες, δεν βλέπω κάτι παρόμοιο πάντως. Αν τα έχεις εύκολα στο δρόμο σου όμως, κάνε μια ερώτηση μη σε πάρω και στο λαιμό μου :)

Δημοσ.

αν εισαι σε εγγυηση αλλαγη κ/β αμεσα αν εισαι αθηνα στειλε pm να σου πω που να το φερεις χωρις χρεωση

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα αγόραζα ένα κομμάτι διάφανο αυτοκόλλητο , σαν αυτό που χρησιμοποιούσαμε παλιά για να ντύνουμε τα βιβλία και θα το έκοβα σε μικρά κομματάκια για κάθε ένα πλήκτρο ξεχωριστά.Ξέρω είναι μαζοχιστικό αλλά θα έχεις πιστεύω πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αυτό με το διάφανο αυτοκόλλητο το χρησιμοποιώ αρκετά σε διάφορα αυτοκόλλητα ταμπελάκια που τυπώνω και θέλω η εκτυπώμενη επιφάνεια να είναι προστατευμένη ώστε να μην μουτζουρώνει με τα δάχτυλα (καθότι λευκή).Επίσης αυτό το γυάλισμα που κάνει τους δίνει μια πιο επαγγελματική υφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...