Throumbass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα παιδιά Αυτή τη στιγμή έχω στο PC μου την EN9600GT. Ένα φιλαράκι μου, μου έδωσε μια NGTX275 Twin Frozr που δεν χρειαζόταν. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να ενώσω αυτές τις 2 κάρτες και να δουλεύουν μαζί Είναι εφικτό?? Ευχαριστώ προκαταβολικά
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 sli γινεται μονο σε ιδιου τυπου chip αν δεν κανω λαθος η 9600 εχει G94 chip η gtx 275 δεν νομιζω οτι εχει το ιδιο Για μενα αλλαξε την καρτα σου.Η 275 ειναι πολυ μπροστα απο την 9600.
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δεν χρειάζεται να βάλεις και τις δύο. Η GTX275 έχει παραπάνω από τις διπλάσιες επιδόσεις από μία 9600GT. (αν δε την πολυθέλεις, να μου την δώσεις να στήσω SLi). ;p
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Mπορει να την βαλει για physx την 9600gt μεχρι να την πουλησει ή να την πεταξει ή δε ξερω γω τι.. Λιγα watt παραπανω θα καταναλωνει(αν βεβαια σηκωνει 2 καρτεσ το psu)
Throumbass Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Mπορει να την βαλει για physx την 9600gt μεχρι να την πουλησει ή να την πεταξει ή δε ξερω γω τι.. Λιγα watt παραπανω θα καταναλωνει(αν βεβαια σηκωνει 2 καρτεσ το psu) Ναι αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω. Δηλαδή απλά βάζω και τις 2 κάρτες (εάν τις παίρνει), και μετά περνάω τα drivers και είμαι ok?
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ναι την 275 στο x16 slot σου και την 9600 σε καποιο αλλο. Τα κανει ολα μονο του απλα αυτο που θα χρειαστει να κανεις πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε ειναι να πεταξεις ολους τους παλιους drivers μεσω safe mode(οι καινουργιοι drivers της nvidia εχουν μεσα βεβαια επιλογη clean install) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Throumbass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ναι την 275 στο x16 slot σου και την 9600 σε καποιο αλλο. Τα κανει ολα μονο του απλα αυτο που θα χρειαστει να κανεις πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε ειναι να πεταξεις ολους τους παλιους drivers μεσω safe mode(οι καινουργιοι drivers της nvidia εχουν μεσα βεβαια επιλογη clean install) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οκ, σ'ευχαριστώ πολύ Αν και τώρα έχω άλλο πρόβλημα... lol Δεν την παίρνει την 275, επειδή απ'ότι φένεται το τροφοδοτικό μου δεν είναι αρκετά δυνατό Σύνδεσα την κάρτα, αλλά η κάρτα έχει 2 υποδοχές για το βύσμα που βάζεις, απο το τροφοδοτικό για power supply (δεν ξερω πως λεγεται ), αλλά εγώ σύνδεσα μόνο το ένα (μιας και δεν έχει άλλο το τροφοδοτικό μου), με αποτέλεσμα το PC να ξεκινά μεν, αλλά να μην ανοίγει δε. Λογικά αυτό δεν είναι το πρόβλημα?? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.. Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικά
Sitios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου, το τροφοδοτικό σου μάλλον είναι μικρό ή/και παλιό... Αλλά και πάλι, παρόλο που δε βγάζει 2 εξάπινα για να συνδέσεις την 275gtx, μπορείς να πάρεις έναν τέτοιο "διακλαδωτή", ο οποίος να παίρνει ρεύμα από ένα τετράπινο και να βγάζει 2 εξάπινα. Anyway, στη θέση σου θα έκανα το εξής: Θα κοιτούσα τι τροφοδοτικό έχω... αν είναι κάτω από 500W, θα άλλαζα τροφοδοτικό πρώτα... αφού γίνει αυτό, θα σύνδεα όλη την τροφοδοσία στην 275GTX (και τα δύο εξάπινα) και άλλο ένα εξάπινο στην 9600GT και θα την χρησιμοποιούσα σαν physX... το μόνο που χρειάζεται ίσως να κάνεις, είναι, αφού βάλεις τον τελευταίο driver από NVIDIA να πας στον πίνακα ελέγχου της NVIDIA και να επιλέξεις για physX την 9600GT (και όχι το Automatic που είναι προεπιλεγμένο). Καλορίζικο το καρτόνι... Φιλικά...
Throumbass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου, το τροφοδοτικό σου μάλλον είναι μικρό ή/και παλιό... Αλλά και πάλι, παρόλο που δε βγάζει 2 εξάπινα για να συνδέσεις την 275gtx, μπορείς να πάρεις έναν τέτοιο "διακλαδωτή", ο οποίος να παίρνει ρεύμα από ένα τετράπινο και να βγάζει 2 εξάπινα. Anyway, στη θέση σου θα έκανα το εξής: Θα κοιτούσα τι τροφοδοτικό έχω... αν είναι κάτω από 500W, θα άλλαζα τροφοδοτικό πρώτα... αφού γίνει αυτό, θα σύνδεα όλη την τροφοδοσία στην 275GTX (και τα δύο εξάπινα) και άλλο ένα εξάπινο στην 9600GT και θα την χρησιμοποιούσα σαν physX... το μόνο που χρειάζεται ίσως να κάνεις, είναι, αφού βάλεις τον τελευταίο driver από NVIDIA να πας στον πίνακα ελέγχου της NVIDIA και να επιλέξεις για physX την 9600GT (και όχι το Automatic που είναι προεπιλεγμένο). Καλορίζικο το καρτόνι... Φιλικά... Ok, μάλλον αυτό θα κάνω Σ'ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.