Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 χαιρετω την κοινοτητα. Ψαχνω εδω και ωρα να βρω πως μπορω να απενεργοποιησω τις πληροφοριες που δειχνει κατω απο το ονομα χρηστη σε windows xp για να γινω πιο κατανοητος:στην αρχικη οθονη που γραφει το καλως ορισατε εχει δεξια τα ονοματα χρηστη. Θυμαμαι πριν καιρο με εβαζε αυτοματα στο να πληκτρολογησω τον κωδικο μου και να εισελθω.Εδω και ποσο καιρο(ουτε εγω ξερω)μου λεει ποσα email εχω μη αναγνωσμενα και ποσα προγραμματα εκτελουνται και πρεπει να κλικαρω στο ονομα χρηστη μου και μετα να βαλω τον κωδικο μου για να εισελθω. Σ αυτο να συμπληρωσω οτι για τα mail μου το λεει ακομη και μετα απο τερματισμο παροτι δεν αποθηκευω-δεν εχω αποθηκευσει τον κωδικο προσβασης μου ποτε Αυτο λοιπον θελω να αλλαξω αλλα δεν βρηκα ακρη. Πηγα στο wiki του φορουμ και βρηκα μια λυση που ελεγε αυτο-> http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/windows/windows-xp-tweaks-part-1-r66#content12 αλλα δεν μπορουσε να καταχωρηθει Περα απο αυτο δεν θελω κατι τετοιο,θελω να γυρισει οπως ηταν παλιοτερα. Εχει κανεις καμια ιδεα; Κατι να κανω; Για ιο σκαναρα παντως αν και δεν πιστευω οτι ειναι κατι τετοιο.
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 νομίζω πως οφείλεται σε κάποιο πρόγραμμα windows live ή στο outlock
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 outlook δεν χρησιμοποιω.. αλλα και παλι εδω και 1,5 χρονο χρησιμοποιω msn Και το windows live mail χωρις να εχω αλλαξει καμια ρυθμιση ουτε ειχα αποθηκευσει κωδικο ποτε..
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 μήπως πάτησες αυτόματη σύνδεση (συνεπάγεται με αποθήκευση κωδικού) στο windows live mail? μήπως έκανες καμία επανεγκατάσταση και πείραξες κάτι? μήπως έγινε καμία ενημέρωση στο MSN ή στα windows? λογικά κάτι άλλαξε στην ανάγκη απευθύνσου στην μικρομαλακήν
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 στο πρωτο το ειχα πατησει αρχικα αλλα μετα δεν το ηθελα-δεν υπηρξε καμια διαφορα τοσο καιρο(πριν 6 μηνες το εβαλα μονιμα αποθηκευμενο αλλα δεν μου εδειχνε στο log in τα email τσεκαρισμενο σιγουρα!!)διεγραψα τελειως τον λογαριασμο μου αλλα παλι μου δειχνει τα μη αναγνωσμενα μηνυματα-λες και καπου εχει προσβαση το ρημαδι!!! το αστειο ειναι οτι μπαινω msn απο τον σταθερο μου που δεν εχει το windows live mail πανω ουτε εχω αποθηκευσει τον κωδικο μου ποτε και ακομη κ εκει μου κραταει τα μη αναγνωσμενα μηνυματα στην αρχικη οθονη επανεγκατασταση καμια και τιποτα τσεκαρισμενο τα windows εχουν βαλει πολλες ενημερωσεις και πιστευω οτι κατι γινεται απο καποια ενημερωση και μετα!(δεν νομιζω οτι μου το κανει και στα 2 μηχανηματα εντελως τυχαια.Να εχουν δλδ και τα 2 και τον αριθμο των ανοιχτων προγραμματων και τα μη αναγνωσμενα email) Μηπως φταιει το οτι καποτε ενεργοποιησα και στα 2 μηχανηματα δευτερο λογαριασμο;;Πλεον δεν υπαρχει ο δευτερος
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ... δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δεις τις προηγούμενες ενημερώσεις, μα απο εδώ και πέρα να βλέπεις πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 τωρα που το σκεφτομαι παντως,το εχω δει και σε αλλα μηχανηματα φιλων που ειχαν xp με 2 λογαριασμους,δεν ξερω τι να πω η αληθεια ειναι οτι στο netbook μου δεν με απασχολει απλα δεν θελω να φαινεται στον σταθερο οποτε χρειαστει να μπω απο εκει anyway σ ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες με το θεμα μου,θα δω μηπως μπορεσω και καταφερω τιποτα αλλο
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 παρακαλώ, κάποια στιγμή θα ζητήσω και εγώ βοήθεια...
nikomas50 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αν εγκαταστήσεις το free tool Tweak UI της Microsoft: http://download.micr...ySetup_ia64.exe Έναρξη/Όλα τα προγράμματα/ Microsoft PowerToys for Windows XP/Tweak UI/κλικ στο + του Logon/Autologon/Τσεκ στο κουτάκι/Αναγραφή ονόματος χρήστη/Κλικ στο Set password/Εισαγωγή και επιβεβαίωση της password που δίνεις για είσοδο και απαλλάσσεσαι από την εμφάνιση της οθόνης υποδοχής
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 μα το θεμα ειναι οτι θελω την οθονη υποδοχης φιλε μου. Σ ευχαριστω παντως
nikomas50 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πάλι με το ίδιο προγραμματάκι γίνεται: Έναρξη/Όλα τα προγράμματα/ Microsoft PowerToys for Windows XP/Tweak UI/κλικ στο + του Logon/Unread Mail αφαιρείς το τικ από το Show unread mail on Welcome screen/OK Πιθανόν το αποτέλεσμα να φανεί μετά την επανεκκίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.