Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με το Wifi του Macbook pro model 2010

misos88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας , πριν 2 μήνες περίπου αγόρασα το πρώτο μου Macbook pro( είναι το μοντέλο με τον i5 kai ta 320gb σκληρό, 15 άρι φυσικά. Μέχρι και πριν 4 μέρες μου δούλευε τέλεια απλά μου παρουσίαζει συνέχεια αποσυνδέσεις από το Wifi, έχω ένα ρούτερ cisco linksys to 120N φανταστικό. Με το άλλο μου λαπτοπ ενα Hp Pavilion 1030ev το σήμα ειναι στο φουλ. Και το Macbook και το HP βρίσκονται στα 2 μέτρα απόσταση από το ρούτερ.Με το που πηγαίνω το MB κοντά στο 1 μέτρο απο το ρουτερ ξαναπιάνει σήμα.Φοβάμαι να πιστέψω οτι μπορεί να έχει πρόβλημα στο Hardware το ΜΒ ...να ενημερώσω ότι όταν έκανα το τελευταίο Update του MacOs που προστέθηκε το Appstore παρατήρησα τις αποσυνδέσεις.Αν έχει κάποιος καμία ίδεα να ρίξει ευχαρίστως...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας , πριν 2 μήνες περίπου αγόρασα το πρώτο μου Macbook pro( είναι το μοντέλο με τον i5 kai ta 320gb σκληρό, 15 άρι φυσικά. Μέχρι και πριν 4 μέρες μου δούλευε τέλεια απλά μου παρουσίαζει συνέχεια αποσυνδέσεις από το Wifi, έχω ένα ρούτερ cisco linksys to 120N φανταστικό. Με το άλλο μου λαπτοπ ενα Hp Pavilion 1030ev το σήμα ειναι στο φουλ. Και το Macbook και το HP βρίσκονται στα 2 μέτρα απόσταση από το ρούτερ.Με το που πηγαίνω το MB κοντά στο 1 μέτρο απο το ρουτερ ξαναπιάνει σήμα.Φοβάμαι να πιστέψω οτι μπορεί να έχει πρόβλημα στο Hardware το ΜΒ ...να ενημερώσω ότι όταν έκανα το τελευταίο Update του MacOs που προστέθηκε το Appstore παρατήρησα τις αποσυνδέσεις.Αν έχει κάποιος καμία ίδεα να ρίξει ευχαρίστως...

Δοκίμασες και σε άλλα ασύρματα δίκτυα?

Δημοσ.

το πιο πιθανό πρόβλημα με τη Wireless κάρτα του.

π.σ το εχει παρατηρησει κανεις αλλά όσο παιρνάει ο καιρός όλο και περισσοτερα τα προβλήματα, με τα πιο συνηθησμένα τα Hardrives και τα ωραίοτατα Super drives.

είτε αυξήθηκε κατα πολύ το αγωραστικό κοινό η ποιότητα αρχίζει σιγά σιγά και πέφτει κατακόρφυφα.

Δημοσ.

παιδια πως κανω hardware test? και επισης απο εκει που το πηρα δεν ξερω αν κανουν service.

Το βρήκα και το έκανα το hardware test πατώντας το D συνεχόμενα κάτω κατα την εκκίνηση. Ολοκληρώθηκε το test και δεν βρήκε κάτι. Μήπως συμβαίνει κάτι με το τελευταίο update...μου φαίνεται και πιο αργό το MB γενικότερα...!!!

Δημοσ.

αφου το λες και μονος σου οτι οταν εκανες το update σου εμφανιστηκε το προβλημα ... δεν πιστευω να εχει προβλημα το hardware...

Δημοσ.

Πως μπορώ να πάω στην αμέσως προηγούμενη εκδοση λογισμικού? τώρα βρίσκομαι στην 10.6.6 !ξέρει κανείς πως μπορώ να πάω στην 10.6.5 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...