kospoz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Γεια σε ολους.Θελω να αντιγραψω ενα αρχειο βιντεο απο το ιντερνετ στο σκληρο δισκο.Υπαρχει καποιο προγραμμα για να κανει αυτη την δουλεια? Καμια αλλη ιδεα για το πως μπορω να το κανω?
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Απο ποιο domain και τι είδους βιντεο (π.χ. flv) Αν μπορείς δώσε το πλήρες url
kospoz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Απο ποιο domain και τι είδους βιντεο (π.χ. flv) Αν μπορείς δώσε το πλήρες url Συγκεκριμένα θέλω να αντιγράψω το καφε της χαρας το οποίο το έχει ο ΑΝΤ1 στην ιστοσελιδα http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_g_j_t_g_w_s7qeng%3d και επειδη δεν μπορω να κάνω download με καποιο προγραμμα γιαυτό ρωταω μήπως υπαρχει ο τροπος της αντιγραφης
JohnXarxas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 κατέβασε κάποιο πρόσθετο από τον browser που χρησημοποιείς (ιδιέταιρα στον firefox υπάρχουν πολλά) και αν δεν τα καταφέρεις, νομίζω το real player θα σε ικανοποιήσει
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ψάξε στο forum για ΑΝΤ1 και θα βρεις τη λύση. Έχει συζητηθεί JohnXarxas αυτά που λες δεν πιάνουν στο streaming του ANT1
JohnXarxas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τα πρόσθετα όντως, αλλά το real player νομίζω πως έπιανε... τώρα το έχω ξεφορτωθεί...
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τα πρόσθετα όντως, αλλά το real player νομίζω πως έπιανε... τώρα το έχω ξεφορτωθεί... Δηλαδή αναιρείς αυτό που πρότεινες νωρίτερα (Firefox οχι - real player νομιζεις)
JohnXarxas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή αναιρείς αυτό που πρότεινες νωρίτερα (Firefox οχι - real player νομιζεις) όχι, υπάρχει περίπτωση να βρεις πρόσθετο που να σου κάνει to real player μπορεί να κάνει. "αν δεν τα καταφέρεις" είπα "νομίζω το real player" είπα. δεν υποσχέθηκα ούτε σου είπα ότι δεν πρόκειται να βρεις κάτι Υ.Γ. στέλνεις link από το φόρουμ του ΑΝΤ1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.