Προς το περιεχόμενο

αγορά κιθάρας από Tradetang

sotos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Σκεφτομαι να αγορασω μια κιθαρα απο το κινεζικο site TRADETANG και ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος γενικα γι αυτο το site δηλαδη αν ειναι αξιοπιστο και αν καποιος εχει αγορασει κατι!Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν μου κάνει για πολύ σόι το site πάντως εμένα... Με μια πρώτη ματιά βρήκα και μερικά συντακτικά λάθη που είναι χαρακτηριστικό ενός site - απάτης

Δημοσ.

Δεν μου κάνει για πολύ σόι το site πάντως εμένα... Με μια πρώτη ματιά βρήκα και μερικά συντακτικά λάθη που είναι χαρακτηριστικό ενός site - απάτης

Το ειδα σε επισημη διαφημιση στο youtube (οχι σε βιντεακι) και σκεφτηκα οτι δεν μπορει οποιος να ναι να βαζει διφημιση στο youtube και να δησφιμει ενα τοσο μεγαλο site!

Δημοσ.

Διάβασε εδώ φίλε μου.Δεν θα στο προτεινα.

Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια!Αυτο που καταλαβα παντως (με τα λιγα αγγλικα που ξερω) ειναι οτι οι περισσοτεροι ειχαν προβλημα με το οτι τα πραγματα που αγοτασαν δεν ειναι γνησια!

1= Δεν εχω την ψευδαισθηση οτι αυτο που θα αγοραζα θα ηταν και γνησιο οταν η πραγματικη του αγορα απεχει τοσο πολυ απο αυτη του TRADETANG

2=Αν το καλοσκεφτουμε στην τελικη τα περισσοτερα πραγματα φτιαχνονται στην Κινα απλα μετα μπαινει μια (ΜΕΓΑΛΟΤΑΜΠΕΛΑ)φιρμας και μοσχοπωλουντε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...