Προς το περιεχόμενο

CosmoScience Rss

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ανοίγω αυτό το τοπικ με σκοπό την ανακοίνωση των νέων αναρτήσεων του CosmoScience

To CosmoScience είναι εναι ιστολόγιο που διαπραγματεύεται διάφορα επιστημονικά θέματα αλλά και πολλά θέματα αστρονομίας που είναι το πάθος μου . Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο κάνω μια προσπάθεια να αποτυπώσω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου πάνω σε διάφορα επιστημονικά θέματα.

Επίσης αν σας αρέσει μπορείτε να γίνετε μέλος και στην παρέα μας στο Facebook ;)

Σκοπός αυτού του τόπικ είναι όποτε δημοσιεύω κάποια νέα ανάρτηση , θα αναρτώ εδω το λινκ με τον τίτλο για να μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα θέματα και αν θέλετε να τα σχολιάζουμε κιόλας good2.gif

Ξεκινάω λοιπόν απο σήμερα την Rss ενημέρωση , ελπίζω να το βρίσκεται ενδιαφέρον το ιστολόγιο και να με επισκεπτεστε συχνα.. ok.gif

Nέο Άρθρο :

Ο Δρ. Σταμάτης Κριμιζής “Στα Άκρα”

Μια πολύ σπουδαία φυσιογνωμία . Ένας άνθρωπος που έφτασε στα πέρατα του ηλιακού μας συστήματος μέσα απο τις αποστολές της NASA στις οποίες έχει πάρει μέρος. Ένας απο τους Έλληνες που μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό. ΔΕΙΤΕ ΤΟ .. ΑΞΙΖΕΙ !!!!

Δημοσ.

Προστέθηκε νέο υλικό στις ενότητες LINKS και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΟ και ταξινoμήθηκαν σε πινακες για να είναι πιο ευαναγνωστα :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...