an19gi75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα αντίγραφο win 7 premium από γνωστό eshop με άδεια χρήσης oem. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την άδεια.Η ενεργοποίηση έγινε κανόνικά μέχρι ...χθες και μετά από ένα update μου εμφανίζει μήνυμα κάτω δεξιά "win 7 built 7600 αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο".Ο υπολογιστής που έκανα την εγκατάσταση δεν ήταν καινούργιος αλλά και το μαγαζί δεν είναι τυχαίο. Τι συμβαίνει;Αν κάνω format και ξανά εγκατάσταση θα έχω πρόβλημα;
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καταρχήν ήδη έχεις πρόβλημα αφού αναγνωρίζει οτι δεν ειναι γνήσιο. Ακόμα και format να κάνεις, πάλι θα έχεις το ίδιο πρόβλημα γιατί μάλλον ο σειριακός σου εχει γίνει blacklisted. Τι εννοείς σε διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με την άδεια; Από τη στιγμή που αγοράζεις αυθεντικό λειτουργικό σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Μήπως σου κανανε καμια «μαγαποντια»; Τι θα έκανα στη θέση σου. Θα επικοινωνούσα με το κατάστημα και θα ζητούσα εξηγήσεις και αν δεν μου βρούνε λύση, να σου δώσουν πίσω τα χρήματα σου. Αν και πάλι σου κάνουν νάζια πες τους οτι είσαι στο τσακ να πάρεις τηλεφωνο την ms και την bsa. Το να σου βάλουν μαϊμού λογισμικό εν γνώση σου είναι άλλο θέμα, αλλά να πληρώσεις για μαϊμού ... θα τους τσιτσίριζα. Όταν λες γνωστό eshop;
an19gi75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τα win7 τα εγκατέστησα πριν αρκετούς μήνες.Το κουτί που περιείχε το cd έγραφε ότι το συγκεκριμένο λογισμικό συνοδεύει μόνο καινούργιο υπολογίστη κάτι που δεν συνέβαινε με εμένα.Η άδεια αυτή είναι η Oem και σε αναζήτηση που είχα κάνει σχεδόν όλα τα eshops αυτήν πλασάρανε.Μάλιστα επειδή έγινα επίμονως ο υπάλληλος μου τιμολόγησε και ένα καλώδιο σύνδεσης ώστε να φάινεται ότι το cd συνοδεύει hardware.Προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω ενημερώσεις αν και η αρχική ενεργοποίηση με το κλειδί του προιόντος είχε γίνει κανονικά.Το μαγάζι είναι από τα παλαιότερα του χώρου, δεν γνωρίζω αν μπορώ να γράψω το όνομά του αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα και αν δεν βγάλω άκρη θα επικοινωνήσω με την microsoft.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τα win7 τα εγκατέστησα πριν αρκετούς μήνες.Το κουτί που περιείχε το cd έγραφε ότι το συγκεκριμένο λογισμικό συνοδεύει μόνο καινούργιο υπολογίστη κάτι που δεν συνέβαινε με εμένα.Η άδεια αυτή είναι η Oem και σε αναζήτηση που είχα κάνει σχεδόν όλα τα eshops αυτήν πλασάρανε.Μάλιστα επειδή έγινα επίμονως ο υπάλληλος μου τιμολόγησε και ένα καλώδιο σύνδεσης ώστε να φάινεται ότι το cd συνοδεύει hardware.Προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω ενημερώσεις αν και η αρχική ενεργοποίηση με το κλειδί του προιόντος είχε γίνει κανονικά.Το μαγάζι είναι από τα παλαιότερα του χώρου, δεν γνωρίζω αν μπορώ να γράψω το όνομά του αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα και αν δεν βγάλω άκρη θα επικοινωνήσω με την microsoft. Κι εγω τετοια windows dsp εχω παντα και ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε στην αρχη ουτε μετα.Μηπως τα εβαλες και σε αλλο υπολογιστη ?
an19gi75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Η εγκατάσταση έχει γίνει μόνο μια φορά και ήταν ή αρχική που τα πήρα.Δεν έχω κάνει ούτε φορμάτ.Η ενημέρωση που έγινε ήταν αυτή που αφορούσε τη γνησιότητα λογισμικού και υπήρχε αρκετό καιρό στο windows update.Είναι η windows activate update και δεν την είχα εγκατάστήσει για να αποφύγω τυχόν προβλήματα.Απλά εχθές πάνω στη βιασύνη μου την εγκατέστησα κατά λάθος.Το θέμα είναι θα βρω άκρη με το μαγαζί ή τη microsoft ή την πάτησα;Δεν νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός που έχει αυτού του είδους την άδεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Η εγκατάσταση έχει γίνει μόνο μια φορά και ήταν ή αρχική που τα πήρα.Δεν έχω κάνει ούτε φορμάτ.Η ενημέρωση που έγινε ήταν αυτή που αφορούσε τη γνησιότητα λογισμικού και υπήρχε αρκετό καιρό στο windows update.Είναι η windows activate update και δεν την είχα εγκατάστήσει για να αποφύγω τυχόν προβλήματα.Απλά εχθές πάνω στη βιασύνη μου την εγκατέστησα κατά λάθος.Το θέμα είναι θα βρω άκρη με το μαγαζί ή τη microsoft ή την πάτησα;Δεν νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός που έχει αυτού του είδους την άδεια. Σιγουρα δεν εισαι ο μοναδικος.Οι πιο πολλοι τετοια εχουμε.Δοκιμασε τηλεφωνικη ενεργοποιηση και αν δεν πετυχει θα σε συνδεσει με εκπροσωπο της Microsoft να πεις το προβλημα σου.
an19gi75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οκ μάγκες ευχαριστώ για τη βοήθεια.Ότι νεώτερο θα ενημερώσω..
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οκ μάγκες ευχαριστώ για τη βοήθεια.Ότι νεώτερο θα ενημερώσω.. Δοκιμασε και τωρα τηλεφωνικη ενεργοποιηση.Ειναια ανοιχτα νομιζω 24/24. 8015003000 2111206500
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αλλο ενα τετοιο κρουσμα μου αναφερθηκε σημερα. Σε φορητο Turbox ειχα περασει απο vista που ειχε original windows 7 home premium 32bit αγορασμενα απο Πλαισιο. Ο φορητος ανηκει σε κορη φιλου φοιτητρια στην Πατρα και σημερα μου ειπε οτι της βγαζει το γνωστο μηνυμα για ...θυμα παρανομου λογισμικου !!!
george263 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 μιλάμε θα τους έβαζα το cd στον πόλο ... να έχεις πληρώσει για αντίγραφο windows και να σου βγάζει τέτοιο μήνυμα ... εδώ τα έχουμε κατεβασμένα από τα γνωστά μαγαζιά και ρίχνουμε μπινελίκια όταν κάτι δεν πάει καλά ....να τα πληρώσεις κιόλας ... ε, πάει πολύ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Πιθανολογω οτι κατι αλλο συμβαινει αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξερω τι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.