iRox Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κανω αυτο το thread γιατι θελω βοηθεια με μερικα θεματα για το Galaxy 1)Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη-πιο γρηγορη ROM? 2)Πως θα βαλω το default unlock screen των android? 3)Αρκετες φορες laggarei πολυ!. Εχω διαβασει για το one click lag fix... Αξιζει? Μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο κινητο? Τι να προσεξω πριν το βαλω? Πως θα το βαλω? Ευχαριστω πολυ.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κανω αυτο το thread γιατι θελω βοηθεια με μερικα θεματα για το Galaxy 1)Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη-πιο γρηγορη ROM? 2)Πως θα βαλω το default unlock screen των android? 3)Αρκετες φορες laggarei πολυ!. Εχω διαβασει για το one click lag fix... Αξιζει? Μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο κινητο? Τι να προσεξω πριν το βαλω? Πως θα το βαλω? Ευχαριστω πολυ. 1) H 2.2.1 JPY ή οποιαδηποτε μαγειρεμενη με αυτην την βαση. 3) ναι αλλα λυνεται με το 1). Μην το βαλεις, βαλε την 2.2.1
nikoskon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πάντως η επισημη ελληνική 2.2 JPH είναι ίσως πιο αργή από την stock 2.1 JM5 και JM2. Προσωπικά αυτή την αίσθηση μου δίνει. Υπερτερεί σε όλα (διάρκεια μπαταρίας,Flash 10,διαχείριση WiFi,έγχρωμο μενού,καλύτερη διαχείριση μνήμης κλπ κλπ) αλλά δίνει πιο αργή αίσθηση από την 2.1 JM5 που είχα.
konstantinos77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θελω να ρωτησω πως μπορω να λειτουργησω το gps ?Οταν παταω το κουμπι απο πανω και μπαινω στους χαρτες που εχει δεν βρισκει την θεση μου παρα μονο αναβοσβηνει ο δορυφορος πανω .Μηπως πρεπει να κατεβασω αλλους χαρτες ?
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 το google maps λειτουργει μονο με wifi τουλαχιστον στην Ελλαδα εκτος και αν βαλεις την εκδοση 5.0 διαφορετικα πρεπει να αγορασεις ενα προγραμμα για gps, ndrive, igo, copilot κτλ
konstantinos77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 A καταλαβα..Δεν ειναι δηλαδη οτι δεν λειτουργει το gps .Απλα πρεπει να βαλω και προγραμμα για κανω navigation εννοεις. Κανενα free προγραμμα τετοιο δηλαδη δεν υπαρχει ? Τον χαρτη παντως που εχει μεσα ηδη το κινητο τον ανοιγει κανονικα αυτο μου εκανε εντυπωση .
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 A καταλαβα..Δεν ειναι δηλαδη οτι δεν λειτουργει το gps .Απλα πρεπει να βαλω και προγραμμα για κανω navigation εννοεις. Κανενα free προγραμμα τετοιο δηλαδη δεν υπαρχει ? Τον χαρτη παντως που εχει μεσα ηδη το κινητο τον ανοιγει κανονικα αυτο μου εκανε εντυπωση . δωρεαν δεν υπαρχει, αλλα αμα ψαξεις λιγο μπορει να βρεις κατι if you know what i mean
konstantinos77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το οποιο αν το βρω () το περναω στο κινητο μεσα απο το καλωδιο και κανω απλα εγκατασταση ? Eίναι σιγουρο οτι αν βρω πχ το copilot θα εχει χαρτη της Ελλαδας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.