chridevelop Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα router TP-LINK AP AP CLIENT ROUTER μου δίνει δυνατότητα να συνδεθώ με το internet από τηλ καλώδιο το ρυθμίζω στην λειτουργία PPPoE βάζω user name passwd και περιμένω αλλά τπτ καμία ιδέα κανείς ευχαριστώ!
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ποιό ακριβώς μοντέλο έχεις? Δεν είναι όλα τα TP-LINK και aDSL modems. Ορισμένα (αν όχι τα περισσότερα) είναι μόνο router και access point και δεν συνδέονται απευθείας με τηλεφωνική γραμμή.
chridevelop Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Έχω το TL-WR543G και γιατι εχει ρυθμηση PPPoE kκαι υποδοχη rj 45
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Χμμμμ, το RJ45 port δεν λέει τίποτα. Αν δεις στο επίσημο site, λένε αυτό: The TL-WR543G 54M Wireless AP Client Router provides 2 operation modes for multi-user to access the Internet: AP Client Router mode and AP Router mode. In AP Client Router mode, you can access the Internet wirelessly with the support of a WISP. In AP Router mode, it can access the Internet via a Cable/DSL Modem. http://www.tp-link.c...model=TL-WR543G Άρα λογικά δεν συνδέεται απευθείας με τηλεφωνική γραμμή και χρειάζεται είτε να το αλλάξεις, είτε να βρεις ένα DSL modem.
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το ίδιο λένε και στο site του e-shop, όπου πουλάνε το συγκεκριμένο μοντέλο: "Χάρις τις δύο καταστάσεις λειτουργίας του μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο internet μέσω ενός Cable/DSL Modem ή μέσω ασύρματου δικτύου". Η ερώτηση μου βέβαια παραμένει, τι στο καλό χρειάζεται το RJ45 WAN port? Λογικά εκεί θα συνδεθεί το modem.
chridevelop Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 δλδ φιλε αν παρω ενα modem θα λύσω το προβλημα
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά θα προτιμούσα να αλλάξω το TP-LINK και στη θέση του να πάρω ένα ολοκληρωμένο DSL modem/router/access point. Έτσι θα χρειαζόμουν μια πρίζα λιγότερη Αν όμως θέλεις να το κρατήσεις, τότε ναι, αρκεί να πάρεις ένα aDSL modem και είσαι έτοιμος.
chridevelop Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου σε ευχαριστώ απλα το router το είχα πάρει για να μιράσω μια γραμή καποτε κ είχε μείνει με τι ασχολήσε αν επιτρεπεται!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ειναι σκετο ρουτερ δεν ειναι adsl router.δηλαδη περιμενει Internet σε rj45 βυσμα απο αλλο adslrouter,Μισθωμενο κτλ κτλ.αρα δεν σου κανει εκτος αν θες να αγορασειςκαι modem router και να εχεις 500 μηχανηματα.δωστο πισω και παρε κατι που να ειναι adsl router oxi σκετο ρουτερ.και για αυτο εχει rj45 clip και οχι rj11 επειδη δεν περιμενει τηλεφωνικο αλλα δικτυου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.