Προς το περιεχόμενο

hotfile προσοχη στην αυτόματη ανανέωση!

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ.

Εγινε η αυτοματη ανανεωση στις 16 του προηγουμενου μηνα.

Χθες 15 ειπα να ακυρώσω την αυτοματη ανανεωση.Μπήκα το μεσημέρι αλλά αυτοί ειχαν προσπαθησει ήδη να τραβηξουν λεφτά από την κάρτα στις 9 η ώρα.Όταν είναι να πάρουμε λεφτά πάντα βιαζομαστε :devil: .

Οκ το θέμα είναι τώρα τι γίνεται?Ξέρει κανένας?

Εγώ ακυρωσα την αυτοματη ανανεωση.

Το paypal μου απαντησε:

You successfully canceled the following recurring payment mplampla

ΚΑΙ στην συνέχεια:

Note: Cancelling this payment with PayPal may not relieve you of the obligation to complete your contract with your merchant. You should notify your merchant directly about cancelling this payment.

Εστειλα αμεσα email στο hotfile για την περιπτωση μου αλλά επειδη είναι σαβκυριακο δεν έχω πάρει ακομη απαντηση.

στο paypal μου γράφει:

Outstanding balance $9.00 USD

<What's this?The total for non-automatically billed payments that are overdue or haven't been paid in full.>

Από αυτό συμπεραινουμε οτι είμαι υποχρεωμένος να ανανεώσω για αλλον ένα μήνα>?

P.SΣτο hotfile μου βγάζει καρτέλα Renew account.

Όσοι έχετε account που λειτουργεί κανονικά σας βγάζει τέτοια καρτέλα?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγορασα και εγω εναν μηνα premium δηλαδη σε ενα μηνα θα μου κανει αυτοματη ανανεωση? Την αγορα την εκανα με προπληρομενη καρτα οχι με paypal.

Και αν και εμενα που γραφτηκα με προπληρομενη μου κανει αυτοματη ανανεωση πως μπορω να το διακοψω?

Υστερογραφο το rapishare η το megaupload εχουν κατι αναλογο? Γιατι ειμαι και εκει γραμενος (για εναν μηνα μονο)

Δημοσ.

To rapidshare απο οσο γνωριζω δε θα σου κανει αυτοματη ανανεωση.

Οταν λες με προπληρωμενη αλλα οχι paypa, εννοεις οτι εβαλες τα στοιχεια της καρτας ως visa;

Δημοσ.

To rapidshare απο οσο γνωριζω δε θα σου κανει αυτοματη ανανεωση.

Οταν λες με προπληρωμενη αλλα οχι paypa, εννοεις οτι εβαλες τα στοιχεια της καρτας ως visa;

Ναι ακριβως εκανα την αγορα με προπληρωμενη visa. Τωρα δηλαδη μολις περασει ο πρωτος μηνας που εχω αγορασει για να ειμαι premium θα με κανει αυτοματα συνδρομητη και τον επομενο μηνα αν εχει η καρτα μεσα λεφτα? Και αν ναι πως μπορω να απεγγραφω απο αυτη την συνδρομη?

Δημοσ.

Και αν ναι πως μπορω να απεγγραφω απο αυτη την συνδρομη?

Πατάς εδώ όπου προς τα κάτω γράφει τα εξής:

Q. How do I cancel my Hotfile subscription?

A. You can easily cancel your Hotfile monthly subscription at any time.

When you cancel, your account will continue to be Hotfile premium until the end of the term that you have already paid for.

Customers using PayPal should note that subscriptions are maintained and controlled by PayPal and not by Hotfile, but you can cancel your subscription with them at any time. Customers using SegPay as payment method for monthly subscription should contact them by email. To cancel subscription contact them at [email protected] To cancel your subscription click here

Εντωμεταξύ είναι παιχνίδι λέξεων

Στον μήνα : Paypal Subscription (Συνδρομή)

Στο Εξαμηνο και στον χρονο : Pay by Paypal

Ναι είναι καλυμενοι και το αναφερουν ρητά αλλά αλλά αλλά...

Εντωμεταξύ να αναφέρω ότι στο email που τους εστειλα μεσω της σελίδας του hotfile ΔΕΝ μου απαντησαν ΑΛΛΑ απ'ότι φαινεται ακυρωθηκε η συνδρομή μου κανονικά αφου πια στον λογαριασμό μου,πάνω εμφανίζει πια καρτέλα Upgrade to premium.

Θέλω να δω όταν θα βάλω λεφτά στην καρτα αν θα γινει καμια κουτσουκελα.Δεν νομιζω αλλα ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως χαλατε αδικα τα λεφτα σας με την μηνιαια συνδρομη.Δινεται 9 δολλαρια για ενα μηνα ενω ενας χρονος ειναι 55.Και μην μου πειτε οτι ξαφνικα μετα απο 1 μηνα θα σταματησετε την υπηρεσια(αυτη την στιγμη η πιο αξιοπιστη και δημοφιλης).

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως χαλατε αδικα τα λεφτα σας με την μηνιαια συνδρομη.Δινεται 9 δολλαρια για ενα μηνα ενω ενας χρονος ειναι 55.Και μην μου πειτε οτι ξαφνικα μετα απο 1 μηνα θα σταματησετε την υπηρεσια(αυτη την στιγμη η πιο αξιοπιστη και δημοφιλης).

Χαλαρα ομως. Πηρα ενα μηνα το Σεπτεμβριο, και μετα ξαναχρειαστηκα τελη Δεκεμβρη. Σιγα μην πληρωσω 55 να καθονται. Οποτε δω οτι θελω να κατεβασω πχ μια σειρα 4-5 κυκλους (δηλ 30giga και ανω), και τυχει να ειμαι σε περιοδο μη συνδρομης, απλα χτυπαω επι τοπου μια μηνιαια και τελειωνει η υποθεση.

Δημοσ.

Εχουν ακουστεί πολλά άσχημα για το hotfile ( σβήνουν λογαριασμούς αν βλέπουν πολύ κίνηση ) και γενικά είχε κάνει μια τεράστια άνοδο τον καιρό που φεύγανε όλοι από rs αλλά έχει αρχίσει η πτώση του, εντελώς συμπτωματικά το κοιτούσα σήμερα στο alexa, από την άλλη το megaupload έχει σταθερή ανοδική πορεία.

Το πρώτο καιρό όταν έκανα megaupload premium έλεγα στον εαυτό μου ότι έκανα βλακεία γιατί πραγματικά παντού έβρισκα link για hotfile αλλά τώρα η κατάσταση ξαναγεμισε το web με megaupload. Το hotfile είχε και ίσως ακόμα να έχει την ευκαιρεία να γίνει κορυφαίος host αλλά είναι πολλά τα φαουλ

Δημοσ.

παρομοια τακτικη εχει και το fileserve.

εκανα χτες μια συνδρομη για 1 μηνα και ειδα μετα στο paypal οτι ενεργοποιηθηκε cycle payment για πληρωμη καθε μηνα.

φυσικα την εκανα cancel και τους εστειλα και ενα μηνυμα (στους fileserve)

θα ορκιζομουνα οτι δεν ειδα ουτε ψιλα γραμματα ουτε τιποτα, στους ορους δεν το εχω πολυ ψαξει

αλλα μαλλον εχουμε συνηθισει με το rapid που δεν εχει τετοια "κολπα"...

Δημοσ.

Πολύ σωστό. Το RS βέβαια είχε άλλα "κόλπα", όπως για παράδειγμα να αλλάζει κάθε τρεις και λίγο τους όρους χρήσης και τα περιθώρια κατεβάσματος. Γι' αυτό και του κούνησα μαντίλι και δεν ξαναγυρίζω (εκτός κι αν υπάρξουν -για άαααλλη μια φορά- δραματικές αλλαγές).

Δημοσ.

παρομοια τακτικη εχει και το fileserve.

εκανα χτες μια συνδρομη για 1 μηνα και ειδα μετα στο paypal οτι ενεργοποιηθηκε cycle payment για πληρωμη καθε μηνα.

φυσικα την εκανα cancel και τους εστειλα και ενα μηνυμα (στους fileserve)

θα ορκιζομουνα οτι δεν ειδα ουτε ψιλα γραμματα ουτε τιποτα, στους ορους δεν το εχω πολυ ψαξει

αλλα μαλλον εχουμε συνηθισει με το rapid που δεν εχει τετοια "κολπα"...

Επειδή κατέβασα πριν λίγο κάτι απο το fileserve και παρατηρησα για το premium (δεν έχω λογαριασμό εγώ σε αυτό) ότι (όπως και στο hotfile) τόσο στην μηνιαία και για της 1 ημερας,τι ηλιθιοτητα ειναι αυτό εντωμεταξύ με τόσο ακριβή τιμή, αναφέρει με αστεράκι στο Buy now paypal subscription

Στο help βεβαια γινεται ενας ψιλοχαμος.

Premium Membership Fees.

Upon registering for the Premium Services and providing the requisite Premium Services Registration Data, the credit or debit card that you provided during registration or updated at a later date (Active Credit Card), or your PayPal® account, as applicable, will be charged the applicable amount depending on the Premium Membership package selected.

(a) Where you select a two (2) days Trial Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Four Dollars and Ninety-Nine Cents ($4.99). Membership will recur monthly at Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($9.99) if not canceled.

(B) Where you select a one (1) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($9.99). Membership will recur monthly at Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($9.99) if not canceled.

© Where you select a three (3) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Nineteen Dollars and Ninety-Nine Cents ($19.99). Membership will recur every three months at Nineteen Dollars and Ninety-Nine Cents ($19.99) if not canceled.

(d) Where you select a twelve (12) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Fifty-Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($59.99). Membership will recur annually at Fifty-Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($59.99) if not canceled.

(e) Where you select a two (2) year Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Ninety-Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($99.99).

(f) Where you select a one (1) day Trial Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Four Dollars and Ninety-Nine Cents ($4.99). Membership will recur monthly at Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($9.99) if not canceled.

(g) Where you select a six (6) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Thirty Four Dollars and Ninety-Nine Cents ($34.99). Membership will recur bi-annually at Thirty-Four Dollars and Ninety-Nine Cents ($34.99) if not canceled.

(h) Where you select a two (2) days Trial Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Four Euros and Ninety-Nine Cents (€4.99). Membership will recur monthly at Nine Euros and Ninety-Nine Cents (€9.99) if not canceled.

(i) Where you select a one (1) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Nine Euros and Ninety-Nine Cents (€9.99). Membership will recur monthly at Nine Euros and Ninety-Nine Cents (€9.99) if not canceled.

(j) Where you select a three (3) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Nineteen Euros and Ninety-Nine Cents (€19.99). Membership will recur every three months at Nineteen Euros and Ninety-Nine Cents (€19.99) if not canceled.

(k) Where you select a twelve (12) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Fifty-Nine Euros and Ninety-Nine Cents (€59.99). Membership will recur annually at Fifty-Nine Euros and Ninety-Nine Cents (€59.99) if not canceled.

(l) Where you select a two (2) year Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Nighty-Nine Euros and Ninety-Nine Cents (€99.99).

(m) Where you select a one (1) day Trial Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Four Euros and Ninety-Nine Cents (€4.99). Membership will recur monthly at Nine Euros and Ninety-Nine Cents (€9.99) if not canceled.

(n) Where you select a six (6) month Premium Membership, your Active Credit Card or PayPal® account, as applicable, will be charged Thirty Four Euros and Ninety-Nine Cents (€34.99). Membership will recur bi-annually at Thirty-Four Euros and Ninety-Nine Cents (€34.99) if not canceled.

Δημοσ.

Επειδη θελω να γινω και γω συνδρομητης του hotfile.com. Με πιστωτικη καρτα, θα γινεται αυτοματα η ανανεωση και πρεπει να κανω κατι για να το ακυρωσω, ή μονο στο paypal ισχυει αυτο?

Δημοσ.

Επειδη θελω να γινω και γω συνδρομητης του hotfile.com. Με πιστωτικη καρτα, θα γινεται αυτοματα η ανανεωση και πρεπει να κανω κατι για να το ακυρωσω, ή μονο στο paypal ισχυει αυτο?

Και εγω την ιδια απορια εχω.. Γραφτικα με προπληρωμενη visa θα εχω και εγω αυτοματη ανανεωση αν δεν ακυρωσω την συνδρομη η ισχυει μονο για το paypal?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...