gruser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον πριν κατι μερες ηθελα μελανι για να εκτυπωσω κατι που ηταν σημαντικο και ειπα να παω στο ινκ σεντερ μιας και νομιζω ειχα ξαναβγαλει απο κει..βεβαια πηγα κατα της 5.30 και δεν ειχε ανοιξει..περιμενα λιγο αλλα δεν ανοιξε οποτε εφυγα..Πηγαινοντας σπιτι πετυχα ενα αλλο και ειπα ας μπω.. Εκανε λοιπον 8 ευρω ενω στο ινκ σεντερ ελεγε απο εξω 3.50 ευρω και περιμενα και 20-30 λεπτα..αφου ημουν λοιπον εκει με ρωτανε αν εχω ξανακανει κλπ και οτι οταν βαλω το μελανι θα μου δειξει κατι στον εκτυπωτη οτι τελειωνει αλλα λεει θα συνεχισει να βγαζει ομως και οτι θα βγει ενα σημα και θα πατησω 5 δευτερολεπτα κατι..ωστοσο εκει που μου εδειχνε στο pc του πεταει ενα μηνυμα το μελανι cannot recognized και λεει αυτος ωπ λαθος εκτυπωτη εβαλα..δεν ειπα τιποτα εγω γιατι ετσι κι αλλιως ειχε πολλους εκτυπωτες εκει γυρω οποτε λαθος θα ειχε κανει. Ερχομαι λοιπον σπιτι βαζω το μελανι και παω να βγαλω..και μου βγαζει λοιπον το μηνυμα με το θαυμαστικο που λεει οτι τελειωνει..περιμενω να δω και τιποτα..και στη συνεχεια μου βγαζει το ιδιο μηνυμα που του εβγαζε color. cannot recognize ink ή καπως ετσι..οτι δηλαδη εχω βαλει λαθος μελανι.. ξερει κανεις τι κανω ακριβως στην αναγομωση?μηπως εχει καποια διαδικασια που δε ξερω..
Roger Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μεγαλοι επιστημονες αυτοι που τα αναγεμιζουν.
manet35 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 κρατα πατημενο το κουμπι cancel του εκτυπωτη για 20 sec. θα συνεχισει να εκτυπωνει με απενργοποιημενη την ενδειξη σταθμης του μελανιου.Αν συνεχισει το μηνυμα που σου βγαζει τοτε το δοχειο εχει βραχυκυλωσει , να το πας πισω να σου δωσει καινουργιο.Σε αυτα τα canon ειναι συχνο προβλημα. Αλλιως περιμενε να σου πει τι να κανεις ο επιστημονας Roger .
gruser Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 αυτο λες? εκανα cancel αλλα μετα δε κανει τιποτα..απλα κλεινει. επισης αν πατησω στο θαυμαστικο βγαζει αυτο το μηνυμα
manet35 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 δεν πατας cancel αλλα κρατας πατημενο το κουμπι cancel πανω στον εκτυπωτη για 20sec δοκιμασε να κρατησεις πατημενο για 20sec to κουμπι που βγαζεις το εγχρωμο φωτοαντιγραφο πανω στον εκτυπωτη.Αν δεν κανει και παλι τιποτα επεστερψε το.
gruser Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 εννοεις πανω στο μηχανημα εκτυπωτης? δε βλεπω καποιο τετοιο κουμπι
manet35 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ειναι το κοκκινο κουμπι δεξια .αν δεν πιασει , δοκιμασε το πρασινο ( και τα 2 για 20 sec )
Roger Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 κρατα πατημενο το κουμπι cancel του εκτυπωτη για 20 sec. θα συνεχισει να εκτυπωνει με απενργοποιημενη την ενδειξη σταθμης του μελανιου.Αν συνεχισει το μηνυμα που σου βγαζει τοτε το δοχειο εχει βραχυκυλωσει , να το πας πισω να σου δωσει καινουργιο.Σε αυτα τα canon ειναι συχνο προβλημα. Αλλιως περιμενε να σου πει τι να κανεις ο επιστημονας Roger . Δεν ασχολουμαι με αναγεμισμενα καρντια μου και ετσι δεν θα του δωσω λυση. Με τετοια κριση το εριξες και εσυ στην αναγεμιση μελανιων? Κατι πρεπει να κανουμε,ή ταξιτζηδες να γινουμε ή να γεμιζουμε μελανια που ειναι ευκολο.
manet35 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 απ οτι βλεπω ασχολεισαι , αλλιως ποιος ο λογος να παρεμβαινεις ? για να λες εξυπναδες ? υποτιθεται οτι καποιος εδω εχει ενα προβλημα και προσπαθουμε να τον βοηθησουμε.Οσο για το τι κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα. εξαλου αυτα τα εχεις ξαναγραψει και αλλου και δεν λεει να τα ξαναπιασουμε απο την αρχη.Τωρα αν ξερεις κατι να βοηθησεις αυτον που εχει το προβλημα καλως , αλλιως...
gruser Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 αυτα τα κανω οταν πατησω εκτυπωση κατι και μου βγαλει εκεινο το μηνυμα ή οποτε θελω το κανω? /// βρηκα καπου στο google και λεει αυτα The main solution is to reset the entire printer:1. Disconnect the power cable 2. Connect it while holding down the power button 3. With the power button still down, press twice the "Cancel/Stop" red button 4. Release the power button 5. The printes turns into a kind of factory mode...(wait for about 10 seconds, utils it says "Idle") 6. Press the ">" (next to the "OK" button) once."Shipping Mode 3" 7. Press the "OK" button. 8. Press "OK" again for "Without cleaning" 9. A test page will print.. 10. Open the cover, like you are about to change the cartridges. 11. Disconnect the power cable again. 12. Take out both cartridges. 13. Close the cover. 14. Connect the power cable once again. 15. Turn the printer on. 16. Now just put the cartridges back... βεβαια κανω μεχρι το 5..το idle και μετα στο 6 που λεει να πατησω κατι δε βλεπω τπτ..δε βγαζει κανενα μηνυμα.
Roger Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον πριν κατι μερες ηθελα μελανι για να εκτυπωσω κατι που ηταν σημαντικο και ειπα να παω στο ινκ σεντερ μιας και νομιζω ειχα ξαναβγαλει απο κει..βεβαια πηγα κατα της 5.30 και δεν ειχε ανοιξει..περιμενα λιγο αλλα δεν ανοιξε οποτε εφυγα..Πηγαινοντας σπιτι πετυχα ενα αλλο και ειπα ας μπω.. Εκανε λοιπον 8 ευρω ενω στο ινκ σεντερ ελεγε απο εξω 3.50 ευρω και περιμενα και 20-30 λεπτα..αφου ημουν λοιπον εκει με ρωτανε αν εχω ξανακανει κλπ και οτι οταν βαλω το μελανι θα μου δειξει κατι στον εκτυπωτη οτι τελειωνει αλλα λεει θα συνεχισει να βγαζει ομως και οτι θα βγει ενα σημα και θα πατησω 5 δευτερολεπτα κατι..ωστοσο εκει που μου εδειχνε στο pc του πεταει ενα μηνυμα το μελανι cannot recognized και λεει αυτος ωπ λαθος εκτυπωτη εβαλα..δεν ειπα τιποτα εγω γιατι ετσι κι αλλιως ειχε πολλους εκτυπωτες εκει γυρω οποτε λαθος θα ειχε κανει. Ερχομαι λοιπον σπιτι βαζω το μελανι και παω να βγαλω..και μου βγαζει λοιπον το μηνυμα με το θαυμαστικο που λεει οτι τελειωνει..περιμενω να δω και τιποτα..και στη συνεχεια μου βγαζει το ιδιο μηνυμα που του εβγαζε color. cannot recognize ink ή καπως ετσι..οτι δηλαδη εχω βαλει λαθος μελανι.. ξερει κανεις τι κανω ακριβως στην αναγομωση?μηπως εχει καποια διαδικασια που δε ξερω.. Σε αυτο το forum γραφουνε πολυ καλοι τεχνικοι,διαβασε λιγο μηπως βρεις λυση http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/41962
gruser Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 κατι εκανα που βρηκα εκει αλλα και παλι..τωρα βεβαια το δειχνει μαυρο γεματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.