T-Rex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σήμερα πέρασα από κατάστημα Wind και μου είπαν ότι τους ήρθαν νέες τιμές που ισχύουν από σήμερα λόγω εκπτώσεων . Για κινητά που ρώτησα, μου είπαν έκπτωση 10% στις συσκευές και 30% στα αξεσουάρ κινητών. Το ZTE Blade για παράδειγμα είχε σήμερα 143e
kalampakas. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σήμερα πέρασα από κατάστημα Wind και μου είπαν ότι τους ήρθαν νέες τιμές που ισχύουν από σήμερα λόγω εκπτώσεων . Για κινητά που ρώτησα, μου είπαν έκπτωση 10% στις συσκευές και 30% στα αξεσουάρ κινητών. Το ZTE Blade για παράδειγμα είχε σήμερα 143e ρε παιδια αμαν αυτο το blade ολο διαφημιση εχω lg gw620 και θα με κανετε να παω να το παρω και το blade μονο και μονο για τα χαρακτηριστικα που εχει.
skim045 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλά. Τώρα που βάλανε την έκπτωση σιγά μη βρεις συσκευή
EKTELESTES Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ωραίος!!! Ξέρουμε αν υπάρχουν τα προϊόντα σε κάποιο site; Δε τα βρίσκω στο wind.com.gr !
T-Rex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ωραίος!!! Ξέρουμε αν υπάρχουν τα προϊόντα σε κάποιο site; Δε τα βρίσκω στο wind.com.gr ! Στα καταστήματα μόνο. Φιλική συμβουλή: Πάρε τηλέφωνο πριν πας σε κάποιο κατάστημα γιατί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη του blade στην αγορά... Αν σου πουν πως το έχουν, πες τους αν μπορούν να στο κρατήσουν μέχρι να πας
EKTELESTES Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Στα καταστήματα μόνο. Φιλική συμβουλή: Πάρε τηλέφωνο πριν πας σε κάποιο κατάστημα γιατί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη του blade στην αγορά... Αν σου πουν πως το έχουν, πες τους αν μπορούν να στο κρατήσουν μέχρι να πας Δε με ενδιαφέρει κι άλλο Blade φίλε μου, πήρα 1 δώρο για τον πατέρα μου ( μου το κράτησαν ), ένα Bluetooth καλό θέλω να πάρω τώρα Θα πάω στο κατάστημα να δω λοιπόν, σ' ευχαριστώ και πάλι
giannakis1984 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εγώ το πήρα στις 15 χωρίς έκπτωσή πάντως...δεν μας τα λένε καλά..... Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ισχύει κανονικά, αν δε το ξέρουν στο κατάστημα wind που θα πάτε, πείτε τους να πάρουν τηλ στα κεντρικά, τσίμπησα το sony mw600 με 35 ευρώ
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πηγα σε καταστημα και μου ειπαν οτι η εκπτωση 10% δεν ισχυει για ανανεωση συμβολαιου ή αγορα συσκευης με επιδοτηση αλλα μονο για αγορα σκετης συσκευης.... Θα παρω τηλ και στα κεντρικα να δω αν ισχυει και θα σας πω.
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ισχύει κανονικά, αν δε το ξέρουν στο κατάστημα wind που θα πάτε, πείτε τους να πάρουν τηλ στα κεντρικά, τσίμπησα το sony mw600 με 35 ευρώ +1 το ίδιο ακριβώς. Και από ότι κατάλαβα, Θεσ/νίκη είναι κάπως δυσεύρετο. Θεωρώ ότι σε αυτήν την τιμή είναι κελεπούρι.
pannik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εγω πηγα να αγορασω το Blade σκετη συσκευη και στο συγκεκριμενο καταστημα μου ειπαν οτι δεν εχει εκπτωση.!!!!!!!! Μιλησα με τα κεντρικα της wind δεν ηξεραν και αφησα τηλ. να με καλεσουν.
nkour Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 αφού ακόμα κ το ΔΤ το λέει σε όλα 10%. Άσε που το πήρα με ένα φίλο το blade εννοείται με έκπτωση στα 140κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.