Προς το περιεχόμενο

Εκπτώσεις Wind

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από κατάστημα Wind και μου είπαν ότι τους ήρθαν νέες τιμές που ισχύουν από σήμερα λόγω εκπτώσεων .

Για κινητά που ρώτησα, μου είπαν έκπτωση 10% στις συσκευές και 30% στα αξεσουάρ κινητών.

Το ZTE Blade για παράδειγμα είχε σήμερα 143e :mrgreen:

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από κατάστημα Wind και μου είπαν ότι τους ήρθαν νέες τιμές που ισχύουν από σήμερα λόγω εκπτώσεων .

Για κινητά που ρώτησα, μου είπαν έκπτωση 10% στις συσκευές και 30% στα αξεσουάρ κινητών.

Το ZTE Blade για παράδειγμα είχε σήμερα 143e :mrgreen:

ρε παιδια αμαν αυτο το blade ολο διαφημιση εχω lg gw620 και θα με κανετε να παω να το παρω και το blade μονο και μονο για τα χαρακτηριστικα που εχει. :-D

Δημοσ.

Ωραίος!!! Ξέρουμε αν υπάρχουν τα προϊόντα σε κάποιο site; Δε τα βρίσκω στο wind.com.gr !

Στα καταστήματα μόνο.

Φιλική συμβουλή:

Πάρε τηλέφωνο πριν πας σε κάποιο κατάστημα γιατί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη του blade στην αγορά...:fear:

Αν σου πουν πως το έχουν, πες τους αν μπορούν να στο κρατήσουν μέχρι να πας ;)

Δημοσ.

Στα καταστήματα μόνο.

Φιλική συμβουλή:

Πάρε τηλέφωνο πριν πας σε κάποιο κατάστημα γιατί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη του blade στην αγορά...:fear:

Αν σου πουν πως το έχουν, πες τους αν μπορούν να στο κρατήσουν μέχρι να πας ;)

Δε με ενδιαφέρει κι άλλο Blade φίλε μου, πήρα 1 δώρο για τον πατέρα μου ( μου το κράτησαν ), ένα Bluetooth καλό θέλω να πάρω τώρα ;)

Θα πάω στο κατάστημα να δω λοιπόν, σ' ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

Ισχύει κανονικά, αν δε το ξέρουν στο κατάστημα wind που θα πάτε, πείτε τους να πάρουν τηλ στα κεντρικά, τσίμπησα το sony mw600 με 35 ευρώ ;)

Δημοσ.

Πηγα σε καταστημα και μου ειπαν οτι η εκπτωση 10% δεν ισχυει για ανανεωση συμβολαιου ή αγορα συσκευης με επιδοτηση αλλα μονο για αγορα σκετης συσκευης....

Θα παρω τηλ και στα κεντρικα να δω αν ισχυει και θα σας πω.

Δημοσ.

Ισχύει κανονικά, αν δε το ξέρουν στο κατάστημα wind που θα πάτε, πείτε τους να πάρουν τηλ στα κεντρικά, τσίμπησα το sony mw600 με 35 ευρώ ;)

+1 το ίδιο ακριβώς. Και από ότι κατάλαβα, Θεσ/νίκη είναι κάπως δυσεύρετο. Θεωρώ ότι σε αυτήν την τιμή είναι κελεπούρι.

Δημοσ.

Εγω πηγα να αγορασω το Blade σκετη συσκευη και στο συγκεκριμενο καταστημα

μου ειπαν οτι δεν εχει εκπτωση.!!!!!!!!

Μιλησα με τα κεντρικα της wind δεν ηξεραν και αφησα τηλ. να με καλεσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...